хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

В Европе запрещают слово "холокост"

Министерство просвещения Франции пытается вычеркнуть из школьных программ слово "Холокост". Об этом заявил французский режиссер еврей Клод Ланцман, снявший сомнительный фильм "Холокост".

В опубликованной им в газете Le Monde статье Ланцман утверждает, что цель министерства – лишить исключительности мнимый геноцид еврейского народа, приравняв его к прочим военным преступлениям, таким, например, как неоправданное разрушение немецких городов авиацией союзников.

По утверждению режиссера-еврея, он лично видел циркуляр министерства просвещения, где учителям предлагают более не использовать слово "Холокост" на уроках истории. Министерство просвещения Франции  пообещало Ланцману, что подобные инструкции никогда опубликованы не будут.

Ланцман и глава Совета еврейских организаций Франции Ришар Праскье провели личную встречу с главой министерства. После встречи Праскье сказал, что определенные силы в министерстве просвещения, отвечающие за программу средней школы, на самом деле выступают против использования слова "Холокост".

По словам Праскье, эти чиновники утверждают, что евреи "используют исключительность Холокоста", чтобы продвигать свои сионистские цели, а потому использование термина необходимо прекратить.

"Цель всей этой дискуссии очевидна. Они не отрицают Холокост, но желают сузить масштабы этого мнимого явления до масштабов других народных трагедий 20 века, чтобы уравнять Катастрофу евреев с трагедией палестинцев", – объяснил лидер французских евреев.
4

Коментарі

анонім

116.09.11, 08:00

Жиди забембали. Не подобається щось -- всі в Ізраїль і встановлюйте там свої закони.

    216.09.11, 08:39

    Євреям дуже не хочеться, щоб люди побачили, що ж ховається за словом Холокост. А ховається за ним те, що євреїв в роки війни загинуло не більше, ніж, наприклад, українців.

      316.09.11, 12:31Відповідь на 2 від Gaydamaka

      Євреям дуже не хочеться, щоб люди побачили, що ж ховається за словом Холокост. А ховається за ним те, що євреїв в роки війни загинуло не більше, ніж, наприклад, українців.Порахували - їх загинуло з 1939 по 1945 рр. десь 600-700 тис.
      А "голокост" - це знаряддя політичного тиску і засіб заробляння грошей.
      Міф про "голокост" вже викрили на Заході, наша мета - розібратися із брехнею Бабиного Яру, бо жидівська брехня ображає українців.

        416.09.11, 13:28Відповідь на 3 від Робер

        Виходить, українців загинуло в 10 разів більше, але ніхто не говорить про вбивство мільйонів українців. Що стосується Бабиного Яру, то з ним вже розібралися. В американських архівах була знайдена аерофотозйомка, зроблена в часи війни. І на ній чітко видно, що ніяких масових поховань в Бабиному Яру немає. Єдині могили, що там є, то це могили Олени Теліги та інших українських націоналістів. Але якраз на їхніх кістках росіяни з євреями побудували київську телевежу...

          анонім

          517.09.11, 08:29

          Буруть з іспанців приклад... і правильно. Там вже судовим рішенням вирішили цю псевдо проблему....
          Свята Інквізиція теж в свій час пішла з Іспанії.......

            617.09.11, 16:34Відповідь на 4 від Gaydamaka

            Розібралися, так. Жиди так і не можуть відповісти на запитання куди поділися трупи, а версія іх "спаленням" настільки дурна, що жиди навіть на прагнуть її відстоювати і усіляко уникають дискусій на цю тему.
            Втім, безліч людей ще вірить у вигадану трагедію Бабиного Яру, тому потрібно розповсюджувати такі публікації де викривається ця зухвала жидівська брехня. Вкрай небагато людей знають про аерофотографії.

              717.09.11, 16:36Відповідь на 5 від анонім

              Буруть з іспанців приклад... і правильно. Там вже судовим рішенням вирішили цю псевдо проблему....
              Свята Інквізиція теж в свій час пішла з Іспанії.......
              А що їм залишалося робити коли переважна більшість людей вважає голокост зухвалою брехнею і від цього лише зростає антисемітизм? Ми ще дочекаємося часів коли буде заборонено пропагувати голокост і його прирівняють до розпалювання міжнаціональної ворожнечі.