хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

В Україні вийшла книжка про сексуальні злочини Червоної армії

Видавництво "Зелений пес" надрукувало книжку німкені Габі Кьоп "Навіщо я народилась дівчинкою?" про сексуальні злочини Червоної армії. З німецької книгу переклала Юлія Горбач.

У Німеччині книжка викликала резонанс. Габі Кьоп стала першою німецькою жінкою, яка у віці 80 років зізналась у тому, що стала жертвою сексуального насильства російських солдат, коли була 15-річною дівчинкою.

"Для бійців Червоної армії німкені були одним із найбажаніших трофеїв. Трофеєм стала і авторка книжки, - розповідає піар-менеджер видавництва "Зелений Пес" Анна Богородіченко.

"До того ж, нею, як наймолодшою та найслабшою весь час прикривались інші жінки, щоб самим уникнути ґвалтування, - розказали про нову книжку у видавництві. - Усі звикли в нашій країні, що Гітлер поганий, а Сталін бідненький, нещасний, захищався. Ми не вигороджуємо когось одного, просто хочемо показати альтернативну думку. Російська влада досі замовчує факт масового насильства над німкенями, яке чинили російські солдати".

Книга Габі Кьоп "Навіщо я народилась дівчинкою?" відкрила нову книжкову серію "Нетабачна історія".

"Це буде серія історичної публіцистики. За останній рік слово "Табачник" та "брехня" стали синонімами, історію перекручують і подають однобоко. Ми пропонуватимемо правдиву історію. У цій серії плануємо видати книги про боротьбу ОУН-УПА під проводом Бандери та про війну в Грузії в 90-х роках", - продовжила Богородіченко.

Офіційну презентацію книжки про сексуальні злочини. Червоної армії видавці планують провести вже в вересні. Зараз її можна купити в інтернет-магазинах та книгарнях за 50 грн.

Зазначимо, у Львові 14 лютого відбулася презентація книги "Страсті за Бандерою" - збірки матеріалів з трьох дискусій про Бандеру в українському медіа-просторі. До видання увійшли 32 тексти як українських, так і іноземних фахівців, насамперед істориків.
2

Коментарі

113.07.11, 22:34

"Брехня" - це занадто м'який синонім до слова "Табачник". "Табачник" і "ї...ана тупа брехлива жидокацапська с...ка" - от це дійсно слова синоніми.

    219.07.11, 21:51Відповідь на 1 від Gaydamaka

    "Брехня" - це занадто м'який синонім до слова "Табачник". "Табачник" і "ї...ана тупа брехлива жидокацапська с...ка" - от це дійсно слова синоніми.

      Гість: Бульба

      331.07.11, 21:53

      "С кем и против кого воевали украинские националисты" Виталий Масловский. Такие книги пиарить надо, а не проплаченые сионистами книжонки.

        Гість: Арнольд1

        42.08.11, 05:59Відповідь на 3 від Гість: Бульба

        Прирученный сов.властью историк-западенець.