Собачнику винесли вирок за погрози пістолетом на зауваження

У Львові собачник був засуджений за те шо агресивно реагував на зауваження відвідувача парку щодо вигулу собаки.


Собачник направив на львів’янина пневматичний пістолет та заявляв, що пристрелить його.

Шевченківський районний суд Львова виніс вирок солдату Ігорю К., який погрожував вбивством львів’янину через зауваження щодо вигулу собаки у Замарстинівському парку. Ігор К. направив на чоловіка пневматичний пістолет та заявляв, що пристрелить його.

Суд визнав військового винним у хуліганстві та призначив покарання – тримання в дисциплінарному батальйоні військовослужбовців два роки.

Як вказано у вироку суду, який винесли у жовтні 2023 року, випадок трапився 23 липня у Замарстинівському парку. Військовий Ігор К. почав агресивно реагувати на зауваження відвідувача парку щодо вигулу собаки, нецензурно висловлювався та вдарив чоловіка у обличчя.

Потерпілий був в парку зі своєю мамою, нападник пішов слідом за ними, дістав з рюкзака пістолет, скерував його у бік львів’янина та сказав: «Я тебе пристрелю». Після погроз матір потерпілого зателефонувала у поліцію.

Щодо військового Ігоря К. зі Львова порушили кримінальну справу за фактом вчинення ним хуліганства. Слідчі встановили, що пістолет був пневматичним.

Під час досудового розслідування солдат визнав свою провину. Потерпілий на судове засідання не з’явився, але не заперечував проти застосування до Ігоря К. покарання, «нижчого від нижчої межі».

Додамо, що у вересні 2023 року Ігоря К. судили у Одеській області через відмову виконати наказ командира щодо наступу на одному з напрямків. Тоді йому призначили покарання – тримання в дисциплінарному батальйоні військовослужбовців протягом року.

Справу щодо хуліганства військового розглянув суддя Юрій Донченко, який дослідив усі матеріали справи та призначив Ігорю К. покарання – тримання в дисциплінарному батальйоні військовослужбовців два роки, врахувавши вирок суду з Одещини. На вирок ще може бути подана апеляція.

Українців закликають повідомляти про порушення у військкоматах

У ДРБ розповіли, як повідомити про порушення і що допоможе пришвидшити розслідування

Радниця з комунікації Державного бюро розслідувань Тетяна Сап'ян закликала українців повідомляти про порушення у військкоматах. У ДБР зазначили, що повідомлення, до яких будуть прикріплені докази правопорушень значно пришвидшать розслідування.

Деталі

У ДБР зауважили що повідомлення щодо можливих порушень повинні бути доповнені інформацією про реальні факти, а не бути звичайними голослівними заявами. Сап'ян сказала:

Щодо громадян, які знають, що в тому чи іншому ТЦК є порушення, я постійно наголошую, що є доступ до світової павутини. Відкрийте сайт ДБР, знайдіть можливість анонімно повідомити в ДБР, що є такі порушення

У Бюро розслідувань зазначили, що повідомлення, до яких будуть прикріплені докази правопорушень, значно пришвидшать процес викриття винних осіб.

Надіслати звернення, запит на публічну інформацію або повідомити про кримінальне правопорушення можна на сайті ДБР заповнивши одну із форм. Також можна скористатися формою – «анонімне повідомлення про кримінальне правопорушення», якщо інформація стосується конкретної особи або містить фактичні дані про вчинення тяжкого чи особливо тяжкого злочину, які можуть бути перевірені.

Чому москалів не можна називати словом "русня"


Чому кацапів та москалів не можна називати словом "русня" - Ірина Фаріон
Руси, руськіє - це українці.

Чому москалів не можна називати словами "русня, русняві"



Чому кацапів небезпечно називати нав'язуваними московською агентурою словами "русня, русаки, русняві, руслики"? 

Українські науковці не рекомендують використовувати ці слово, як і інші подібні, а прямо називати росіян традиційними назвами москалі, кацапи, московити, москвини, російці, тощо - без евфемізмів, щоб не створювати враження ніби всі москалі, за деякими виключеннями, хороші та не знімати з них відповідальність за злочини проти українців. 

Тому важливо називати москалів своїми іменами, а не тими, які нам підсовують московські агенти! Історично правильною назвою росіян є "московити". 

Втім, росіяни та їх агентура в Україні підсовують українцям "ласкаві" неологізми для свого позначення - так звані "евфемізми". Евфемізми - це пом'якшувальні, ласкаві назви, якими московити намагаються замінити свої традиційні в Україні назви, котрі для них є небажаними та образливими. Евфемізми допомогають звільнити московитів від відповідальності за геноцид українців.

Ізмаїльці хочуть вдосконалити огорожу пам'ятника Суворову

Ізмаїльці пропонують написати на огорожі пам'ятнику Суворову слово "КАТ" в сучасному дизайні

ика

Ізмаїльці та гості міста продовжують вимагати прибрати пам’ятник російському окупанту Суворову. Обурення українців вилилося в акти вандалізму – пам’ятник неодноразово обливали червоною фарбою, писали на постаменті слово «КАТ», зносили до нього унітази та залишали послання: «Російський військовий корабель, йди на х...».

Про це повідомляє Ізмаїл-онлайн.

Щоб захистити пам’ятник місцева влада закрила його спеціальною огорожею, яка по суті являє собою велику чорну коробку. Втім, ізмаїльці пропонують варіанти покращення цієї захисної огорожі в сучасному дизайні і висвітити на коробці слово «КАТ». 

До речі, міністр культури "слуга" Ткаченко, напевно за домовленістю з ізмаїльською владою, чотири місяці не дає дозвіл на знесення потворного пам'ятника кату Суворову.

80-річний директор вінницького театру стравлює акторів

80-річний директор вінницького театру стравлює акторів і примушує вакцинованих цькувати невакцинованих


Директор вінницького театру ляльок натравлює вакцинованих колег на невакциновану акторку Людмилу Ганську.

"Розстрільна трійка". Створена для того щоб нацьковувати українців один на одного, щоб вилізла вся брудна і мерзенна сутність людини!

Директору цього театру ляльок 80 років!! Людина ще 20 років тому мала піти на пенсію і звільнити дорогу молодим! Навіть 30 років тому - бо ще тоді отримувала військову пенсію!

Михайло Байдюк народився у 1942 р.! В 1966 р. закінчив вище військове училище. Проходячи службу в Радянській армії, довгі роки працював начальником відділу культури ракетної армії. По закінченні служби, у 1993 р. М.Д. Байдюк був призначений директором Вінницького обласного театру ляльок.


І цей совок, цей маразматик, цей динозавр відстороняє молоду акторку, зовсім дитину, яка не має тепер засобів для існування!



Природно набутий імунітет сильніший імунітету від вакцинації

Вчені: Природно набутий імунітет набагато сильніший і триваліший порівняно з імунітетом від вакцинації

На Росії термін дії сертифікатів про статус перехворілого на COVID встановлено на термін один рік з моменту одужання, а в Україні цей термін чомусь становить лише три місяці. У Німеччині, якщо ви вилікувалися від COVID, а потім отримаєте негативний результат тесту, ви вважатиметеся несприйнятливим до інфекції щонайменше протягом шести місяців, згідно з постановою уряду Німеччини. Загалом в Євросоюзі цей термін складає 180 днів, у Швейцарії – 1 рік.

Повторне зараження COVID-19 зустрічається дуже рідко. Якщо ви не вакциновані та перехворіли на COVID, шанси заразитися їм знову невеликі. Попередній звіт ізраїльських вчених показує, що із 149 735 осіб в Ізраїлі з підтвердженими випадками COVID-19 (задокументованими за допомогою позитивних тестів ПЛР) лише 154 особи мали докази повторного зараження, що становить приблизно 1 із 1000.

Ще одне дослідження, однак, показує, що ймовірність повторного зараження навіть нижче, ніж 1 з 1000. Вчені клініки в Клівленді, які обстежили групу людей з 52 238 співробітників, не виявили випадків повторного зараження серед нещеплених людей, які одужали від інфекції SARS-CoV-2.

Американці Noah Kojima та Jeffrey D Klausner у статті «Захисний імунітет після одужання від інфекції SARS-CoV-2» для видання the Lancet наводять результати дослідження, проведеного в Австрії: повторна госпіталізація серед тих, хто вже перехворів на ковід, складає 0,03 % (5 осіб на 14840), а частота смертей через повторне інфікування – 0,01% (1 особа на 14840).

Ми переконалися, що у разі інших інфекційних захворювань, що спричиняються вірусами, природна інфекція забезпечує більш тривалий захист, ніж імунітет від вакцини....

Тимошенко передала до Нацполіції заяву про злочин

Тимошенко передала до Нацполіції заяву про злочин який призвів до масової загибелі людей від ковіду



24 листопада 2021 р. лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко зустрілась з міністром внутрішніх справ і передала до Національної поліції Заяву про про вчинення злочину, який полягає у бездіяльності державної влади при лікуванні хворих на ковід, що призвело до масової загибелі людей.

"По-перше, влада не забезпечила в достатній кількості лікарні киснем, по-друге, не закупила противірусний препарат «Ремдесивір» який передбачений протоколом лікування МОЗ. І ми вважаємо що це - злочинний намір який призвів до масових смертей людей від ковіду. Ми хочемо знати поіменно всіх конкретних винних у цьому злочині - тих хто персонально несе відповідальність за те що країна не забезпечена киснем і противірусним препаратом, тих хто персонально несе відповідальність за тисячі смертей які наступили не внаслідок того, що неможна вилікувати ковід, а внаслідок того що не було кисню і противірусного препарату «Ремдесивір»", - зазначила Юлія Тимошенко.

Дубровский: Правительство похоронило идею вакцинопрофилактики

Известный украинский врач-инфекционист Евгений Дубровский в прямом эфире рассказал об ужасающих преступлениях Минздрава при проведении вакцинации.

"Сама по себе идея вакцинопрофилактики - это гениальное изобретений человечества, которое за эти считанные месяцы нашему правительству удалось своей агрессией, глупостью, страхом похоронить эту идею вакцинопрофилактики на долгие годы. Те люди, которые стоят в очереди и прививаются ради проезда в транспорте - они проклинают правительство, которое страхом заставило их вакцинироваться. Никакого отношения к медицине это не имеет" - заявил Евгений Дубровский.

"Почему основная масса тех кто сейчас лечит ковид - это гинекологи, травматологи, хирурги?" - задал вопрос врач.

МОЗ має автоматично видавати сертифікат перехворілого


Якщо МОЗ автоматично встановлює число «одужавших», воно має так само автоматично видавати  «Сертифікат перехворілого» на підставі даних реєстру

Міністерство охорони здоров’я України щодня в складі своєї куцої статистики що не не стикується, подає на своєму сайті показник «одужало» (осіб). Так за добу 30 жовтня 2021 року в Україні  «одужало» 5 269 осіб.

Як МОЗ обчислює показник «одужало» і що означають показники «захворілі» та «наразі хворіє»?

Для початку потрібно пояснити, що МОЗ вважає «захворілими» всіх тих, хто отримав позитивний результат тесту на ковід. Залежно від контексту їх також називають «інфіковані» або «носії коронавірусу».

МОЗ вважає «захворілими» тих,
хто отримав позитивний тест на ковід

Кількість тих хто «наразі хворіє» МОЗ обчислює віднімаючи від загальної за 1,5 роки кількості позитивних тестів число всіх летальних випадків та число тих хто «одужав».

Звідки беруть число тих хто «одужав» від позитивних тестів? 

Саме про це йдеться в статті “Світові сенсації, дива та недолугості «ковідної» статистики від МОЗ“. Згідно з нормативними документами МОЗ, щоб вважати людину такою, що після позитивного тесту «одужала від коронавірусу», не потрібно робити повторний тест. Людину з позитивним тестом автоматично вважають «одужавшою», якщо пройшло 14 днів (час самоізоляції) від отримання позитивного результату тесту плюс 3 дні якщо не має ознак захворювання.

Якщо МОЗ автоматично
отримує число «одужавших»,

він має автоматично видавати
«Сертифікат перехворілого»

Таким чином постає логічний висновок: якщо МОЗ автоматично встановлює число «одужавших», він так само автоматично має видавати цим людям «Сертифікат перехворілого». Зробити це простіше простого, адже всі хто отримав позитивний тесту занесені в реєстр, і через 14+3 дні реєстр має автоматично згенерувати «Сертифікат перехворілого» (поміняти назву РЕЗУЛЬТАТ АНАЛІЗУ на СЕРТИФІКАТ ПЕРЕХВОРІЛОГО та зсунути дату на 14+3 днів – що тут складного?).

Чи ми не в цифровій країні живемо?

В цій статті ми навмисно не торкалися терміну дії «Сертифікату перехворілого». Проте існує безліч посилань на дослідження авторитетних українських та закордонних вчених, які доводять, що у перехворілих на ковід імунітет набагато більш ефективний, стійкий і триваліший ніж  “вакцинний” і може захистити від повторного захворювання впродовж кількох десятиліть. Так само потрібно враховувати, що вакцина проти уханьського штаму постійно втрачає свою ефективність, наприклад відповідно до серпневих досліджень, повний курс вакцини Pfizer став лише на 39% ефективний у запобіганні зараженню та на 41% ефективний у запобіганні симптомам, що виявляються при «дельта»-версії вірусу.

Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
16
попередня
наступна