хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Громадськість України вимагає негайного звільнення Тимошенко !!!

Усі ми розуміємо, що вбивця Щербаня Янукович загнав себе в глухий кут,  в якому йому залишається  чекати  ганебного  завершення  його  не  менш  ганебного  президентства ...

Разом з тим, у нього є ще хоча б шанс мінімальний в майбутньому  шанс  щоб апелювати до громадськості України за пом'якшувальними  обставинами, нагадуючи про те, що він сьогодні дав команду виконати всі вимоги незаконно ув'язненої Юлії Тимошенко, в тому числі і про припинення відеоспостереження в приміщенні, де міститься лідер опозиції, і що він вже дав команду бандитам  негайно прибрати звідти чоловіків-конвоїрів, припинити відео-знущання  і негайно демонтувати усі відеокамери в тому числі і ті, що знаходяться в туалеті  і закрив усі лживі порушені проти Юлії Тимошенко сфальсифіковані кримінальні справи.

Янукович повинен негайно відправити у відставку усіх бандитів причетних до створення фальсифікованих справ проти  Тимошенко, в першу чергу це стосується Генерального прокурора Віктора Пшонки та його першого заступника Рената Кузьміна, які безпосередньо причасні до вбивства Щербаня,  а також публічно  вибачитися перед лідером опозиції Ю.Тимошенко і заявити про як найшвидше  виконання рішення Європейського суду з прав людини щодо  лідера опозиції і  справжнього Президента України  Ю.Тимошенко.

Цю заяву, ми громадські організації України,  присвячуємо  тому факту, що в п'ятницю виповниться  рівно місяць з моменту оголошення  лідером опозиції Юлією Тимошенко акції громадянської непокори !!! 

П.С.: нагадаємо,  що 8 січня нами було оприлюднено відкритий лист Тимошенко до Януковича, в якому вона оголосила акцію громадянської непокори.

13

Коментарі

18.02.13, 21:34

Яка громадськість??? - Навіть її однопартійці не хочуть її звільнення.
Хто її призначав лідером опозиції???

    Гість: lyo Dnepr

    29.02.13, 10:45Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

    Янукович и его банда

      39.02.13, 11:13Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

      Янукович и его банда Вони співпрацюють????

        Гість: lyo Dnepr

        49.02.13, 11:19Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

        Янукович и его банда Вони співпрацюють????Они играют в инквизицию

          59.02.13, 12:12Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

          Янукович и его банда Вони співпрацюють????Они играют в инквизициюА що це?? Це така сексуальна гра??

            Гість: lyo Dnepr

            69.02.13, 12:44Відповідь на 5 від дТОЛЯізХорола

            Янукович и его банда Вони співпрацюють????Они играют в инквизициюА що це?? Це така сексуальна гра??Вроде того. Только сексуальный маньяк переигрывает. Башню у него снесло

              79.02.13, 12:54Відповідь на 6 від Гість: lyo Dnepr

              Янукович и его банда Вони співпрацюють????Они играют в инквизициюА що це?? Це така сексуальна гра??Вроде того. Только сексуальный маньяк переигрывает. Башню у него снеслоЯкщо болить голова,є гарний спосіб - відчленувати.Жаль,це в нас заборонено.

                Гість: lyo Dnepr

                89.02.13, 13:31Відповідь на 7 від дТОЛЯізХорола

                Янукович и его банда Вони співпрацюють????Они играют в инквизициюА що це?? Це така сексуальна гра??Вроде того. Только сексуальный маньяк переигрывает. Башню у него снеслоЯкщо болить голова,є гарний спосіб - відчленувати.Жаль,це в нас заборонено.А, как известно из киноклассики, не болит голова у дятла

                  99.02.13, 13:49Відповідь на 8 від Гість: lyo Dnepr

                  Янукович и его банда Вони співпрацюють????Они играют в инквизициюА що це?? Це така сексуальна гра??Вроде того. Только сексуальный маньяк переигрывает. Башню у него снеслоЯкщо болить голова,є гарний спосіб - відчленувати.Жаль,це в нас заборонено.А, как известно из киноклассики, не болит голова у дятлаНе болить,бо мозок відсутній...

                    1010.02.13, 21:42

                    "Янукович повинен негайно відправити у відставку усіх бандитів причетних до створення фальсифікованих справ проти Тимошенко"... і застрелитись.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна