хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Опозиція отримала повну поразку на виборах !!!

Скажіть, скільки ще потрібно знущатися над народом, щоб він перестав голосувати за комуністів і Партію регіонів? Як вони можуть набрати після двох років найжорстокішого пресингу більше 40% в загальному заліку? Так фальсифікації були, але це не може змінити того факту, що за ініціаторів наймасштабнішого згортання прав і свобод громадян, за апологетів створення поліцейської держави добровільно проголосували наші співгромадяни, причому ще й у такій ганебно великій кількості. 

Залишається незрозумілим, що ж ще потрібно зробити бандитській владі, щоб українці зрозуміли, що навколо них будується режим, більше схожий з північно-корейським, ніж з російським і білоруським. У сусідніх країнах люди хоч не настільки доведені до відчаю, як в Україні. І при всьому цьому сотні тисяч українців за допомогою виборів аплодують стоячи своїм же мучителям, фігурально висловлюючись, ... замість зміни влади, можливості якої у них більше не буде, бо партія влади фактично отримала дозвіл на другий термін Віктора Януковича апатією громадянського суспільства і вигідними для себе результатами виборів.

Але є і зміни в українському парламенті - з'явиться фракція Свободи. Свобода, як партія України, була створена в 1991 році. У 2004 році вона була перейменована у Всеукраїнське об'єднання «Свобода», хоча ідеологія і підбір кадрів залишився колишнім.У нинішньому політикумі прийнято говорити про «Свободі», як про націонал-патріотичної силі.

Я - не прихильник комуністів і вважаю, що їхнє місце - на цвинтарі історії, але чому ж так багато голосів вони отримали ???

Питання збереження країни не хвилює вже нікого, при тому, що він стоїть досить гостро. Економічно України вже давно не існує, адже з промисловості 85% підприємств дихає на ладан, а що залишилися вже давно або в руках олігархів, або в іноземній власності. Бюджет ж держави використовується ось уже 20 років для задоволення амбіцій і обіцянок конкретних осіб.

Задумайтеся - можна скільки завгодно лаяти таку владу і опозицію, але 28 жовтня саме ІМ віддали свої голоси більшість українців. Хоча, чи можна назвати більшістю всього лише 50% виборців. Виходить, половині країни держава не потрібно? Нічого не зміниться, а все «повітряні замки», які будувалися з обох сторін, так і залишаться всього лише словами, бо при ключових важелях в руках Президента України фактично неможливо з трибуни Верховної Ради змінити країну. Залишається сподіватися тільки на те, що самообман не буде вічним.

Якщо сама нація втратила критичне мислення, якщо вона ставить інтереси фізичного виживання вище боротьби за подальший розвиток, якщо одномоментні проблеми переважають над еволюцією - звідси треба тікати, адже це не політики - нація вбиває сама себе і своє майбутнє !!!
18

Коментарі

Гість: вячеслав69

129.10.12, 11:19

Скажіть, скільки ще потрібно знущатися над народом, щоб він перестав голосувати за комуністів і Партію регіонів? Як вони можуть набрати після двох років найжорстокішого пресингу більше 40% в загальному заліку?

Как ни странно, но вот так! ( несмотря ни на что......)
Вот подтверждение : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ovq7nJITgtg

    229.10.12, 11:46

    вибори масово сфальсифіковані - це основна причина !!!

      329.10.12, 15:45

      кожна тварина в цьому світі, якщо щось робить, то робить з максимальним розумом; ... тільки людина робить дію, розуміючи, що робить дурний вчинок, - все одно його робить !!!

        Гість: Премьер_Я

        429.10.12, 18:05Відповідь на 3 від Aмaзонка*

        хіба українці то люди - українці то казли

          529.10.12, 20:55Відповідь на 4 від Гість: Премьер_Я

          після цих ганебних виборів я напевно с тобою погоджуся але є серед них і чесні справжні УКРАЇНЦІ

            630.10.12, 18:19

            народ розчарований, голосує за кого попало. ностальгія за ГУЛАГом живе.

              71.11.12, 00:07Відповідь на 4 від Гість: Премьер_Я

              хіба українці то люди - українці то казлиУкраїнці голосують правильно,неукраїнці рахують і фальсифікують,як їм треба.

                Гість: Премьер_Я

                81.11.12, 18:47Відповідь на 7 від Остап 88

                А українці ніколи не будуть при владі !!! Це аксіома !!! Зарубайте це собі на носі !!! Скоро усі забалакаєте на русском языке !!!

                  91.11.12, 20:52Відповідь на 8 від Гість: Премьер_Я

                  А українці ніколи не будуть при владі !!! Це аксіома !!! Зарубайте це собі на носі !!! Скоро усі забалакаєте на русском языке !!!Українці скоро будуть при владі,і прихід до ВР Свободи- лише перший крок.

                    101.11.12, 21:03Відповідь на 7 від Остап 88

                    я погоджуюся - УКРАЇНЦІ голосують правильно - але УСІ результати фальшуються !!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна