Профіль

Чубинський

Чубинський

Україна, Хмельницький

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Декілька роздумів...

Хотілося б поговорити про релігію, і, зокрема, про одну із релігійних течій-християнство. З малечку нам тлумачили, що Ісус Христос є уособленням чистоти, праведності, безгрішності, любові і т.д. А чи так це насправді? Уважно почитавши Біблію, проаналізувавши її, я прийшов до висновку,- це далеко не так! Зокрема в мене виникли запитання. Пропоную згадати текст із Біблії: 4.3. (евангелія від Матфія) И приступил к нему искуситель и сказал: Если Ты Сын Божий, скажи чтобы камни сии сделались хлебами...
4.5(від Матфія) Потом берет Его диавол в святый город и поставляет на крыле храма...
4.9.(від Матфія) И говорит Ему: Все это дам тебе, если падши поклонишься мне.
Тогда Иисус говорит ему: отойди от Меня, сатана; ибо написано: "Господу Богу твоему поклоняйся и Ему одному служи".
Ба, і тут виникає запитання: Судячи із тексту, сатана досить серйозно ним(Ісусом) "займався", спокушував його. Тож, отримавши відмову, чому він не вбив Ісуса, прямо там, у пустелі, без свідків. Адже ми знаємо, що його легко було вбити, і це, свого часу і зробили звичайні люди, тож чому цього не міг зробити сатана, що мав у своїй владі всю землю? Більше того, він навіть не намагався цього зробити! То були жорстокі часи, за найменшу непокору вельможі людину могли вбити на місці, без суду, але ж сатана, з його повноваженнями цього не зробив? 
Уявімо другу ситуацію: Де свідки, що Ісус відмовився прийняти пропозицію? До вас підходить міліціонер і запитує: Нам відомо, що до вас підходив відомий злочинець, і пропонував вчинити злочин. Так, підходив, скажете ви, та я послав його геть! Скажіть, чи хоч один міліціонер, або інший представник силових структур, повірить вам без доказів, без свідків?!
Що ж ми дізнаємось далі: Після спокуси на Ісуса "зійшов святий дух", він отримав владу виганяти бісів( саме так, виганяти, а не знищувати), творити різні дива, і т.д. А від імені кого він це робив, від імені бога, що на небі, як він сам казав, чи від імені сатани, у чиїй владі була уся планета? Хіба не з цим ми зтикаємось зараз на виборах, якщо потрібен піар, або необхідно очернити конкурента,ввести в оману виборців, роблять всілякі погані речі його конкуренти від його імені?
Тож які висновки ми зробимо? Ісус, все ж таки пристав на пропозицію, і решті решт став сатаністом, за що і був покараний. В Біблії ще неодноразово розповідається про анти людську політику Ісуса, і я буду в подальшому про це розповідати, а поки що,- думайте.  

А если подумать?

В Украине день памяти жертв голодомора. Украинцы чтят память о безвинно убиенных, и сотни тысяч наших соотечественников в этот день возложили цветы на могилах, зажгли свечи в окнах...
Но давайте немного подумаем,- а что стало причиной случившегося?  Я перечитал множество материала, и ни разу не встречал свидетельств, что хлеб у крестьян отнимали грузины, таджики, киргизы, эстонцы, россияне... А кто? Украинцы отнимали! Более того, земляки, из одного села, а часто и родственники. И, скажу я вам, ведь можно было избежать таких жертв, ведь можно было не забирать всё зерно, покинуть немножко, кто узнает? Ведь можно было не вынимать и выбрасывать из печей готовящуюся еду? Можно было, но не хотели... Величайшее удовольствие украинцу приносит возможность безнаказанно издеваться над своими соплеменниками. "Не дай Бог з Івана пана", это про нас. И заверяю Вас: Если бы кто нибудь, ну ооочень влиятельный, захотел сделать голодомор в Израиле,с помощью самих евреев, ему бы ничего не удалось,- не отнимет еврей у еврея последнюю корку хлеба. А украинцы, к сожалению, нация каннибалов. Так что мы отмечаем? День памяти жертв Нашего каннибализма?