хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Декілька роздумів...

Хотілося б поговорити про релігію, і, зокрема, про одну із релігійних течій-християнство. З малечку нам тлумачили, що Ісус Христос є уособленням чистоти, праведності, безгрішності, любові і т.д. А чи так це насправді? Уважно почитавши Біблію, проаналізувавши її, я прийшов до висновку,- це далеко не так! Зокрема в мене виникли запитання. Пропоную згадати текст із Біблії: 4.3. (евангелія від Матфія) И приступил к нему искуситель и сказал: Если Ты Сын Божий, скажи чтобы камни сии сделались хлебами...
4.5(від Матфія) Потом берет Его диавол в святый город и поставляет на крыле храма...
4.9.(від Матфія) И говорит Ему: Все это дам тебе, если падши поклонишься мне.
Тогда Иисус говорит ему: отойди от Меня, сатана; ибо написано: "Господу Богу твоему поклоняйся и Ему одному служи".
Ба, і тут виникає запитання: Судячи із тексту, сатана досить серйозно ним(Ісусом) "займався", спокушував його. Тож, отримавши відмову, чому він не вбив Ісуса, прямо там, у пустелі, без свідків. Адже ми знаємо, що його легко було вбити, і це, свого часу і зробили звичайні люди, тож чому цього не міг зробити сатана, що мав у своїй владі всю землю? Більше того, він навіть не намагався цього зробити! То були жорстокі часи, за найменшу непокору вельможі людину могли вбити на місці, без суду, але ж сатана, з його повноваженнями цього не зробив? 
Уявімо другу ситуацію: Де свідки, що Ісус відмовився прийняти пропозицію? До вас підходить міліціонер і запитує: Нам відомо, що до вас підходив відомий злочинець, і пропонував вчинити злочин. Так, підходив, скажете ви, та я послав його геть! Скажіть, чи хоч один міліціонер, або інший представник силових структур, повірить вам без доказів, без свідків?!
Що ж ми дізнаємось далі: Після спокуси на Ісуса "зійшов святий дух", він отримав владу виганяти бісів( саме так, виганяти, а не знищувати), творити різні дива, і т.д. А від імені кого він це робив, від імені бога, що на небі, як він сам казав, чи від імені сатани, у чиїй владі була уся планета? Хіба не з цим ми зтикаємось зараз на виборах, якщо потрібен піар, або необхідно очернити конкурента,ввести в оману виборців, роблять всілякі погані речі його конкуренти від його імені?
Тож які висновки ми зробимо? Ісус, все ж таки пристав на пропозицію, і решті решт став сатаністом, за що і був покараний. В Біблії ще неодноразово розповідається про анти людську політику Ісуса, і я буду в подальшому про це розповідати, а поки що,- думайте.  
3

Останні статті

Коментарі

125.07.13, 11:29

"З малечку нам тлумачили, що Ісус Христос є уособленням"

Вас жестоко обманывали.

    Гість: В Тарасенко

    225.07.13, 12:23

    Просто жизнь идёт в перед развивается. Христианство как и наша жизнь это бочка мёда в которой есть баночка дегтя.

    21.12.2012 началась новая эпоха шестого Солнца. И пора сделать чтобы наша жизнь представляла собой чистую бочку мёда.

    Это вполне реально. Переходим на новый календарь по Солнцу (21. 12.2012 начался первый год эпохи шестого Солнца и обединяемся в Солнечную Систему Совершенного Разума)!

      326.07.13, 11:08

      все обсуждения Библии - это наши домыслы, не факт, что они глаголать истину, но Бог нам дал думалку, вот мы и думаем, каждый в меру своей распущенности. По данной заметке мои мысли таковы, сатана не убил Иисуса, так как Иисус это промысел Бога, а идти против Бога, это подписать себе смертный приговор, так как все что нас окружает создано Богом и он всегда может исправить то, что ему не угодно. Вот например, художник нарисовал картину, и тут почему-то один из мазков поплыл, если художнику это понравится, он оставит все как есть, а если нет, он возьмет кисть и исправить мазок, как ему будет угодно.

        426.07.13, 14:27Відповідь на 3 від ТНЕ*

        На мою думку, сатана, якщо він існує, не підвладний богу. Чому? А кому сподобається, коли в його господі хазяйнує щур, та творить усілякі підлості? Будь який господар, будь це у його силах, намагатиметься позбутися не бажаного товариства будь яким доступним йому методом.
        І я говорив, він не тільки не убив, він навіть не намагався цього зробити. Вчинок, як для господара усієї землі, не типовий. А що інші піддані скажуть? Авторитет, дисципліна від такого не покращаться!

          528.07.13, 19:44Відповідь на 4 від Чубинський

          я думаю по другому, например, я посадила яблоню, яблока просто прелесть, но завелись гусеницы, я тогда думаю, потравить ее и есть отравленные яблоки или уж лучше съем червивое, но не отравленное, а гусеницы в бабочек превратятся и не будут вредить яблоне. Нам не понять всей этой системы. Вот возьмем пофантазируем, власть и есть сатана, она издевается над планетой и людьми, убить власть Богу легко, но что станет с планетой, всеобщий хаос, люди еще не привыкли думать на высшем уровне, только единицы, очень многие захотят захватить освободившееся место, прольется много крови, пострадает много невинных людей. А если власть возьмет и превратится в "бабочку" не во вред, а на пользу планете и человечеству, их детям и внукам ведь жить на этой планете, наверное всему свое время

            629.07.13, 06:32Відповідь на 5 від ТНЕ*

            Очень интересная теория. И очень занимательная. Я тоже слышал, что нужно выбирать яблоки, которые нравятся гусеницам, потому что гусеница плохого есть не будет, где нитраты, там, пестициды и т.д.
            Нам есть чему поучится у природы-матушки.

              729.07.13, 14:44Відповідь на 6 від Чубинський

              Очень интересная теория. И очень занимательная. Я тоже слышал, что нужно выбирать яблоки, которые нравятся гусеницам, потому что гусеница плохого есть не будет, где нитраты, там, пестициды и т.д.
              Нам есть чему поучится у природы-матушки.
              ага, а еще птицы помогают бороться с этим нашествием и ты не при делах вообще

                831.07.13, 21:52

                З жидівської яшуа машіаха переклали на грецьку ісус христос з грецької на українську - спаситель помазанець. Не ім'я, а посада, титул. Не було історичної особи ісус (спаситель). Це писака нашкрябав біблію (книга з книг) виконуючи наказ жидівських ідеологів, які насаджували комунізм (християнство). А спасителів біло багато. Одного обрали на Нікейському соборі (з мордобоєм). Іншого в 1917р. нетлінні мощі якого ще лежать в мовзолеї (Моква).