хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

До справи

                                              
                                                

    Наша влада потихеньку, але цілеспрямовано наступає на демократію і свободу слова. Закривають незалежні телеканали в Харкові, в Одесі. Вже не чути радіо *Мелодія.  Опозиція і патріоти по тюрмах. Скоро буде як при совку, сплошний одобрямс. Ціль влади зрозуміла, зробити з нас другу Білорусію.  Оскільки опозиція слабка і розпорошена, то нам як інтернет-спільноті потрібно братись до справи - об"єднуватись.  Чомусь ми всі забули, що в  нас  є ВЕЛИЧЕЗНИЙ ОБ"ЄДНАВЧИЙ РЕСУРС-- ІНТЕРНЕТ.  Ми тут займаємось словесними баталіями, смайликами, ображаєм один одного, замість того, щоб спробувати консолідувати спільноту.
     Серед блогерів ведеться дискусія хто такі "противсіхи".  Давайте остаточно визначимось, цей прошарок населення не підтримує  жодну політичну силу і  голосує проти всіх, а значить  неусвідомлено підтримує владу. Але в суспільстві вже багато  трезвомислячих людей дійшли до висновку, що потрібно оновлювати як владу, так і опозицію. Різниця між ними -- одні вкрали більше, другі менше. І це добре видно в дискусіях на різноманітних  теле-шоу, коли опозиціонери критикують владу, а ті у відповідь:" А що ж ви зробили будучи при владі, чому не прийняли правильні закони"., внятної відповіді немає. Тож виникає питання, чи  можна назвати "противсіхами" людей які критикують  владу і опозицію , відповідь -- так, якщо вони не пропонують вирішення цього питання, а саме створення нової, третьої сили, яка буде стояти на засадах -- ВЛАДА З ЧИСТОГО ЛИСТА. І така сила повинна з"явитись з самих низів -- САМООРГАНІЗАЦІЯ.  Тобто, це ми з вами!!!
    Представники від БЮТу будуть говорити, що це відволікання уваги і на руку владі. Спростовую таке тверження:  така думка мала б рацію, якщо б  це були тільки балачки і гола критика, а коли ми всерйоз візьмемось за діло, то результат буде.
    Наша з вами ціль об"єднати якомога більше людей  з різними політичними поглядами навколо нової, радикальної програмної ідеї, яку створемо самі, головною тезою якої буде - відсторонення олігархів від влади. Ви скажете, що таке ми вже проходили, але ж ті люди практично не могли це зробити, бо самі були повязані з бізнесом.  Навожу анологію з нинішньою владою  - вони заявляють  про боротьбу з корупцією, але як з нею можна боротись  будучи самими більшими корупціонерами.       При підтримці нової організації не обов"язково  виходити з тієї, чи іншої партії, головне тут усвідомлення об"єднавчого процесу, так би мовити, рух паралельними курсами, оскільки ціль у нас одна. Багато з дописувачів кажуть, що пора вже щось конкретно робити, виходити на барикади, але перш ніж виходити, потрібно в неті організуватись і прийти до єдиного знаменника. Та й барикад як таких не буде, ми ще не використали останній мирний протест. На відміну від Помаранчевої революції на вулиці буде закликати не якийсь політик (щоб його привели до влади), а Самоорганізація. Головне, щоб люди знали за що вони будуть виходити.
    Наша опозиція любить повторювати, що немає нового лідера навколо якого згуртувався б народ, таким чином підводять нас до думки, що крім Тимошенко ніхто невзмозі......  але  ситуація не патова. В нинішньому цейтноті потрібно діяти по новому і швидко, об"єднуємся і створюєм програму дій, а виконувати її (а не збагачуватись) люди знайдуться. І не треба думати, що в країні не залишилось чесних і справедливих, а щоб вони не зійшли з цього курсу і буде наша програма.
   P. S.  Ще раз повторюю, я тут не закликаю виходити з *любимої партії, щоб підтримати нову ідею.  Розрахунок на те, що її підтримають всі адекватні люди незалежно від кольорової приналежності і насамперед лекторат ПР. Як відомо за регіони багато голосували не за те що так люблять їх, а проти Тимошенко.
   Коли ми наберемо силу і голосно заявимо про себе, то Партія регіонів пожалкує, що  посадила ЮВТ, тому що з нею вони знають як боротись. А як вони будуть боротись з народом?
   І на останок: щоб мені не закидали, що стаття спрямована проти ЮВТ, повідомляю - на останніх виборах я голосував за неї, а не проти всіх. Стаття спрямована проти корупціонерів і ми всі тут *союзники.









39

Коментарі

125.10.11, 15:34

Друзі, прошу ще раз перечитати в моему блозі статтю "Нові методи" -- для ясності, а відповідь в "Фотоприколі"

    225.10.11, 15:56

      325.10.11, 16:23

      шо за бред??? голосовать "проти всих" опять "за лупана"? доголосовались уже жрём залупана. не понимаешь, шо щас не время притивсихать? пока будим объединятся, определится в выборе нового лидера - Белоруссия покажется всем раем. пока будем чухаться, собираться, да запрягать - коней украдут. имеем, что имеем - сегодня уже есть оппозиция способная покончить с властью беспредельщиков. и тем кто считает сегодняшную власть недопустимой, надо поддерживать только эту оппозицию. чтобы все остальные оппозиционеры вынуждены были объединится и действовать одним фронтом, перестали тянуть одеяло каждый на себя. и только когда антинародной власти не будет, тогда лишь только можно будет воплощать в жизнь твой вариант.

        425.10.11, 16:36

        де ви бачили, що я пропоную голосувати проти всіх??? А якщо не знаєте як робить, то це не означає, що ніхто незнає. Такі коменти будуть тільки від заінтересованих

          525.10.11, 16:44Відповідь на 3 від vilga

          Ты говориш, что опозиция способна покончить с властью, а мы видим обратное.
          Что -то народ не очень выходит за них. И это уже плохой сигнал

            625.10.11, 16:46

            нашли коррупционерку, если эти рылись не нашли. Хорошая статья, если кому не ясно, пусть перечитают

              725.10.11, 16:47

              продолжен. во власть идут люди не столько, чтобы воплотить свои политические идеи, но прежде всего из-за личных бизнес интересов. так во всём мире. даже самые "благополучные и демократические" страны сотрясают скандалы с проворовавшимися чиновниками высшего ранга. и мечтать, что придёт дядя который будет служить только интересам народа - утопия. просто надо такую власть, которая в должной мере защищала интересы людей. а не занималась захватом своей абсолютной власти.
              в какой стране, всвязи с кризисом, правительство не стало повышать налоги народу, уменьшать пенсии и пособия, увеличивать пенсионный возраст. а вместо этог стало сокращать чиновьничьий аппарат, отказываться от своих льгот, дотаций и пособий, в разы увеличило налоги на роскошь, заставило богатеньких буратин раскошелится? *hyp

                825.10.11, 17:01Відповідь на 5 від San 50

                я говорю о том что есть сила способная покончить с действующей властью. а народ не выходит за них потому, что 2004 ющ его уже круто кинул, "продавая портфели непримиримым врагам". согласись, после такого, трудно ожидать массовой поддержки оппозиции. и ещё одно. легенда конечно, но... почему Моисей 40 лет тягал евреев по пустыне? шоб найти где Лайф берёт? ага, щассс.. шоб умерли все рождённые в рабстве. а мы до сих пор надеемся - вот придёт царь-батюшка и будет всем зашибись. всё думаем, что за нас кто-то что-то за нас сделает. и это за полтысячелетия вбито в гены

                  925.10.11, 17:07

                    1025.10.11, 17:08

                    ОСНОВНОЮ ЦІЛЛЮ БОРОТЬБИ має бути боротьба проти олігархічної влади, а саме негайно запровадити на законодавчому рівні оплату праці, виходячи з світового принципу - 70% від вартості продукту !!! ... корупція зникає сама собою, ... олігархам ВР стає не потрібна, ... взагалі усе стає на ноги !!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна