хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

burevij

попередня
наступна

Комуністи живуть на Полтавщині

  • 09.05.07, 13:38

Нє, ну ви чули? Виявляється топ-новиною останнього тижня стало відкриття пам’ятника вождеві світового пролітаріяту Володимиру Леніну в селі Бречківка Полтавської області. І всі це сприймають як якусь екзотику, от, мовляв, ХХІ століття, а тут якісь монументи Леніну, але це у нас на заході так сприймають, а як заїхати за Дніпро все виглядає набагато буденніше.

 Так от де виявляється найбільша концентрація комуністів в Україні — у селі Бречківка, раз тамтешня сільська рада на позачерговій сесії вирішила виділити земельну ділянку під цей художній твір у стилі соцреалізму (напевне, скульптура все ж!). Як би там не було, але, вочевидь, і не комуністи там також є, бо вже через кілька днів нововстановлений пам’ятник осквернили, відбивши вождеві голову. Отакий собі безголовий Ленін стоїть тепер у селі Бречківка Полтавської області. Але місцеві комуністи не здалися, одразу звернулись у відповідні інстанції, які терміново і зайнялися пошуком вандалів. А поки що обезголовлений монумент покрили плівкою і десь по осередках партактиву віднайшли майже новеньке погруддя все того ж вождя світового пролетаріяту. Оскільки, припасувати голову від одного до іншого їм здалося неможливим, неестетичним та таким, що псує концепцію художника, то погруддя вони встановили поруч, як кажуть, нічого місцю порожніти, раз сільрада вирішила, що Леніну — бути. Я спеціяльно утримаюсь від коментарів цієї пригоди, подаючи вам лише самі голі факти, а то Юрка Буревія потім усі звинуватять в тому, що він не любить комуністів. Але ж ви про це маєте право знати, шановні читачі. Як казав колись мій університетський викладач: “Комунізм — не така вже й погана ідеологія, просто вона потрапила не в ті руки!” До чого б це він?

27

Коментарі

анонім

19.05.07, 13:46

китай комунисты и номана ся чухают

    edikkk

    29.05.07, 18:51

    “Комунізм — не така вже й погана ідеологія, просто вона потрапила не в ті руки!”

      310.05.07, 01:24

      Наша жизнь слишком коротка, чтоб позволять кому-то "второй шанс" ...

        410.05.07, 11:26Відповідь на 3 від РунищеПаганое

        Отож, бо! Як казав Кастанеда: "У нас не так багато часу, аби ми витрачали його на дурниці", чи шось таке.

          530.06.07, 23:36

          маразм ХХІ ст. ... займаються дурницями: "памьятнік вождю". ще, мабуть, не наробилися свого часу ідолів катам усіляким...та Бог їм суддя... комунізм, таваріщі - до одного місця вже...ото

            66.12.07, 16:50

            Виставлена оцінка -2:

            Бери автомат и иди растреляй всех комуняк ... и москалей....Будет ещё одно доказательство агонии...