хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Чому "весь світ" вимагає закрити "справу" !!!

Політичним судом над лідером опозиції Юлією Тимошенко бандитська влада переступила заборонену межу !!!

Мало того, що судовий процес проходить з кричущими порушеннями, … так ще і ніхто з представників замовленого звинувачення не може конкретно сказати, що саме порушила лідер опозиції Юлія Тимошенко. Цим замовний суд зведений до абсурду і саме тому,  що відбувається в Україні не може зрозуміти жоден з демократичних політиків Заходу.

  «Я за двадцять п'ять років правової практики не бачив жодного разу, щоб десь у світі весь демократичний світ в один голос говорив, що цього процесу не повинно бути. Але хіба це означає,  що весь світ дуже добре відноситься до цього конкретного політика в опозиції? Зовсім ні - це означає, що українська бандитська олігархічна влада перейшла ту межу, яку переступати не можна !!!», - прокоментував ситуацію юрист Микола Сірий. Ведеться багато розмов, що нібито Тимошенко когось попросила  підписати ці документи. Я не бачу ніяких ознак її тиску  і  ніяких  підтверджень  її тиску. Звинувачення пред'явлене сфальшованим, тобто досі нам невідомо, відносно чого порушена кримінальна справа.  І за  це  ж має  хтось  відповісти !!!

 

"Коли ми просимо назвати, в чому конкретно звинувачують лідера опозиції Юлію Тимошенко, ніхто !!! нам цього сказати не може. Замовний суддя Кіряєв намагався дві з половиною години і не зміг цього пояснити !!!??"?, - розповів Сірий.

"Немає ні єдиної ознаки перевищення повноважень !!!  Прем'єр-міністр мала право і саме на власний розсуд /враховуючи критичні обставини - адже замерзала Європа/ ухвалила такий документ.

Коли він підписувався, то вже було прийнято рішення готувати делегацію в Москву, тобто де-факто переговорний процес був завершений !!!   Тобто,  цей документ вже ні на кого і ні на що  не міг вплинути. Чи міг він бути складний в іншій формі? Так !!! Він міг називатися як завгодно,  . але тому що в законах України не вказано, як саме повинен називатися такий документ  - адже у ВР  сидять неуки,  які не вміють і не хочуть нічого робити", - заявив юрист.

При цьому адвокат екс-прем'єра України впевнений, що процес є абсурдним і безглуздим, що це вже давно побачив весь світ. І нагадує, що до сьогоднішнього дня не названа норма законодавства, яку порушила лідер опозиції Юлія Тимошенко.  Бо цей процес спрямований на знищення опозиції в Україні !!!

P.S.: Переговорний процес був де-факто вже завершений ще до підписання Юлією Тимошенко "директив", саме тому цей документ вже не міг ні на що вплинути. Тому цей судовий процес потрібно закрити - немає складу злочину !!!, - заявив експерт ГПУ.
29

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

127.09.11, 10:41

Весь этот процесс даже не пахнет правосудием. Это беззаконие и произвол властей, зачистка лидеров оппозиции и запугивание населения Украины репрессиями.

    227.09.11, 10:52Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Браво !!! лаконічніше і точніше і не скажеш ... і це ж бачить весь світ !!!

      327.09.11, 10:58

      За одну биту - вже трьох небитих дають!

        427.09.11, 11:20

          527.09.11, 11:32

            627.09.11, 11:35

            А я скажу ще більш лаконічно та точно. Справа в тому, що президент пидорас хоче керувати довго, до самої смерті. Не знаю, чи вийде "довго", а ось шанс здохнути на цій посаді, в нього точно є.

              727.09.11, 11:41

              А ведь вся проблема в нас. Ведь это мы позволяем этой власти творить беспредел.

                827.09.11, 11:42Відповідь на 6 від бандерівець

                якщо посадити в Лукьянівське СІЗО і заразити тубеокульозом

                  Гість: Світанок

                  927.09.11, 12:04Відповідь на 8 від Лесь Кавун

                  якщо посадити в Лукьянівське СІЗО і заразити тубеокульозомЛесь, то чого так ніжно , його холєру треба в лепрозорій відпривити у закриту зону навічно і здається, що так воно і буде

                    1027.09.11, 12:17Відповідь на 9 від Гість: Світанок

                    хотів би в це повірити але факти вперта річ

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна