хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Курйози року

  • 30.12.13, 00:41
Курйози року: інідіанці в гостях у Януковича,"єврей" Ахметов, екскаваторник Ющенко та інше


Хто б там що не казав, а 2013 рік був не найгіршим e нашому житті. І не найнуднішим.

Небеса подбали, аби не трапилось чогось дуже поганого, а рідна влада взяла на себе шоу-програму. А що талантів у нас на верхах, як самі знаєте чого, то й шоу тривало нон-стоп і «поржати» було з чого. Іноді до сліз, а іноді й крізь сльози.

Безумовним ньюзмейкером 2013 року як в принципі і попереднього, продовжував залишатись Віктор Янукович. Робота в нього така.

Не менш гучно сходив на футбол Віктор Федорович. Вся країна дізналася що він поправився і не може встати з крісла.
А його колега Геннадій Кернес вирішив убезпечитися від прикрих несподіванок в дещо інший спосіб «За вагомий внесок у розвиток соціально-економічної, політичної і культурного життя України» він розжився в цілою купою регалій та титулів. Став героєм козацького народу, генералом армії, академіком і навіть «Людиною року».
Не залишився в боргу перед українцями й ізраїльський Forbes примисливши до списку найбагатших євреїв світу, трьох українських мільярдерів Ріната Ахметова, Віктора Пінчука та Петра Порошенка. Принаймні щодо двох з них це виявилось як мінімум одкровенням.

Не можливо оминути і епопеї з призначенням очільницею Черкаської філармонії 23-річної регіоналки Ольги Сисоєвої. Тільки лінивий не кепкував над її інтелектом і не заздрив зовнішності "культурної" чиновниці.

 

Отримав свою порцію вічної слави і знаменитий «підрахуй». В Одесі йому поставили пам’ятник в суддівській мантії та академічній шапочці.

Все почалося з того, що Різдво він вирішив відсвяткувати не як нормальний українець, не за родинним столом, а чомусь вжіночому монастирі. Раніше він принаймні їздив до чоловічого монастиря в Почаївську лавру, але цього разу казали що там на нього образились за євроінтеграцію і обіцяли навести порчу, тому ВФЯ від гріха подалі між матушками і батюшками вибрав все-таки матушок.
Далі було ще цікавіше. На день Соборності Янукович вирішив виконати свій президентський обов’язок і покласти квіти до пам’ятників Шевченку та Грушевському, але трохи перегнув палку з кількості охорони і в результаті вшановував Соборність під конвоєм.
Такий різкий поворот в житті країни не міг залишитись непоміченим і діти харківського обласного намісника Добкіна вирішили на всяк випадок подарувати своєму татові Михайлу Марковичу кулемет.

Відзначився з початком весни і безсмертний Микола Янович Азаров. Його популярність стрибнула так високо, що вдячний народ аби зрозуміти свого прем’єра вирішив опуститися на його рівень і створив спеціальний он-лайн перекладач з російської та української мов на «азарівку».

  Вписалась в весняну історію країни й інша не менш чудова жінка мер Слов'янська Неля Штепа. Вона запам’яталась українцям чудовим вмінням спілкуватися з підопічними. Її одкровення «Я не бью два раза: по морде и по крышке гроба. Я сразу – по крышке гроба!» безумовно стане надбанням вітчизняної фразеології.

 Потішило українців і подружжя Герег власників будівельних супермаркетів «Епіцентр». Пісні на їх прославу стали кращими хітами весняного інтернету 2013.

Добрався зоряний час і до першої леді країни. Їй на весну нарешті послабили режим утримання і 2013 рік безсумнівно став роком активної публічної діяльності Людмили Янукович. То вона в магазин, як проста смертна сходить, то в театри на виставу про бандерівців, то стане музою, оспіваною в віршах. То скаже на всю страну сакраментальну фразу: "Батя, я стараюсь!"

А от знаменитим колегам «підрахуя» Журавському та Колесніченку такий пам’ятник не поставили, і вони почали з горя сивіти. Тепер бідні обранці змушені свою сивину підмальовувати помаранчевою фарбою. Іноді не дуже вдало.

В червні вся країна дізналась, що Віктор Федорович насправді модний і епатажний. На зустріч з президентом Білорусі Лукашенком він одягнув стильненький прапорець зі стразіками.


ДАЛІ  http://vip.tyzhden.ua/Chronicle/97908





0

Коментарі

анонім

130.12.13, 07:01

Усе таки вже три роки поспіль головний курйоз то Овощ в кріслі президента.