Кожному своє!(притча)

  • 29.03.13, 17:21

Притча "Кожному своє"(«jedem das seine»)

Будда зупинився в одному селі і натовп привів до нього сліпого. Одна людина з натовпу звернулася до Будди:

- Ми привели до тебе цього сліпого тому, що він не вірить в існування світла. Він доводить усім, що світло не існує. У нього гострий інтелект і логічний розум. Усі ми знаємо, що світло є, але не можемо переконати його в цьому. Навпаки, його аргументи настільки сильні, що деякі з нас вже почали сумніватися. Він говорить: "Якщо світло існує, дайте мені доторкнутись до нього, я дізнаюся про речі через дотик. Чи дайте мені спробувати його на смак, або понюхати. Принаймні, ви можете ударити по ньому, як ви б'єте у барабан, тоді я почую, як він звучить". Ми втомилися від цієї людини, допоможи нам переконати його в тому, що світло існує. Будда сказав:

- Сліпий правий. Для нього світло не існує. Чому він повинен вірити в нього? Істина в тому, що йому потрібний лікар, а не проповідник. Ви повинні були відвести його до лікаря, а не переконувати. Будда покликав свого особистого лікаря, який завжди супроводжував його. Сліпий запитав:

- А як же суперечка? І Будда відповів:

- Почекай трохи, нехай лікар огляне твої очі.

Лікар оглянув його очі і сказав:

- Нічого особливого. Знадобиться саме більше півроку, щоб вилікувати його.

Будда попросив лікаря:

- Залишайся в цьому селі до тих пір, поки не вилікуєш цю людину. Коли він побачить світло, приведи його до мене.

Через півроку колишній сліпий прийшов із сльозами радості на очах, танцюючи… Він припав до ніг Будди.

Будда сказав:

- А тепер можна посперечатися. Раніше ми жили в різних вимірах, тому, суперечка була неможлива.



67%, 4 голоси

33%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Християнство-релігія для гоїв!?

Християнство - це релігія для  гоїв, тобто, за єврейським розумінням, для істот нижче чим тварини і раби. Християнство -підрозділ іудаїзму -релігії,яка дає можливість домінувати над іншими народами.Християнство - це те, що придумано євреями і культивується Сіоністами спеціально для обдурення і утримані у вузді колись волелюбних, гордих і самодостатніх народів. Християнство - це релігія рабів і для рабів. Рабів духовних, економічних, моральних і політичних. Християнство не дало Світу нічого, окрім кровопролиття, взаємного винищування, лицемірства  і брехні їх багатих покровителів. Можна продовжити своїм варіантом розуміння цієї релігії.

 Можливо хтось мені пояснит:Яким чином бог сам себе родив?Сам себе приніс у жертву?Сам собі молився?Сам себе воскресив? Ще й сказав,що ця жертва була богу угодна!

P/S Перечитав біблію кілька разів,але так і не повірив....



0%, 0 голосів

33%, 2 голоси

17%, 1 голос

50%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

А де ж СЛОВО,що його Тарас поставив на сторожі???

  • 23.03.13, 16:36

 Все називається Україною - універмаг, ресторан, фабрика. Хліб український, телебачення теж українське, На горілчаній етикетці -експортний гетьман з булавою. І тільки мова чужа у власному домі, у шовінізму кігті підсвідомі. Сім,я вже вольна і нова. Та тільки мати ледь жива. Вона була б і вмерла вже не раз, та все питає, і на смертнім ложі, - а де ж те Слово, що його Тарас коло людей поставив на сторожі?!

(З поеми "Зоряний інтеграл"


8%, 2 голоси

88%, 21 голос

4%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Чому українці не люблять росіян?

  • 23.03.13, 12:04

    

     Останнім часом росіяни все частіше нарікають на те, що стикаються в Інтернеті з проявами  "незрозумілої" ненависті з боку " братів" українців. Мовляв, куди не зайдуть, куди не заглянуть - усюди їх обхають і обматерят ці самі " брати". Мовляв, раніше росіяни завжди відносилися до українців з великою симпатією(адже мало не у кожного в роду є родич " хохол"), а тепер розгублено запитують: "за що вони нас так ненавидять? що треба зробити, щоб повернути все як було"? Послухав, послухав я усі ці слізні голосіння, і вирішив розтлумачити нашим " братам", за що ж їх так ненавидять українці, і що треба зробити, щоб повернути все назад...

    Чесно кажучи, мене трохи дивує обурення росіян з приводу словесної агресії і ненависті з боку українців? А власне чого ви хотіли? Ви продаєте нам свій смердючий газ за найвищою ціною в Європі, а після цього дивуєтеся, що українці матюкають вас по всіх усюдах? Звичайно, ви скажете, що це усе п*дор Путін, мовляв, прості росіяни тут ні при чому. Ой чи! А хто вибирає цього г*ндона вже третій раз? Хто славить цього м*дака до небес? Зараз його, звичайно, вже не так славлять, але все одно в Росії немало долбо*быв, які підтримують царя усієї усРуси в усіх його починах, у тому числі і в політиці, спрямованій проти України.

     Гаразд, якби уся справа була в газі. Але ж ваші кремлівські поцики   ї..ть  мізки Україні не лише і не стільки за газ, скільки у всьому, що стосується наших внутрішніх справ. Узяти хоч би мову. Ну, яка ваша собача справа, на якій мові говорять в Україні? Чого-чого? Ви хочете, щоб етнічні росіяни, що мешкають в Україні, користувалися своєю рідною мовою? Та ну нах! А ви надали таку можливість для етнічних українців, що живуть в Росії? Ну, так які до нас претензії? Для того, щоб щось вимагати, треба спершу подати особистий приклад, а потім вже качати права...

     А історія? Яка ваша собача справа, хто наші національні герої? Ви на свою історію подивіться! Наші герої, принаймні, воювали головним чином з окупантами, а не з власним народом. І чому ви постійно докоряєте нам в тому, що ми проводимо антиросійську політику, прославляючи тих, хто бився проти Москви? Ми коли-небудь звинувачували вас в тому, що Росія проводить антиукраїнську політику, прославляючи Пидора Першого, який вирізував Батурін і зруйнував Запорізьку Січ, або прославляючи бл*дину Катерину, яка ліквідовувала Гетьманщину, повторно зруйнувала Січ і ввела в Україні кріпацтво?

     А усі ці заклики до об'єднання? Ви рахуєте це по-братськи, закликати до об'єднання, залякуючи при цьому всілякими ускладненнями, які можуть виникнути для українських виробників у разі, якщо Україна не приєднається до Митного союзу? Ні, це не по-братськи - це по-бл*дски! А загрози завдати ядерного удару по Криму у разі, якщо Україна стане членом НАТО? Ви вважаєте, що це нормально?

    Звичайно, хтось  скаже, що політика не повинна впливати на взаємовідносини між народами. Мовляв, це політики-долбо*би  провокують конфлікти, а простий народ тут ні при чому. Ой чи! Ось ви корите українців за те, що вони якось не так висловлюються про вас в Інтернеті. А ви почитайте, що пишуть про українців в цьому самому Інтернеті ваші співвітчизники, що страждають манією величі і великороським гемороєм. Ви думаєте нам, українцям, приємно читати, що ми, мовляв, неіснуючий народ, що ми зрадили своє " одвічне" вим'я... пардон, ім'я - " росіяни", і іншу дурню? А потім ви дивуєтеся, що якийсь " хохол" без причини обклав вас " триповерховим"?

 

Ви запитуєте, що зробити, щоб "повернути все як було"? Ну, спершу слід визнати, що "як було" ніколи не буде. Натягнуті стосунки між українцями і росіянами були завжди. Вони почалися не сьогодні, і тягнуться ще з часів Русі, коли російські князі, що нібито належали до єдиної народності, різали один одного за право мати київський престол. Проте ми так далеко не поглиблюватимемося в історію, а розпочнемо з 1618 року коли наш славний гетьман Сагайдачний разом зі своїми славними запорожцями наробив переполоху в Росії, трохи не узявши Москву. Я думаю, саме відтоді росіяни і мають зуб на українців. Воно і зрозуміло: тоді московіти добряче наробили в штани... А потім була битва під Конотопом, коли інший наш славний гетьман Виговський розніс в пух і прах царське військо. Подейкували, що цар тоді до того обіс…ся, що навіть утік з Москви, побоюючись, що козаки прийдут по його грішну душу. А потім була ще не одна битва українців в союзі то з поляками, то з турками, то зі шведами, то з німцями проти росіян. Тому не треба лицемірити і розповідати казки про "віковічну дружбу між братськими народами", бо ніякої дружби насправді не було. Тому що ті, з ким ви нібито дружили, були не українцями, а х*й знає хто, бо справжні українці ніколи не дружили з тими, хто заподіював їм зло.

    Так-так! Не треба кривити пики і закочувати до неба очі. Ви вважаєте, що триста років спільного проживання в одній державі були суцільною ідилією, мовляв, українці і росіяни жили дружно і щасливо. Проте ми, українці, так не вважаємо. Ми прекрасно пам'ятаємо, як ваші йо…ні  в рот царі і цариці забороняли нашу мову; як знищували нашу ідентичність, забороняючи вживати назви " Україна" і " українець", замінивши їх дебільними термінами " Малоросія" і " малорос"; як ваші вожді морили  голодом наших предків і вбивали їх лише за те, що вони хотіли жити у своїй незалежній державі. Кожен нормальний українець знає і пам'ятає про це. А ті, хто заперечує усі ці факти, ті просто   їб…ті продажні  не українці.

   Тому, якщо ви хочете, щоб українці перестали ненавидіти вас, якщо ви хочете повернути те, чого ніколи не було, треба зробити ось що : нехай ваш цар усієї усРуси Вовочка Пукін приїде в Київ, прийде на Майдан Незалежности, стане навколішки і вибачиться від імені усього російського народу у усього українського народу; потім нехай підніметься з колін, просуне свою голову між ніг і поцілує себе в зад. А потім нехай п….є на  х.й з нашої святої землі! І нехай зупиняється в кожному місті, в кожному селі і просить пробачення за усе те зло, що творили російські царі, імператори, вожді і генсеки на українській землі!

     Ось якщо це станеться насправді(у чому я сильно сумніваюся), ми, так і бути, почнемо дружити з вами і забудемо старі образи; тоді можна буде поговорити і про якісь економічні(але не більше!) союзи. Але не факт, що ми на щось погодимося! Бо такий вже ми народ: зла не пам'ятаємо, доводиться записувати... До того ж, ми народ європейський, і усі наші інтереси лежать саме на Заході. Тому, вже не осудіть: європейські цінності нам набагато ближче, ніж ваші євразійські...

Для тих хто мови не розуміє:      http://uainfo.org/heading/public/73015-pochemu-ukraincy-ne-lyubyat-russkih.html




70%, 14 голосів

30%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Діло Сталіна живе,пам"ятники Леніну стоять

  • 04.03.13, 10:05

Ось прочитав статтю з посиланням на польське видання в якій наведені слідуючі цифри:

22%-позитивно ставляться до Сталіна

9%- не проти повернення сталінщини

6%-впевнено за сталінщину

33%-вважають Сталіна мудрим лідером

47%-не вважають його мудрим

74%-вважають,що Сталін був жорстоким тираном

13%- не погоджуються,що він був жорстокий

http://uainfo.org/important/112334-sootechestvenniki-timoshenko-privetstvuyut-stalina-rzeczpospolita.html

Статистика не може радувати мене-внука репресованих в Сибір й, на будівництво Біломорканалу.Можливо вона порадує нащадків комуно-фашистів ,НКВД-истів...тому, хочу зробити відповідне опитування з дещо іншим контекстом:


0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Прихожанам РПЦ дИвИтИсь рекомендовано.

  • 02.03.13, 12:40


100%, 7 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

А чи знаєте ви свою ісТОРію???

  • 01.03.13, 12:19
Чую вигуки зарозумілих скептиків: "Треба свою історію вивчати, а не жидівську!". Заперечень немає, і ми її, рідну вивчаємо, точніше прагнемо вивчити. Прагнемо, бо цьому щось заважає. Що саме!? Вивчення своєї історії блокується засиллям християнізму з відповідним впровадженням(вивченням) Біблії - жидівської історії.До того ж в школах з новою силою продовжується одурманення ваших діточок комуно-християнськими ідеями .При цьому жидівська історія навмисне подається, як героїчна і єдино придатна для наслідування, що власне й сприяє задурманенню українців(і не тільки) жидами.

33%, 1 голос

67%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

ТАЛАНТИЩЕ НА ДОРОЗІ Одеський ДАЇшник ст.прапорщик А.Бірюк

  • 01.03.13, 09:05


75%, 15 голосів

25%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Чи молились ви за Ізраїль???

В Украине состоялась масштабная молитва за Израиль

13 октября в Украине на базе церкви «Христианская надежда» прошла всеобщая молитва за Израиль. Молитве предшествовал час прямого эфира, во время которого служители могли поделиться со зрителями пониманием важности таких молитв. Более двух часов пение сменялось чтением Слова Божьего, которое мотивировало всех присутствующих молиться о насущных нуждах народа, живущего в Израиле.О том, как проходило мероприятие, рассказал ректор Украинской Евангельской Семинарии богословия Анатолий Глуховский.

 Был создан оргкомитет, в который вошли старшие служители евангельских церквей. Особое внимание было уделено составлению программы, способной объединить христиан баптистского, пятидесятнического и харизматического направлений в единой молитве

Понимая совместную ответственность, зная положение вокруг Израиля, было предложено собрать пожертвования для подготовки более масштабной молитвы за Святую Землю. На следующий день, 14 октября, большое количество церквей молилось о спасении и благословении Израиля.

«Искренне верю в важность и результативность проведенной молитвы, которая не только объединяет Евангельскую церковь в желании стоять за народ Израильский, но и побуждает изучать Писание, пророчества которого продолжают сбываться. Такого рода общение разрушает стереотипы, смиряет и побуждает к покаянию, помогает любить Господа и ближнего, как самого себя. Именно таким образом расширяется Царство Божье по всей земле, начиная с Иерусалима», — сказал Анатолий Глуховский.

Тут повний текст,але суть виділена червоним текстом(дивись вище)

http://tbn-tv.ru/vera/v-ukraine-sostoyalas-masshtabnaya-molitva-za-izrail/



100%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Україна. Погляд через призму м.Одеси

hypnosisprey  Маю бажання зробити підбірку репортажів про одеську політ-богему ,яка є віддзеркаленням політичної еліти сьогоднішньої України й знаходиться в стані ейфорії від влади,грошей й вседозволеності.  Хочу подивитись на владу  в  місті Одесі, де  теж керує представник ПРіЗ(ПРецидевистів і злодіїв)"славний"мер славетного міста Костусев.   В маленьких масштабах краще видно, хто з ким і чому,тому не буду особливо вдаватись до коментарів,а подам тільки факти.Тож висновки робіть самі:

http://obozrevatel.com/politics/20417-kostusev-naotrez-otkazalsya-obnarodovat-deklaratsiyu-o-dohodah.htm

Мэр Одессы Алексей Костусев отказывается обнародовать свою декларацию о доходах за 2011 год, поскольку против этого возражают его родственники, доходы которых также отражены в данном документе.

Напомним, что за 2010 год Костусев задекларировал доход на сумму более 1,7 млн грн, в т.ч. 1 млн грн – материальной помощи. Позже мэр заявил, что вписал в графу «материальная помощь» - «наследство от умершего друга».

Кроме того, Костусев признался, что у него в Киеве есть дом стоимостью 12 млн долл. Первый скандал с доходами Костусева разразился в феврале 2011 года, после того как он потребовал поднять ему зарплату в два раза. Президент Виктор Янукович не поверил, что «небедный» Костусев мог так поступить и пообещал разобраться в ситуации. «Я вам скажу, что на Костусева это не похоже.spasibo Он – зрелый политик, и он – небедный человек», — сказал в феврале прошлого года Янукович.

Позже выяснилось, что Костусев поднял себе зарплату, не в два, а всего лишь в полтора раза.privet

Бедность - не порок. Порок в нашей обворованной стране - быть богатым. Особенно, если богатство это демонстративно выставляют напоказ скромные чиновники и госслужащие, ничего кроме разворовывания бюджета и расхищения государственной собственности не умеющих. Так называемая одесская “богема” – все эти чиновники, депутаты и милицейские начальники очень любят дорогие часы. И не стесняются козырять ими! Костусев предпочитает “FranckMuller” за $17550 14 сентября на встрече с народным депутатом Украины Сергеем Гриневецким и с авторами недавно вышедшего очередного номера историко-краеведческого альманаха "Юго-запад. Одессика" Виктором Савченко и Артемом Филиппенко, проходившей в кабинете мэра города, Одесский городской голова Алексей Костусев блеснул дорогими часиками марки “Frank Muller”.

Модель, которую носит Костусев, называется “Extra-Large Franck Muller LongIsland Pink Gold 1300SCDTREL”. Это эксклюзивные швейцарские часы ручной сборки с корпусом из дорогого красного золота 18 карат, ремешок из кожи аллигатора. Базовая модель у производителя, согласно официального каталога, - $17550 (140 тысяч гривен, а в розницу – значительно дороже).

Этими часами, Костусев еще раз продемонстрировал свою роскошь и любовь к дорогим аксессуарам. Ведь это не единственные часы в его коллекции, имеются и другие - много большей стоимости, о чем мы еще напишем. Стоит отметить, что часы аналогичной модели носит также президент Российской Федерации Дмитрий Медведев, под которого Костусев, по-видимому, “косит”. Конечно, после скандального заявления мэра Одессы о том, что он имеет дом в Киеве стоимостью 12 миллионов долларов, удивить кого-то какими-то часами, стоимость которых равна всего лишь двухгодичной зарплате мэра миллионного города, сложно. Но нам кажется, что и этот неказистый аксессуар свидетельствует о том, какой бесстыжий жлоб, выставляющий напоказ свое наворованное богатство, стоит сегодня у руля нашего города.

http://svobodnaya.odessa.ua/index.php/news/3294-1111151311

Хроника взяточничества в мэрии Костусева за январь 2012 г.

Взяточничество в мэрии Костусева стало настолько повальным явлением, а задержание мздоимцев "на горячем" столь обыденно, что впору вести хронику этого позорного явления, подобно сводке потерь во время боевых действий. За прошлый год сотрудниками правоохранительных органов были зафиксированы 23 случая взяточничества, виновные были задержаны, возбуждены уголовные дела. Новый 2012 год также обещает быть урожайным - лишь в течении первого месяца этого года силовики выявили четыре случая взяточничества, при чем один - в особо крупных размерах. А скольких еще не поймали! 19 января 2012 г. При получении взятки задержан еще один "проффесионал" из мэрии Костусева. 24 января прокуратура Одесской области возбудила уголовное дело в отношении должностного лица сектора контроля за содержанием жилищного фонда отдела ЖКХ и контроля за содержанием жилищного фонда государственной администрации Малиновской районной администрации Одесского городского совета по признакам преступления, предусмотренного ч. 3 ст. 368 Уголовного кодекса Украины (получение должностным лицом в любом виде взятки), сообщает пресс-служба ведомства. Установлено, что чиновник требовал и получил взятку от гражданина в сумме 400 долларов США за не внесение предписания о приостановке работ по реконструкции квартиры. 26 января 2012 г. Силовики задокументировали взятки сразу в двух структурных подразделениях мэрии Костусева. Возмущенный вымогательством одного из "проффесионалов" одесский предприниматель сдал правоохранителям еще очередного алчного чиновника из мэрии Костусева. 32-летняя женщина обратилась в управление Госслужбы по борьбе с экономической преступностью. Частный предприниматель рассказала правоохранителям, что начальник участка одного из городских жилищно-коммунальных сервисов требует у нее взятку. Как оказалось, 24-летний чиновник требовал и получил от женщины 250 долларов. В такую сумму он оценил не привлечение заявительницы к административной ответственности и сокрытие от других контролирующих органов факта проведения проверок в связи с самовольной реконструкцией помещения ветеринарной аптеки по улице Малой Арнаутской. Правоохранители изъяли вещественные доказательства из служебного кабинета сотрудника ЖКС. В этот же день еще один "проффесионал" Костусева попался при получении взятки. Сотрудники СБУ пресекли противоправную деятельность заместителя директора Департамента коммунальной собственности и его подчиненного - заместителя начальника отдела Одесского городского совета, которые наладили преступную схему систематического вымогательства взяток. 26 января сотрудники СБУ задержали злоумышленников "на горячем" в служебном кабинете при получении взятки в размере 7 тысяч долларов США. По материалам СБУ органами прокуратуры Одесской области относительно взяточников возбуждено уголовное дело по признакам состава преступления, предусмотренного ч.3 ст.368 (получение взятки служебным лицом, занимающим особо ответственное положение) Уголовного кодекса Украины и избрана мера пресечения - содержание под стражей. Как выяснилось, злоумышленники требовали взятки от физических лиц и субъектов предпринимательской деятельности по подготовке и заключению с ними договоров купли-продажи объектов недвижимости, принадлежащих Одесскому городскому обществу. Стоит напомнить, что директором Департамента коммунальной собственности Одесского городского совета является близкий родственник Одесского городского головы Алексея Костусева - родной брат третьей его жены, которую, по словам самого Костусева в скандальном интервью телеканалу "1+1", он "оставил в Киеве", Иван Поздняков. 30 января 2012 г. Сотрудники Портофранковского отделения милиции поймали мастера КП ЖКС на взятке. По словам обратившегося в милицию 36-летнего Сергея, мастер участка одного из городских жилищно-коммунальных сервисов требовал с него 3000 гривен за услуги. Задержанный - 24-летний Владимир - требовал и получил взятку от заявителя за оформление и подписание план-схемы гаража - неотъемлемого документа для заключения договора на эксплуатацию. Изъяты вещественные доказательства - деньги. Задержанный отпущен под обязательство. Примечательно, что все это происходит на фоне громких заявлений Костусева о борьбе с коррупцией в мэрии. Но от этого взяточников меньше не становится. Похоже, Костусеву надо бы уменьшить план сдачи мзды начальству, а то скоро миллионным городом некому будет руководить... Костусев на пару с Марковым укатил в круиз на лайнере (фото)

Одесский городской голова Алексей Костусев проведет свой отпуск на круизном лайнере в морском путешествии вокруг Великобритании, сообщают источники Думская.net в мэрии. Вместе с мэром Одессы, по данным издания, в путешествие отправился его близкий друг — депутат горсовета, лидер партии «Родина» Игорь Марков. Как сообщает источник «Думской», мэр Костусев выбрал для путешествия пятизвездочный фешенебельный лайнер Crown Princess. На борту 8 ресторанов, 15 баров, интернет-кафе, 6 бассейнов, SPA-центр «Lotus» в азиатском стиле, салон красоты, спортивный комплекс, гимнастический зал с видом на океан, теннисный корт и мини-поле для гольфа, библиотека, коллекция произведений искусства мирового класса, ночной клуб и дискотека под открытым небом, кинотеатр под открытым небом, казино, 2 театра, интернет-кафе, церковь для венчания, 3 детских клуба по возрастам. Стоимость самого дешевого билета во внутреннею каюту без окна на этот круиз составляет 2190 долларов.

http://www.048.ua/news/65238

Трохи юмору:"Не було смішно, якби не так сумно"


41%, 11 голосів

4%, 1 голос

4%, 1 голос

52%, 14 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.