хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Про добру справу, критику і слід в історії...

Є люди, які по життю є творителями. Будь-чого: витворів мистецтва, літературних творів, фото-, відео-краси або просто добрих справ для оточуючихчи свого краю. Але завдяки саме цим речам, що роблять люди-твороці, вони і славляться серед сучасників та запам'ятовуються майбутнім поколінням.
А є люди-руйнівники. Це невдоволені своїм життям та усім навколишнім світом люди. У них криза або взагалі не складається особисте чи професійне життя, і тому у всілякому обгаджуваннї навколишніх та всього оточуючого ці люди черпають позитивну енергію та задоволення. Те, чого їм так не вистачає у житті. Або ж це просто ледарі, які ні на що не здатні, які в житті не досягнули нічого і заздрять тим, які щось роблять і чогось в житті вже досягнули.
У нас на порталі є представники обох цих категорій людей. Серед моїх друзів та людей, з якими я спілкуюся - також. До першої категорії належать такі: NELLI, Pantera466, Фенікс Крі, AMA-XXX, SL Евгений, sonichka, Petrovna. Це люди з неординарним мисленням, творчою натурою, які виражають себе у літературних творах, віршах та фото. Можете завітати на їхні блоги чи фотоальбоми та самі у цьому переконатись.
Paladyn, Тарас Токар, Х--м--а--р--а, Mamay_ - це люди з активною життєвою позицією, які у своїх діях змінюють теперішнє наше життя на краще.
Окремо розповім про Тараса Токаря, оскільки саме йому останнім часом на цьому порталі присвячують найбільше критики та ллють відвертий бруд за його діяльність. Ті, хто критикують його діяльність по збереженню дитячої бібліотеки в Полтаві і пропонують свої начебто правильні шляхи вирішення цього питання, навіть не подумали перед цим, що вже все це перепробувано. Зі звернення до  місцевої влади все починалося, і завело воно в нікуди. Бо або виділяють старі непристосовані приміщення меншої площі або пропонують будувати нове у незручному місці. Тому і йдуть звернення до керівництва держави вплинути на ситуацію, яка не вирішується на місці. А суди по відсудженню назад приміщення ще довго триватимуть. Ще довго можна розповідати усі нюанси. І якби вони були таким, як Геварич, людям цікаві, вини б поцікавилися ними у приватному порядку нормальним тоном, але ж їм на нюанси начхати. Їм треба з розбігу наваляти чергову гадосну замітку, щоб показати себе "крутим" і отримати від цього масу задоволення. Але ж збоку і згодом стає зрозумілим, хто має конструктивну позицію і робить добру справу, а хто лише "стєбається" і нічого крім гівна після себе не залишить. Слід в історії, який залишить після себе Геварич (якщо когось цікавить бруд і гівно), можна подивитися тут: http://blog.i.ua/user/628046/ Геварич, бажаю тобі нарешті знайти конструктив і замислитися, який слід ти після себе залишиш
 
8

Останні статті

Коментарі

анонім

120.10.08, 12:50

так про следы или про меня?

    220.10.08, 12:53Відповідь на 1 від анонім

    про то и другое.

      анонім

      320.10.08, 12:54Відповідь на 2 від NATALI_YA

      про то и другое.фууух, значит не про меня

        420.10.08, 12:55Відповідь на 3 від анонім

        там прямо на тебе вказано

          анонім

          520.10.08, 13:16

          сколько в той библиотеке было читателей? Делался ли запрос в прокуратуру на предмет хищения книг? Сколько раз и по каким вопросам пытались поговорить с хозяевами помещения, сколько с представителями администрации, сколько с представителями библиотечного хозяйства? можеш ответить ты? или Тарас?

            620.10.08, 13:24Відповідь на 5 від анонім

            1. 10 000.
            2. на предмет хищения - нет, потому что их описывала исполнительная служба. но делалось это мешками.
            3. с хозяевами помещения - миллион, 4 - с властью - не меньше.
            5. библиотечное хозяйство - такого понятия нет. есть управление культуры и туризма ОГА, начальник которого куплен и с ним разговаривать бесполезно.
            еще есть вопросы?

              Гість: Ogin

              720.10.08, 13:28

              Знову сварка...

                анонім

                820.10.08, 13:31Відповідь на 6 від NATALI_YA

                1 - слишком круглое число, это для отчётности в область згодиться, а я вот не верю.
                2 - раз описывала исполнительная служба то и хищения нет, значит всё никуда не пропало, просто кто то лениться пройтись поискать на каком складе оно лежит.
                3 - враньё, враньё.
                4 - нет ответа??
                5 - факт подкупа установлен? Нет - значит чесный человек.

                Может у тебя есть другие ответы на вопросы? Или тебе всё ещё непонятно причина моего наезда на Токаря?

                  анонім

                  920.10.08, 13:31Відповідь на 7 від Гість: Ogin

                  Знову сварка...это пиар

                    Гість: Ogin

                    1020.10.08, 13:33Відповідь на 9 від анонім

                    Знову сварка...это пиарИ дорого ты заплатил?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна