хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Влада громадянина

Досить цікаві статті для роздумів про місце громадянина у сучасній державі. Я не згодна з деякими тезами статей, але задумка і погляди автора загалом підтримую. (Не плутати з моєю підтримкою політичної сили автора!).

Тож пропоную до Вашої уваги:

Заклик до революції

та Влада громадянина
17

Останні статті

Коментарі

Гість: Крайтос

112.04.08, 16:57

Всякая революция начинается с идеи о равноправии и новом справедливом обществе, а заканчивается установлением жесокой диктатуры и формированием бюрократической касты либо усилением той прослойки, которая вещает от имени обманутого народа
Не верьте революционерам, особенно профессиональным

    212.04.08, 22:00

    Ну что за страсть в несчастном Отечестве - призывать поддерживать психопатов и бытовых дезадаптантов. Их ещё величают революционерами. Они же ни на что в обычной жизни не способны. Им даже порой приходится напоминать,что прежде,чем сесть на унитаз,необходимо снять штаны.

      313.04.08, 11:39

      Цікавий матеріал

        Гість: Melod

        413.04.08, 12:14

        Есть у революции начало, нет у революции конца(с) и к тому же, один в поле не воин(с)

          Гість: ИзЕвпатории

          513.04.08, 12:24

          зачем нам революция,если юлия тимошенко премьер министр?

            613.04.08, 20:34

            Дякую за матеріал, пані NATALI_YA. Однак, революції вже не буде. Був Майдан, тоді ми ще вірили, що ось-ось і усе буде як найкраще. Не зуміли, упустили… але початок був покладений - країна прокинулася. Зараз потрібно працювати важко і наполегливо, аби зберегти ті крихти невтрачених можливостей, працювати з тим, що маємо, намагаючись рухати вперед і економіку, і культуру, політику. Буде дуже складно, але у нас багато шансів на успіх: сильна незалежна країна, багата земля, велика духовність, відроджена національна свідомість. А люди! Ви подивиться, які люди живуть на цій землі! Ми починаємо не з нуля і головне не змарнувати все те, що маємо, спрямовуючи зусилля не на той вид боротьби, аби потім не було соромно перед своїми дітьми.

              Гість: Melod

              713.04.08, 23:29Відповідь на 5 від Гість: ИзЕвпатории

              Навіщо ж видаляти пост який коментують?
              Та будь-хто хай ним буде! Що знову віра в доброго царя? Що може змінити одна людина без підтримки і розуміння мас, хай навіть якими добрими і правильними не були б її наміри? Революція насамперед необхідна в мізках всього суспільства, яке має усвідомити її необхідність і потребу змін, а потім повинне отримати реальну владу у власні руки чи хоча б потужні важелі впливу на неї.

                814.04.08, 13:30Відповідь на 1 від Гість: Крайтос

                а я й не вірю, а лише раджу скористатися цінними порадами, наведеними у статтях. Кому вони не цікаві - той проходить далі.

                  914.04.08, 13:36Відповідь на 2 від кшатрий

                  Я радила просто навчитися мати гідність і відстоювати надані Законами України права. От і все. Якщо Вам це не потрібно - мені Вас шкода. Це є революція кожного окремого громадянина у його житті.

                    1014.04.08, 13:38Відповідь на 4 від Гість: Melod

                    Есть у революции начало, нет у революции конца(с)и к тому же, один в поле не воин(с)Тут не погоджуся. Я знаю таких одиноких воїнів, які разом мають великий вплив і силу щось змінити в країні на краще. І це не автор статей, а знайомі мені люди.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна