хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Про весну, дружбу і вічні цінності

Ввечері повітря як ніколи таке пахуче, і зараз, у розпалі весни воно п’янить, як молоде вино… В такий час треба не за комп’ютером сидіти ввечері, а серед природи, сторожити її пробудження та милуватися неповторною швидкоплинучою красою… Але я лише мить шкодую за цим, по дорозі додому, оскільки проводжу позаробочий час не даремно, а у спілкуванні з цікавими і неординарними особистостями, спілкуванні  відвертому і щирому, і тільки про головне… І нехай я не бачу і не чую їх, але мережа міцно поєднала мене з ними і вони вже є невід’ємною часточкою мого життя, втрачаючи яку на короткий час – маю порожнечу у куточку мого серця…
Мені пощастило жити в один час з дуже талановитими і прекрасними людьми. Мені пощастило, що я зустріла їх на цьому порталі і маю нагоду стати їх другом тут, а з де ким – і в реальному житті… Кожен є яскравим і  талановитим у певній сфері, кожен – у своїй:
-   FredCat - поет, дуже гарні вірші пише, почитайте його блог!
-   Pantera466  – фотограф, її фотографії можуть конкурувати з роботами провідних фотографів (а може, вона сама – провідний фотограф)... подивіться її фотоальбом - і усе зрозумієте!
Тарас Токар, Gudzon, Mamay_, kоНопЄLькІn, banderos_xxl - справжні патріоти своєї країни, які не сидять склавши руки у ці нелегкі часи, займаючи активну позицію у громадянському житті країни.
vItAlIySh - заслуговує на окрему увагу, як я помітила - він різносторонньо
розвинута людина, з багатьма захопленнями, що можна побачити в його
блозі і фотоальбомі!

Я люблю своїх друзів тут і дуже пишаюся ними, обраним ними шляхом, життєвою позицією, вони є уособленням майбутнього моєї країни, а тому я впевнена, що у неї незабаром обов’язково настануть кращі часи. Адже з такими людьми, які творять її обличчя зараз (може і не помічаючи цього – але це так!) – воно може бути лише найкращим.

Найкращі люди – у найкращій країні!



P.S. Вибачте ті мої друзі, кого я тут не згадала! Але я  написала про людей, з якими останнім часом найбільше спілкуюсь, під враженням від найбільш яскравих особистостей. Коли роздивлюся когось більше – напишу продовження! ;)
23

Останні статті

Коментарі

19.04.08, 18:36

    29.04.08, 19:09

    Хорошие слова! Присоединяюсь. Думаю, что на этом сайте, в большинстве своем, на редкость интересные, умные. думающие люди. Спасибо, что сумели высказать это. Красиво высказать!

      39.04.08, 19:41

      Наталочко,спасибо тебе за хорошие теплые слова и красиво сказанные к тому же.Действительно,добрых и умных людей в нашей стране больше.Поэтому мы еще и живем,шутим,а вместе с нами живет и наша Украина.

        анонім

        49.04.08, 20:19


          59.04.08, 20:32

            Гість: diehard5

            69.04.08, 20:57

              79.04.08, 22:49

              Ви справжня Наталка - Полтавка)

                810.04.08, 08:43

                Ми теж тебе любимо!

                  910.04.08, 09:15Відповідь на 2 від Коринфянин

                  Просто в один прекрасний момент все склалося до купи - і вилилося в наведені слова.

                    1010.04.08, 09:17Відповідь на 3 від Trixie

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна