хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Кандидат у Народні Депутати України від СПУ Поворознюк І. І.

Вивчення питань можливості фінансування програм соціального захисту уражених верств населення, в тому числі і на селі, з міського та районних бюджетів, в обсязі 120% від розрахункового, на звернення представників територіальної громади.

______________________***__________________

Виконавчому директору

Громадської організації

"Криворізьке міське об’єднання патріотівУкраїни"

керівнику сектора соціального захисту ГО КМОПУ

Лукашеко Д.В.

до відома:                                                      керівникуДовгинцівського

територіальногопідрозділу

Громадської організації

"Криворізьке міське об’єднання патріотівУкраїни"

Котовському О.В.

 

Щодо звернення до кандидата у народні депутати України відСоціалістичної партії України по 32 одномандатному виборчому округу

Поворознюку Ігору Івановичу

стосовно прототипу перспективного плану "На захист прав уражених верст населення та права на екологічно чисте довкілля"

 

Шановне панство

Під час розглядуВашого звернення, мною особисто був зроблений аналіз чинного законодавстваУкраїни, щодо відповідності зазначених у Вашому прототипі перспективного плану"На захист прав уражених верст населення та права на екологічно чисте довкілля" дій спрямованих на досягнення економічного ефекту, який на Вашу думку зобов’язаний надати кошти для подальшого забезпечення ліками уражених верст населення Кривого Рогу.

 

Ваша думка, щод оможливості підтримати проекту створення нового,(експериментального) територіального розважального центру, від діяльності якого запропонована схема розподілу отриманого прибутку у співвідношенні: 70%направити на фінансування місцевих організацій соціального захисту уражених верств населення, 15% на забезпечення проміжних завдань, 15%  це прибуток та утримання (експериментального) територіального розважального центру, не може бути позитивно сприйнята особисто мною, мешканцем Довгинцівського району міста Кривого Рога, члена Соціалістичної партії України, та на мою думку територіальною громадою міста Кривого Рогу, з наступних причин:

По-перше, Соціалістична партія України, від якої я висунутий кандидатом у народні депутати України займає тверду позицію щодо діяльності гральних центрів, нажаль не на їх користь. Тому Ваше посилання на досвід країн, які досягли високих рівнів розвитку, де реально більш ефективно використовуються деякі особливості людської природи, серед яких пристрасть до азартних автоматів, не можна в прямому розумінні застосовувати до територіальної громади міста Кривого Рогу.

По-друге, на жаль лише після трагічної події, що сталася у місті Дніпропетровськусаме у залі гральних автоматів, чинним законодавством гральний бізнес був заборонений на усій території України. Тому питання щодо можливості створеннянового, найсучаснішого (експериментального) розважального центру із залученням гральних автоматів не можливо взагалі.


Однак, якщо у подальшому з урахуванням усіх вихідних даних, які переконливо доведуть соціальну та економічну обґрунтованість щодо необхідності у поновленні грального бізнесу, і лише тільки тоді, запропонований Вами проект створення нового, (експериментального) територіального розважального центру буде мати своє логічне продовження та існування.

По-третє, вважаю за потрібне висловити свою особисту думку, щодо запропонованого Вами проекту створення нового, (експериментального) територіального розважального центру діяльність, якого буде спрямована на отримання коштів, необхідних для профілактики таборотьби з епідемією ВІЛ/СНІД.

Першочерговимзавданням кожного громадянина України є особиста інформованість щодо зараженняВІЛ/СНІД. Лише соціальна складова нашої громади дозволить нам усім почуватися у небезпеці від такої страшної хвороби. Не існує під час епідемії сторонніх, або ми усі разом будемо допомагати один одному, та нарешті зупинимо це людське прокляття, або хвороба буде мати умови для свого існування та поступового знищення людства.

Другим шагом є створення та постійна дія насамперед державної чітко структурованої програми щодо профілактики та боротьби з епідемією ВІЛ/СНІД. І це найважливіше завдання для кандидатів у депутати України усіх рівнів, від депутата України до депутата району. Кожний народний обранець зобов’язаний залучитися до роботи у напрямку вже існуючих громадських програм та проектів, але головним залишається створення ТІЛЬКИ державної програми.

Наприкінцісвоєї відповіді зазначу, що як звичайний мешканець Довгинцівського району міста Кривого Рогу, і надалі буду займати активну позицію щодо розповсюджування інформації про необхідність бути обізнаним у питанні профілактики та боротьби зепідемією ВІЛ/СНІД. А вразі покладання людської довіри на мене як на кандидатав народні депутати, зобов’язуюсь створити, забезпечити та повністю виконати загальнодержавні, обласні та міські програми з профілактики та боротьби з епідемієюВІЛ/СНІД

З повагою та порозумінням

Кандидату народні депутати України від Соціалістичної партії України по 32 одномандатному виборчому округу

"30-е" серпня 2012 року                           Поворознюк Ігор
12

Коментарі

11.09.12, 00:03

Хрен там забороненый.......У нас в Мукачево уже снова пооткрывали...И по фигу им програма"Гроши".Конечно, игровой бизнес нужно вывести из тени,так как прибыль идет не в бюджет,а в карманы разного вида чиновников , в основном людей,которые у власти....Открыть один-два...(в зависимости от количества населения в городе) "Ласвегаса" и удалить на окраины городов...Подальше от спальных районов,больниц,школ .Я с этим лично столкнулась,поэтому мое мнение таково.

    Гість: bayok

    21.09.12, 00:12

    И шо? Не понял... Плакать, или смеяться?
    Но я тебя поддержу!+

      Гість: lyo Dnepr

      31.09.12, 00:21

      Брент соцпартии уже похоронен. И никакие версты населення ему не помогут

        41.09.12, 08:08

        Замороженій партії НЕ ВІРЮ!!!

          анонім

          51.09.12, 12:16Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

          Брент соцпартии уже похоронен. И никакие версты населення ему не помогут Это он так пиарится.

            61.09.12, 13:32

            Точно піар

              71.09.12, 16:23Відповідь на 1 від БілаКоролева

              Повністю з Вами згоден! Саме так і планується... "Подальше от спальных районов,больниц,школ...", а саме в Довгинцевському районі, він не спальний, і проект виконується комплексі з іншими проектами ГО КМОПУ.. Наприклад, "Школа патріотів-Кривий Ріг", "Зірки Жовтневого району", Упереджувальний проект "SPEIS-31" та інші.

                81.09.12, 16:35Відповідь на 4 від Юрий Смирнов

                Партія заморожена, а люди живі і всі криворожани та шановані в місті люди!

                  91.09.12, 16:38Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

                  Скоро їх буде більшість, по - перше, по друге, кандидат є патріотом Кривого Рогу і щиро переймається проблемою розповсюдження СНІД.І я не політик, я патріот свого міста.

                    101.09.12, 16:38Відповідь на 6 від Ternopol

                    А по суті питання?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна