Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Всі ми - мисливці.

  • 23.02.11, 11:02
Всупереч поширеній думці, що всі люди - колекціонери (все, що подобається - неодмінно мусимо мати у себе - книжка, диск, людина, тощо) вважаю що це занадто м"яке формулювання. Колекціонер з часом не втрачає любові до предметів, які колекціює. Ми ж - навпаки. Ми мисливці. Нас цікавить процес. Нас заводить "неможливість", "недоступність" тощо. Всі зусилля - виправдані, всі жертви - недаремні. Все що подобається - мусимо мати будь-якою ціною. Але радість об"єкт нашого нестримного бажання приносить нам дуже не довго. Рівно доти - доки ми його не маємо. Спитайте в будь кого - хто задоволений своїм життям? Дуже мало хто. І справа не в тому, що не всі досягають того, чого хочуть. Справа виключно в тому, що ми не цінуємо те що ВЖЕ маємо.
Отже все наше життя зводиться до процесу - гонитви за тим, чого на нашу думку нам не вистачає для щастя. А це - процес з позитивним зворотнім звя"зком. І нажаль - процес нескінченний. Ми приречені повзати витками однієї спіралі. А тепер - найголовніше - питання. Який в цьому сенс?
5

Коментарі

123.02.11, 11:19

щоб було

    Гість: Shynshyla

    223.02.11, 11:25

    Людина повинна вдосконалюватися...Це нормально- прагнути покоряти нові вершини... Але цінувате те, що маємо все ж потрібно ...

      324.02.11, 09:32

      Це просто процес розвитку особистості. Коли людина стоїть перед смертю один на один, вона починає розуміти, що всі її прагнення не мали сенсу. Прив"язка до якихось матеріальних цінностей не несе насолоду для душі. Придбання чогось - це тільки процес самоствердження, усвідомлення своєї значущості. ОСЬ Я МАЮ! Знаю приклад, коли один чоловік усе своє життя мріяв придбати шкіряне крісло. У сорок років, заробивши достатньо грошей і знайшовши відповідну модель нарешті придбав. Наступного ранку його знайшли мертвим в цьому кріслі... Чи варте воно того було?

        424.02.11, 09:52Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

        Так власне про те я і питаю. Що варте нашого життя? Які речі, які емоції? Що взагалі має сенс?

          524.02.11, 10:03

          Головне - це процес творчості. Людина - митець за своїм покликанням. Творити можна будь що: вирощувати квіти, писати вірші, створювати затишок в помешканні та інше. Головне щоб це могло людині створювати відчуття захоплення від цієї справи. Якщо у людини немає справи, яка може захопити її до стану медитації, людина починає себе відчувати нікчемою, хворіє і швидко помирає. Таке часто трапляється з чоловіками, коли вони йдуть на пенсію, а вдома немає справи, яка б захопила цілковито.

            Гість: RealSam

            625.02.11, 19:55

            Сенс життя в русі. Коли людина припиняє рух, вона не стоїть на місці, її відносить назад... Правда в деяких людей їхній рух дуже сильно нагадує броунівський...