Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Одіозних регіоналів-українофобів нагородили російською медаллю

  • 20.02.13, 09:28
Президент Росії Володимир Путін нагородив медаллю Пушкіна ряд політиків України за "збереження і популяризацію російської мови й культури за кордоном".

Текст указу розміщено на офіційному інтернет-порталі правової інформації РФ.

"За великий внесок у збереження і популяризацію російської мови і культури за кордоном нагородити... медаллю Пушкіна Болдирєва Юрія Олександровича - заступника голови громадської організації "Шлях православних" (Україна), Ківалова Сергія Васильовича - народного депутата України, Колесніченка Вадима Васильовича - народного депутата України, Царьова Олега Анатолійовича - народного депутата України, Шенцева Дмитра Олексійовича - народного депутата України", - вказується в документі.

Цей указ президент РФ підписано 9 лютого 2013 року.

Нагадаємо, народні депутати від фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко і Сергій Ківалов є авторами закону про регіональні мови, який підвищив статус російської мови в Україні.

Експрес онлайн http://expres.ua/news/2013/02/19/82530-odioznyh-regionaliv-ukrayinofobiv-nagorodyly-rosiyskoyu-medallyu

4

Коментарі

120.02.13, 09:33

і таких при владі чоловік 400 сидить. І після цього ще кричать що ми націрналісти. Окупували територіб і для матінки росії стараються, знащують все українське. в цьому списук ще президента, прем"єра і собачника нехватає, щоби точно показати хто тут опупант

    Гість: ШамаШ

    220.02.13, 09:45

    Да не медали им надо...а ордена с закруткой на спине.....

      Гість: SvetkaSvetka

      320.02.13, 16:08

      люди в Росії бояться себе називати "русские"; це ж багатонаціональна держава, щоб кого не образити, свої ж мають посуватися.... А в сусідній країні ми герої!..)))