хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Як знайти замовника з британії, вклавши 25 центів

  • 01.11.14, 13:47
Не за все в цьому житті мусово платити, дещо буває і на халяву. Ну, або майже на халяву ))))

Коли ваш покірний слуга поліз на закордонний ринок, то керувався основним принципом: вкладати в систему тільки ті гроші, які в ній же і заробляєш. Виглядає трохи по-жлобськи, але напрочуд логічно.

Єдиний нюанс полягав в тому, що щоб зачіпити клієнта, потрібно надіслати 20-30 заявок, тільки тоді тебе помітять та дадуть шанс. В безкоштовному пакеті таких заявок тільки 10. Цього явно замало.

Аби трохи розбавити сію пічяльку, бариги з фрілансу придумали безкоштовну першу дозу. Такий собі медовий місяць халяви. 

Ти підтверджуєш картку, бажано, щоб там лежав бодай 1 доляр, бо система знімає комісію в 25 чи 40 центів (то було три місяці тому, тому не гнівайтесь будь ласка). І опісля цього підтвердження тобі дають місяць халяви: 100 заявок, нові нараховуються через кожні 6 годин + активовують усі бонусні налаштування, які ти заробив, проходячи тестування. Номінальна вартість такого пакету 10 баксів в місяць.

Отак, маючи можливість спамити в проектах, ти потроху вивчаєш ринок, ні в чому собі не відмовляючи. Ну, а після того як заробляєш перші реальні гроші вже думаєш, чи оплачувати подальше членство, чи ні.

Я спочатку опустив рівень знову до безплатного, але 10 заявок в місяць таки замало, тому опісля цього підняв рівень до 5 баксів: 50 заявок цілком вистачає, коли ти вже розвдуплився в системі.

Отак і живемо. Так, що беріть будь-яку картку, якою можна розраховуватись в неті, подивіться, щоб там було хоч 12 гривень і сміло підключайтесь. Три гривні сума невелика, зате прокатаєтесь по-повній :)
3

Коментарі