хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

то не моє життя, то не моє літо..

  • 20.07.10, 00:10

Багато, хто чекає літа...а я чекаю на осінь..бо думаю, що разом з літом .підуть усі непорозуміння, біль...нажаль підуть і приємні сбрпризи...

моє життя...кожне літо то суцільні сюрпризи... + та - ...але то перебор...кожного літа йде з життя...гарна людина, гарні знайомі....кожного літа їду у незаплановану поїздку,але дуже кльову...а ще літечко мені принесло..багато інших випробувань на стійкість...це коли в один день валиться все на голову...а біля мене опиняються випадкові люди..на яких не розраховуєш...але ж то добре що вони є...також літо принесло..пожежу...і якийсь притуплений біль..не розуміння... усвідомлюю, що мене врятували якісь вищі сили... і життя перевернулось з ніг на голову.. тепер інші цінності, інше сприйняття людей... все інше...світ не такий...пройде?.. можливо..але стільки недоспаних ночей...сліз..за короткий термін..то не так просто.. я втомилась..а сьогодні я вперше сиділа за рульом автомобіля..і їхала нічною доргою..класно було...

потрібен відпочинок.. і мабуть вперше..хочу відпочити сама..не хочу залежності від людей, від обставин...

люблю життя, безмежно, особливо тепер, коли мені подрували, ще один шанс!

Цінуйте своє життя, бережіть близьких!!!!

Забуваю всі негаразди і нехай з іншими поглядами...світобаченням.... йду вперед! Куди?..а подорозі, оберу свою стежину життя..., хочу жити своїм життям!!!!

5

Коментарі

121.07.10, 19:16

Багато, хто чекає літа...а я чекаю на осіньА я, чесно кажучи, нічого не чекаю. Просто живу цілий рік. І кожну пору року. Найчастіше - намагаюся отримати своє задоволення від кожної. Чого й тобі бажаю!
Цінуйте своє життя, бережіть близьких!!!! Абсолютно справедливо! На моїх очах також йдуть із життя гарні люди. Причому (знов таки) вони для цього не обирають якоїсь пори року. Тому, дійсно дуже погоджуюсь з тим, що треба цінувати своє життя!
хочу жити своїм життям! і не тільки хочеш, а мусиш. чужого життя прожити не можна. навіть, якщо здається, що так вийде... тільки своє! і удачі тобі на цьому шляху. не зважай на неприємності, вмій радіти навіть дрібницям, і живи на повну!