хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

потрапити до казки...Сакартвелі

  • 19.07.10, 23:43



(знайшла у чернетці, вирішила дописати і випустити на волю...)

А я там була..у казці :)

 

якось випадково, необдумано (але то нащастя) я потрапила до Грузії (Сакартвелі, як там кажуть). І то були 5 днів чогось неймовірного, де тебе зустрічають з розкритими обіймами, бо ти з України...!

 Де казкова природа, гори..Алазанська долина, монастирі...бруківочка, гарнесенькі будиночки, привітні полісмени, які пригощають шашликом, вином усіх 16 гостей з різних країн, це  кльові місцеві політики, які дарують казковий вечір..це море вражень..які важко описати..це відчуття волі та невимушеності, це там, де не думаєш, що маєш безліч проблем, які потрібно завтра вирішити...це там, де закриваєш очі і чекаєш наступного ранку..наступного дня...бо знаєш, що кожен день, то яскрава сторінка життя!

Я не вперше була закордоном, але вперше, хотілось плакати, сидівши в аеропорту, чекаючи на літак, який понесеться на Україну... хотілось ще трішечки побути тут, у казці!

4

Коментарі

Гість: БЕ3ГМO

120.07.10, 00:34

хорошо там,где нас нет...

    220.07.10, 00:39Відповідь на 1 від Гість: БЕ3ГМO

    та ні...то просто була справді як казка..і знаю, що якщо поїду туди ще раз, то буде вже не так!..
    а добре там, де ми самі для себе вирішуємо... бо після інших поїздок рвусь додому, до України!!!

      321.07.10, 19:24

      це кльові місцеві політики, які дарують казковий вечір.. Аж дивно все це читати . Кльові політики??? Я не помилився??? І буває ж таке ... Дійсно, казка...

      1. Хочу в Грузію
      2. Хочу, щоб в Україні було життя таке, щоб ми самі раділи з того життя, що воно як у казці, притому, як у добрій, гарній казці... І нехай і в нас колись з'являться кльові політики, які зможуть подарувати казковий вечір. І нехай вони також думають, хоч трохи про свій народ... А народ також любить свою країну, не руйнує її, а навпаки, береже... Сьогодні ти налаштувала мене на мрії .

        426.07.10, 13:24