хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Знову)))))) 21-22 січня!!!!!! Кам’янець-Хотин-Чернівці

21 січня
Заселення в Гала-готель
Прибуття вранці в м. Кам’янець-Подільський
Пішохідна екскурсія центром міста: Польська та Руська брами, Польська та Вірменська торгові площі, Вірменські бастіони та дзвіниця, Тріумфальна арка, церква св.Петра та Павла, Домініканський костел XIV – XVII ст., Кафедральний костел (унікальна пам’ятка архітектури - Брама Станіслава Августа, Мадонна на мінареті).
Відвідування музеїв у Ратуші (експозиція «Середньовічний суд», експозиція «Магдебурзьке право», «Музей грошей»), Картинної галереї, Археологічного музею (на вибір).
Продовження пішохідної екскурсії: Скельний каньйон( до 40 м.), Турецький міст , Старафортеця – музей-заповідник XIII-XYII ст. та Новий замок (башти та підземелля, криниця, Боргова яма, діарама „Битва з турками 1672 р., Вежа Кармалюка). Стрільба з середньовічної зброї (лук, арбалет).
Ввечері – вільний час та факультативи за бажанням
 22 січня
Автобусна екскурсія до історико-архітектурного заповідника - Хотинської фортеці. Замок-цитадель ХІІІ-ХVI ст. серед споруд України - одна з найбільш вражаючих. Її мури заввишки 30 м. пам’ятають знамениту Хотинську битву в 1621р. В 1832 р. на території фортеці було збудовано нову церкву св. Олександра Невського. Аз нагоди 370-річчя Хотинської битви було відкрито монумент на честь гетьмана України Петра Сагайдачного.
Переїзд в Чернівці. Екскурсія по столиці Буковини - «Чернівці – маленький Париж». Ми потрапляємо в місто, яке нічим не поступалось Відню і було неоголошеною столицею Європи, місто, де тротуари підмітали букетами троянд і де книжкових крамничок було більше, ніж кав'ярень. Ви прогуляєтесь вуличками О.Кобилянськой, М.Емінеску та Вірменській, які зберегли романтику колишніх часів, відвідаєте 5 площ, побачите міську ратушу, театр, будинок колишнього Збербанку, Католицький костел та Кафедральний собор, Вірменську і П'яну церкву. І звичайно ж, справжня перлина міста - резиденція митрополитів Буковини і Далмації, (вх. квитки оплач. додатково), яка споруджувалась з 1864 по 1882 роки. В цій химерній за своєю красою споруді помітні візерунки української вишивки та буковинського килима, гуцульської писанки, легко прочитуються елементи різних архітектурних стилів, які створюють органічну цілісність неповторного ансамблю.
Виїзд у Київ

100%, 4 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
0

Коментарі