хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Альфред Хічкок представляє…

Один із найстрашніших фільмів британського майстра хорору Альфреда Хічкока продемонструють вже наступного року. Документальна стрічка про Голокост десятиліттями лежала в архіві і жодного разу не показувалась на екранах.
В сорок п’ятому році до британського режисера звернувся один з його друзів з проханням допомогти зробити фільм про злочини нацизму. Хічкок переглянув матеріал, відзнятий британськими і радянськими військовими в концентраційних таборах. Майстер фільмів жахів був шокований страшними картинами, які постали перед його очима . Після побачених кадрів режисер кілька днів не заходив у студію.
І все ж Хічкок завершив роботу над фільмом. Але було вирішено, що не варто нагадувати людям про жорстоке минуле. І п'ять із шести оригінальних касет з плівкою передали в Імперський військовий музей в Лондоні. Американський дослідник знайшов касети на початку вісімдесятих років. Нещодавно була віднайдена шоста касета з плівкою. Відтак весь фільм зведуть докупи, відновлять та допрацюють.
Тож наступного року матимемо змогу побачити чергову кінороботу від «короля саспенсу», можливо, найбільш жахаючу, зважаючи на реальність матеріалів.
1

Коментарі

121.01.14, 08:47

перше фото, то шо тітушкі

    221.01.14, 09:06

    Майже