хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Брунталь

попередня
наступна

Нобелевская лекция И.Павлова, 1918 г., Санкт-Петербург.

  • 22.12.13, 18:46
Не я тут перший про це.. але варто перечитати оригінал http://www.gumer.info/bibliotek_Buks/History/Article/pavl_russum.php

У нас зараз (хоч і не зараз це розпочалось) проблеми на рівні фізіології.

Вилікуватись - МОЖЛИВО лише ЗРОЗУМІВШИ чим хворий і яка то хвороба.

Майдани ж поки апелюють до нас, як до "собак Павлова" у гіршім розумінні цього терміну.

Прикро, що і від "чинної влади", і від "лідерів" опозиції ставлення до народу України однаково - віддай їм владу РЕФЛЕКСИВНО!!! 
За обіцянки-цяцянки чи "почісування за вушком" - щоб не було гірше та з насильством  unsmile
1

Коментарі

Гість: filosof-И

122.12.13, 19:36

Теперешний майдан, по-моему, произошел из-за одной страшной ошибки Украинского народа. А именно: на майдане 2004 года майдановцы привели к власти оранжевую кодлу. И вот в 2009 году, когда Юща и его оранжевую сволочь люто ненавидела вся Украина,- все забыли про тех, кто буянил на майдане 2004 года. А вот зря! Если б в 2009 году на майдановцев 2004 года плевали, били бы их, презирали, высмеивали как идиотов - может, меньше было б желающих лезть на майдан ради бескоштовных канапок, куточка для поцелуив и куточка для гомосекив - то есть для развлекухи.

    222.12.13, 19:45Відповідь на 1 від Гість: filosof-И

    ні, "помилка" була в іншому: у 2004-му Януковича ВЖЕ впіймали, коли він тікав з Києва (їхав на якомусь спец-автобусі, бо вертольота тоді ще не мав), і вже вели кудись серед поля щоб розстріляти і прикопати.. в останню мить прийшов наказ: Відпустити!..
    Я. тоді добряче "обдєлався" і запам'ятав свій страх назавжди.

      анонім

      322.12.13, 19:51Відповідь на 1 від Гість: filosof-И

      Придурок, яка у вас альтернатива? Вічно жити при диктаторі Янучарі? Ти ще розкажи, що ти за нього не голосувало? Чого б тоді у вас - тих хто голосував за Янучару не плювати?

        Гість: filosof-И

        416.01.14, 21:32Відповідь на 3 від анонім

        Бandera, хочу трохи висловитися щодо альтернативи як такової. Бandera, життя навчило мене однієї iстини: нi в якiй життевiй ситуацii, нiколи, ніколи не буває такого, щоб ситуація не могла б погіршитися! Якщо хтось каже тобі: "Роби що завгодно, гірше вже бути не може!" - знай, це каже дурень! Янукович, звісно - боягуз, далеко не геній та далеко не взірець чеснот. Але, Бandero! Не дай Господи Боже нам дожити до президентства Яценюка! Часи Януковича будемо тоді згадувати ще з більшими слізьми, аніж часи Кучми за Ющенка! Клянуся тобі у цім оранжевим майданом!!