хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Їнформаційна протидія терористам



Зараз на теренах України відбувається гібридна війна. Спочатку Росія провела операцію по

захвату медійного простору в нашій державі, потім розставила своїх агентів в силових структурах і підготувала провідників “русского мира” в спортивно-війскових таборах. Все це відбувалося с застосуванням силових підрозділів Росії і дозволило Їй швидко анексувати Крим , а потім розпочати захвати адмінбудівель і силових частин на Донбасі. Використовуючі сітуацію з безробіттям в регіоні і пропоганду російського зомбоящіка, були створені боєві підрозділи сепаратистів, котрі включилися  в проведення терористичних операцій: нищіли людей, катували бійців , знищували інфраструктуру міст і селищ.

З метою легалізації цих утворень і розвалу держави ,була запрограмована ідея створення “Луганської народної республіки” і “Донецької народної республіки,” а потім” Новороссії”

Верховна Рада визначила ці дії як протиправними і антіконституційними, а ці угруповання терористичними. Тому проти них була застосована зброя силових підрозділів. В ціх подіях гинуть і українці і росіяни і все це відбувається тільки за ради втіхи москальскої верхівки, яка прагне підкорювати інші держави. Щоб такого не сталося з Україною, треба боронитися і в інформаційному просторі теж.

Тому закликаю всіх не застосовувати ні в якому разі сполучення- ЛНР, ДНР, Вони не народні а терористичні, тому при потребі тільки вживати ЛТР, ДТР

Медійникі не повинні йти на поводку у кремлівских кукловодів- імперців, щоб у глядачів і слухачів на підсвідомість не закладувалося поняття про народну підтримку ціх терористичних угруповань. Хто так не буде робити- автоматично підігрує сепаратистам та окупантам.

Тільки вживання- Луганські терористи , Донецькі терористи, підтвержує відданість незалежній Україні наших медійників і блогерів. Будьмо патріотами держави!

Слава Україні!



7

Коментарі

115.12.15, 19:43

от і мене в жалобі прикинули місячноі давнсті цей ресурс курченка пока шо