хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Нас знову пригничують

  


В додаток до вже написаного, про засилля російського контенту в радіоефірі України звертаю увагу громадкості на нові факти.

Нещодавно в нашому регіоні на першому каналі національного радіо, в ФМ діапозоні, почалися передачі “Крим-реаліі”.

Для підтримки громадян України які залишилися на теренах анексованного Криму це справді потрібно і важливо. Але як каже приказка “ примусь дурня богу молитися він і лоб розібье.”- так виходить і з керівниками державних радіоканалів. Ця передача йде і в ранку і в вечорі цілу годину  на усю країну. Вона звісно російскомовна і на ній транслюють в записі висловлювання Путіна і чиновників кримскої окупаційної влади. То б то замосковано відбувається пропоганда ціх діячів та їх вказівок. Хіба це потрібно і чи це сподобається україномовним слухачам після того як окупанти загарбали Крим і ведуть війну на Донбасі? Звісно ні. На мою думку просто відбувається подальша експансія “русского мира”, в котрій задіяні і “українські” посадовці радіокомпанії і наглядової ради.

Дійсним українськім діячам зрозуміло, що так здавати інформаційний простір дуже шкідливо, бо українська мова- це природний кордон проти українофобів та загарбників.
2

Коментарі

130.11.15, 20:44

Хвора людина!!!

    230.11.15, 21:04Відповідь на 1 від Самбреро

    Хвора людина!!! З совковим мисленням

      330.11.15, 23:45Відповідь на 2 від русич91

      Хвора людина!!! З совковим мисленням