хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Подаруй!!

  • 27.02.08, 22:46
Не йди...Тільки не зараз...Залиш мені день , подаруй його мені,Прошу тебе,благаю.Дай мені насолодитись тобою лиш мить і все ,це все що мені требаДай знову відчути подих твій,смак твого тіла..Та биття сердця твойого...Тільки зараз не йди...Почекай ще тиждень або два...Я так жадаю цього..Перейди через себе..Та подаруй мені щастя...Так Я й досі закохана в тебеЯ не можу жити, я не вмію жити без тебеПочекай, не йди , залишись, хочаб на мить, послухай...Не в тікай від цієї думки, що ти ще в мені.Я знаю , що в тебе вимагаю..Але лиш подаруй...Залиш приємний спогад..І я піду...Обіцяю,більше не повернусь!!!Не покличу знову в вночі, не звернусь більше до тебе...Ти ж знаеш , що одному кохати найтяжче..Тоді зрозумій мене ,чому ідущо насправді іду...Лиш прошу залишити день на згадку про тебе...Прошу подарувати мені його, коли тільки ти зможеш..Будь ласка...
3

Коментарі

анонім

128.02.08, 17:25

super namber - 1 . ты сильна миня не суди пжалуста тот чел катораму ты абращяишся ( ) 1- он глух как пень. 2- чорств как палено на лесопилке в тундре . а щяс закрой свои ушки я буду матюхатса ( ядрить тваю мазафака ............................................. ............................................. ................... ) . 3- и главное он лапух каторый упустил птицу щястья .

    анонім

    228.02.08, 17:46

    и эта если не перестаниш рвать свою душу на заплатки и не сарвеш фальшиваю маску виселья да не начнеш жить и расцветать то я найду тибя и вазьму в плен и буду щикатать долга и сильна . а это тибе от сердца ( рамашки ) , ( рамашки ) , ( рамашки ) .

      328.02.08, 18:50Відповідь на 2 від анонім

      вот щекотки не надо -- до ужала боюсь..
      спасибки тебе большое

        анонім

        428.02.08, 19:05

        былабы за что . мне самаму приятна тибе это гаварить