хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Про енергію, книги та твердження

  • 08.02.11, 18:07

Ось витяг з однієї книги на витяги з якої натрапила тут на БМ:

«Женщина - сгусток энергии, благодаря ей она притягивает мужчин, как магнитом, притягивает возможности, деньги, связи, и самое главное, может все это удержать...

И некого винить, особенно мужа или других мужчин, что она живет не в роскошном особняке, что ее муж не миллионер. Это значит, что не женщине не повезло с мужчиной, а ему не повезло с женщиной…

Время, дети, работа лишают женщин энергии, и к 35-40 годам многие уже опустошены. И тогда мужчина устремляется на поиск новых источников, заводя романы с более молодыми…».

З такими книгами потрібно бути не просто обережним, а дуже обережним, бо автор викривляє суть. Існує жіноча і чоловіча енергія: жіноча – тонка енергія, а чоловіча груба. І енергія чоловіча і жіноча присутня як в чоловікові, так і жінці, в різних пропорціях і різному стані (активному чи подавленому). І стосунки розпадаються через те, що вони не наповнені енергією сторін.

Або є ще одне твердження про енергію:

«Оказывается, даже если вы провели вместе всего одну ночь, энергетическая связь сохраняется в течение 7 лет.»

Що тут скажеш, знову викривлення суті енергії. Бо чужа енергія, яка довго не вивітрюється, то це не енергія, а застій, який свідчить, що обміну енергією належного не відбулося.

1

Останні статті

Коментарі

19.02.11, 10:56

дякую.
пізнавально
з першим висновком про присутність і жіночої, і чоловічої енергії повністю погоджуюсь... на рахунок останнього думаю...
Гаразд, якщо відбувся обмін, ти вважаєш, в такому разі люди "відпускають" одне одного? Тобто зв'язок рветься?... Що ж тоді виходить? Довготривалі людські стосунки - це коли не відбувається повноцінного обміну?