хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Особистість : Сашко Положинський

Сашко Положинський… Харизматичний, має активну життєву та громадську позицію, патріот України, в свої 39 років продовжує вражати життєрадісністю, ентузіазмом і невгамовною енергією. Не вживає алкогольних напоїв і м’яса, - через це дехто називає його занадто правильним, дивуючись чи не нудно так жити, на що Сашко з упевненістю відповідає: «Абсолютно не нудно. Інтерес до життя, його насиченість,інтенсивність, яскраві враження та емоції, на мою думку, зовсім не залежать від м’яса чи алкоголю»

Та все ж більшість Сашка знає як лідера гурту «Тартак», який неодноразово підтримував суспільно-важливі та благодійні проекти. Це інтегровані концерти незрячих виконавців, провідних українських артистів та оркестру Національного театру ім. М. Заньковецької «Відчинилося життя», з останніх – благодійні концерти: «Заради життя» в Запоріжжі, «Ти подумай» у Києві, «Від Андрія до Миколая» у Львові.

Сам Сашко брав участь у відбудові Запорозької Січі на території заповідника "Хортиця". «Свого часу знайшлися чималі гроші — кілька мільйонів доларів — на відбудову Запорозької Січі. Підрядники, зрозуміло, посприяли тому, що кошти були освоєні, а роботи не закінчені... Знайти їх, звісно, вже неможливо. Типова українська афера! Про це мені розповідав новий директор заповідника «Хортиця» Максим Остапенко. Він, власне, аби знайти вихід із ситуації, заручився підтримкою запорізьких бізнесменів, об’єднаних у благодійний фонд «Патріот Запоріжжя». І коли мене туди запросили на одноденну благочинну акцію, у нас разом з Миколою Томенком виникла ідея організувати доброчинний табір, адже залишалося чимало марудної роботи, що її могли робити нефахівці. Наприклад, кудись бульдозер не міг заїхати і засипати вали, тому треба було їх закопувати вручну. Через молодіжно-патріотичні організації розіслав інформацію про проект «Відродимо Запорозьку Січ». Отже, я з 17-ма волонтерами прибув на Хортицю. У перші дні дирекція розгубилася — не встигала нам вигадувати завдання. Може, думала, приїхали задля «галочки». З ким із добровольців не розмовляв, всі отримали колосальне задоволення! Єдине, що прикро: здається, того, що там збудовано, надовго не вистачить. І скоро треба буде робити реставрацію або відбудовувати заново: підрядники працювали не дуже якісно. Ми говорили з хлопцями про те, що до таких проектів треба залучати людей, які відчували би серцем, що вони Січ відроджують, а не працюють над черговим об’єктом!», - розповідає лідер «Тартака».

Багатьох, особливо дівчат, хвилює запитання, чому ж Сашко ще досі не одружений та не має власних дітей. А він і не приховує відповіді: «Поки що я не хочу мати власної дитини, бо в цій країні, в такій складній екологічній, моральній, економічній, політичній ситуації, дуже важко просто виховувати свою дитину, а не боротися за її виживання. Тому я намагаюся більше зусиль докладати до того, щоб ті батьки, які виховують своїх дітей в сучасній Україні, мали можливість робити це з більшою ефективністю, хай не зараз, так у майбутньому. Але, загалом, мені би хотілося, щоб всі діти в Україні росли щасливими. І це для мене, принаймні поки, важливіше питання, ніж питання про те, чи хочу я мати власних дітей».

Декілька запитань до Сашка Положинського...

Як гадаєте, благодійність повинна бути безіменною?     Сашко: Я за те, щоби благодійність була безіменною. Але, що поробиш, коли інколи доводиться визнавати свою причетність до того чи іншого благодійного проекту. Інколи оприлюднення імен людей, які беруть участь у благодійній акції, йдуть на користь самій акції – долучається більше людей, залучається більше коштів...

Як Ви ставитеся до мітингів?     Сашко: Я вже ходив на кілька десятків жалюгідних нікому не потрібних мітингів, які нічого не міняють і я за більш радикальні зміни життя суспільства.

Ви не вважаєте, що мітингами можна щось змінити?      Сашко: Я не вважаю доцільним ходити на окремі мітинги, коли нам принципово треба змінювати і систему влади в Україні, і наповнення цієї системи влади. Якщо буде мітинг, щоби змінити систему влади і людей у владі, то я звичайно на нього піду.

Які інструменти на Вашу думку можуть змінити ситуацію в Україні?    Сашко: Є кілька варіантів застосування цих інструментів. Але всі вони поки що непридатні для застосування в Україні, тому що в нас немає достатньої кількості готових до цього людей. Зараз кожен повинен на індивідуальному рівні готуватися до тих змін, які він хоче здійснити в майбутньому. Підвищувати свій власний рівень – інтелектуальний, моральний, фізичний, рівень своїх умінь та навичок, розширювати коло своїх інтересів, скеровувати свої зусилля до пріоритетних напрямків, для того, щоби в цих напрямках стати фахівцем високого рівня. І потім, коли в нас буде достатня кількість людей, фахівців своєї справи, людей активних, розумних, всебічно розвинених, тоді вже можна буде пробувати робити  корисні зміни на краще.

15

Коментарі

124.12.11, 02:48

"кожен повинен на індивідуальному рівні готуватися до тих змін"!!!! Так!!! Готові є!!!

    224.12.11, 03:00Відповідь на 1 від Юрий Смирнов

    "кожен повинен на індивідуальному рівні готуватися до тих змін"!!!! Так!!! Готові є!!!Це добре. А от *конспірацію, батєнька* ніхто не відміняв

      324.12.11, 03:19Відповідь на 2 від Росомон

      Ага!!!! напівготовий!!!

        424.12.11, 03:47Відповідь на 1 від Юрий Смирнов

        "кожен повинен на індивідуальному рівні готуватися до тих змін"!!!! Так!!! Готові є!!!Доросла людина, а таке верзнете в ОКУПОВАНІЙ КРАЇНІ...
        То тільки Штирлиць робив "шпацір" по Вільгельмштрасе з червоним прапором, та і то в анекдоті...

          524.12.11, 03:54Відповідь на 2 від Росомон

          Росомане, до Вашого допису варто додати пару світлинок, благо щодо Сашка наш безвідмовний Google досить щедрий!
          Я наприклад надибав оцю світлину, де Сашко з Тетяною Канюкою:
          http://starlife.com.ua/media/photo/big/K9I3NFMYI7.jpg
          взяв тут: http://starlife.com.ua/tags/336/photo/
          Жаль що ця дівчинка так трагічно загинула!
          А тут я знайшов цілу серію світлин Тетяни "в українському стилі":
          http://starlife.com.ua/posts/rip-v-pamyat-o-tatyane-kanyuke-8286.html

            624.12.11, 09:34

            ...фахівців своєї справи, людей активних, розумних, всебічно розвинених, тоді вже можна буде пробувати робити корисні зміни на краще. /сайт/

            Точно ха-ка однієї харизматичної особи!
            Особі заочно:

              724.12.11, 09:56Відповідь на 3 від Юрий Смирнов

              Це називається "теплохладний" - самий гріховний стан людини.Головне, це - cit[:"Підвищувати свій власний рівень":]cit
              А оцінювати свій рівень так само "своїм рівнем"? Як казав Тальков : "Если ЗЛУ не говорить, что ОНО - ЗЛО, то как же оно узнает, что ОНО - ЗЛО?"
              cit[:Чтобы жить честно, надо рваться, путаться, биться, ошибаться, начинать и бросать, и опять начинать, и опять бросать, и вечно бороться, и лишаться. А спокойствие - душевная подлость":]cit Лев Толстой

                824.12.11, 10:14Відповідь на 7 від Strannik777

                Це називається "теплохладний" - самий гріховний стан людини.Головне, це - cit[:"Підвищувати свій власний рівень":]cit
                А оцінювати свій рівень так само "своїм рівнем"? Як казав Тальков : "Если ЗЛУ не говорить, что ОНО - ЗЛО, то как же оно узнает, что ОНО - ЗЛО?"
                cit[:Чтобы жить честно, надо рваться, путаться, биться, ошибаться, начинать и бросать, и опять начинать, и опять бросать, и вечно бороться, и лишаться. А спокойствие - душевная подлость":]cit Лев Толстой
                Скажу коротко словами Положинського:"і я за більш радикальні зміни життя суспільства"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                  924.12.11, 11:01

                  Сашко - молодець!

                    1024.12.11, 14:30

                    земляк !

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна