хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

В России бой Кличко и Хэя назвали порнографией

4 июля 2011 | 00:39
В России бой Кличко и Хэя назвали порнографией

Главный тренер российской сборной по боксу, эксперт Газеты.Ru Николай Хромов назвал бой украинца Владимира Кличко и британца Дэвида Хэя порнографией. По его словам, исход поединка был предсказуем, а для поднятия интереса к боксу в супертяжелом весе необходима смена поколений.

«Это был не бой, а порнография. Или балет. Как хотите называйте, но это не бокс. На ринге они занимались не пойми чем. 12 раундов продлилась эта встреча. Могла и 20, а результат был бы тем же. Кличко передней рукой поиграл чуть-чуть… Бокса же не было. Если будет продолжаться такая система трансляции по телевидению таких боев, то мы окончательно потеряем эту программу», - заявил Хромов.

Он отметил, что у братьев Кличко нет достойных соперников, которые могли бы им что-то противопоставить. Украинцы выигрывают за счет опыта и технической подготовки, но это все не бокс.

«Возьмите для сравнения бои в клетке. Вот там ажиотаж. Вот там бой. А у Кличко с Хэем порнография. Бокс - это острые атаки. Когда бьет, падает, встает, падает, встает. А здесь какой-то бой с тенью. Это кино. Даже мультфильм скорее», - посетовал Хромов.

Он также заявил, что Кличко - это просто коммерческий проект, причем выгодный. Если 15 лет назад, когда боксировал Майк Тайсон, был интерес - исход боя был непредсказуем, а сейчас публика знает, чем закончится поединок, даже ставки желать не нужно, да и драки нет - так, тыканье.

     Від автора блогу.  *Братня об"єктивність* чи *жаба душить* через те,що в свій час Хей розшматував*непереможну скелю*

російського боксу Валуєва? Не ображаючи друзів наших менших порівнянням,скажемо все ж - К(араван)-2 йде і перемагає.

Слава українському боксу!

3

Коментарі

Гість: З-емел-я

14.07.11, 08:04

Звичайна жлобська заздрість, на яку так багата Росія.
Мені навіть приємно читати як вони ледве не плачуть, після кожної перемоги українських братів.

    24.07.11, 12:52

    Що ж не випустять "достойного" Валбздуєва проти Кличка?

      34.07.11, 14:53

      Таке може говорити тільки людина яка зовсім не розуміється у боксі, або затятий заздрісник, адже у боксі найголовніше це перемогти і збудувати перед супротивником непробивний захист, що і роблять усі боксери в міру своїх можливостей, інша справа що цей захист у Кличків зовсім непробивний і побачити що хтось з них валяється на підлозі неможливо. І яких ще треба видовищ коли майже усі бої Кличків закінчуються нокаутом суперника, адже такого відсотка нокаутів як у Віталія не було ні у одного боксера у світі за всю історію боксу, при цьому сам Віталій жодного разу не був навіть в нокдауні, у той час коли всі великі валялися на підлозі і не раз і цим все сказано.

        44.07.11, 21:50Відповідь на 3 від sns 3

        Переконаний,що це елементарна заздрість і жлобство. В боксі точно розбирається, недарма ж тренер збірної. Проте тут якраз і проявляється типовий приклад зубного скреготіння за будь-якого успіху наших бійців. Пригадую,як в свій час Лєзін бачив себе чемпіоном Олімпіади-96,але Володя,що замінив брата після дискваліфікації, у півфіналі не дав расєяніну-чампіону світу, жодного шансу. Так тоді теж почався *плач Ярославни* про *випадковість,несправедливість і тимчасовість* Кличків. Пройшло всього лиш 15 років. І хто в боксі тимчасовий ?!

          56.07.11, 13:53

          зависть один из пороков
          вообще конечно случайно Хей ползал по рингу, он потом пояснил больной ногой и чирьем на заднице и вообще не творческим настроением, правда о реванше не заикался, видно ещё не спланировал, что будет болеть при следующем поражении