хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

*скучная заметка

  • 23.02.18, 23:20

Недавно читала журнал. В статье были рекомендации, что надо публиковать в соцсетях.


Вобщим, быстренько ищем кнопку удалить и начинаем печатать идеальные заметки. Без ошибок и котиков.
Публикуем свои фотографии и рассказываем о своей работе, которую вы очень любите. Не забываем хвалить своё начальство. Ссылки на положительные заметки отправляем друзьям для написания нужных комментариев.
Представила, что настал день и такое произошло на блогах. В ленте настолько все идеальны, что аж тошно и обсудить нечего.  Заметки с блогов нужно представить на Нобелевскую премию за вклад в развитие блогосферы, а их достижения в работе сравнимо с освоения кратера вулкана или полета в Космос.

А  теперь разбавим эту скучную идеальную заметку .....tits

Мужчины, а ну быстро показываем все свои ладони со всех сторон. Теперь мы все про Вас знаем. smile

з.ы. Скрины специально сделала в таком виде, чтоб они отличались от текста заметки.

7

Коментарі

Гість: сім на вісім

123.02.18, 23:29

тююусі ми трохи не домовляемо

    223.02.18, 23:32Відповідь на 1 від Гість: сім на вісім

    тююусі ми трохи не домовляемоа где фото с ладонями ?

      323.02.18, 23:36

      як визначається розмір грудей? ну є ж якісь геометричні параметри окрім візуального сприйняття? найкраще викласти фотки своєї і вказати параметри. для наглядності. щоб все по науці

        Гість: сім на вісім

        423.02.18, 23:38Відповідь на 2 від trinks

        тю явам і тк сажу шо не розумний

          523.02.18, 23:48Відповідь на 3 від evgeniy_v

          як визначається розмір грудей? ну є ж якісь геометричні параметри окрім візуального сприйняття? найкраще викласти фотки своєї і вказати параметри. для наглядності. щоб все по науцідо наукової конференцію з розгляду цього питання не дійде, тому розглянемо це в теорії)

            623.02.18, 23:52Відповідь на 4 від Гість: сім на вісім

            тю явам і тк сажу шо не розумнийпоки ніхто не здогадався, то скажемо, що ти головний спеціаліст, але зараз клавіатура залита рідиною і частина кнопок не працює

              723.02.18, 23:55Відповідь на 5 від trinks

              як визначається розмір грудей? ну є ж якісь геометричні параметри окрім візуального сприйняття? найкраще викласти фотки своєї і вказати параметри. для наглядності. щоб все по науцідо наукової конференцію з розгляду цього питання не дійде, тому розглянемо це в теорії)ну давайте хоч в теорії. все одно потрібно складати математичну модель.

                824.02.18, 00:00Відповідь на 7 від evgeniy_v

                як визначається розмір грудей? ну є ж якісь геометричні параметри окрім візуального сприйняття? найкраще викласти фотки своєї і вказати параметри. для наглядності. щоб все по науцідо наукової конференцію з розгляду цього питання не дійде, тому розглянемо це в теорії)ну давайте хоч в теорії. все одно потрібно складати математичну модель.так де руки від яких будувати модель ?

                  Гість: сім на вісім

                  924.02.18, 00:06Відповідь на 6 від trinks

                  не так дуркую

                    1024.02.18, 00:08Відповідь на 8 від trinks

                    як визначається розмір грудей? ну є ж якісь геометричні параметри окрім візуального сприйняття? найкраще викласти фотки своєї і вказати параметри. для наглядності. щоб все по науцідо наукової конференцію з розгляду цього питання не дійде, тому розглянемо це в теорії)ну давайте хоч в теорії. все одно потрібно складати математичну модель.так де руки від яких будувати модель ?які вхідні параметри рук потрібні для побудови теоретичної моделі? радіус дуги згину, відстань між кістяшками пальців, відстань між пучками та залежність відстаней від радіусу.? головне почати, потім з'інтерполюєм

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна