хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

***из лаваша

  • 06.10.17, 12:15
Недавно подкинули один рецепт. Ничего такой. Быстро делается  к чаю или к кофе.
Берем тонкий лаваш. (Лаваш не должен быть очень ломким). Положить на лаваш  кусочки твердого сыра и закрутить его.  Порезать на части. Разогреваем сковородку и обжариваем с двух сторон, чтоб сыр  в лаваше нагрелся и расплавился.
В итоге выходит вот такое.

Здесь использовался лаваш со шпинатом и поэтому они зеленые.))

8

Коментарі

16.10.17, 12:27

Плюсую!
Це дуже смачно, сама так роблю.
Із бринзою чи солоним творогом з кропом буде ледачий хачапурі, а з тертими яблуками - штрудель.

    26.10.17, 12:34Відповідь на 1 від Ми Ла

    Плюсую!
    Це дуже смачно, сама так роблю.
    Із бринзою чи солоним творогом з кропом буде ледачий хачапурі, а з тертими яблуками - штрудель.
    о, треба спробувати з яблуками
    цукор додавати до тертих яблук ?

      Гість: сім на вісім

      36.10.17, 12:36

      то жрют как не себя то хуеють

        46.10.17, 12:38Відповідь на 2 від trinks

        Плюсую!
        Це дуже смачно, сама так роблю.
        Із бринзою чи солоним творогом з кропом буде ледачий хачапурі, а з тертими яблуками - штрудель.
        о, треба спробувати з яблуками
        цукор додавати до тертих яблук ?
        якщо солодкі, то не треба. Я їх тру на морковну тертушку. І обжарюю на сухій сковороді. Ти теж?

          56.10.17, 12:43Відповідь на 4 від Ми Ла

          якщо солодкі, то не треба. Я їх тру на морковну тертушку. І обжарюю на сухій сковороді. Ти теж? їх готувала мама, а я тільки фоткала
          не на сухій, а трохи олії без запаху

            66.10.17, 12:44Відповідь на 3 від Гість: сім на вісім

            то жрют как не себя то хуеютьу наступній замітці будемо робити зарядку , не пропустіть

              76.10.17, 12:48Відповідь на 5 від trinks

              якщо солодкі, то не треба. Я їх тру на морковну тертушку. І обжарюю на сухій сковороді. Ти теж? їх готувала мама, а я тільки фоткала
              не на сухій, а трохи олії без запаху
              попробуйте на сухій сковороді.
              На середній вогонь сковороду, всередині все гаряче і вологе, а скоринка піджарена і хрумка.

                Гість: сім на вісім

                86.10.17, 12:49Відповідь на 6 від trinks

                дякую .ане на поодкармлювані попи я б поглідев

                  96.10.17, 13:32

                  Классно я тоже рецепт с лавашиком подкинула, очень сытно получается http://cook.i.ua/user/6803635/16277/

                    106.10.17, 13:32Відповідь на 1 від Ми Ла

                    Плюсую!
                    Це дуже смачно, сама так роблю.
                    Із бринзою чи солоним творогом з кропом буде ледачий хачапурі, а з тертими яблуками - штрудель.
                    Привіт в Черкассах і у Вінниці мабуть гуляють однакові рецепти

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна