хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

***

  • 13.05.17, 18:01

Сьогодні вже фінал Євробачення. Люди їдуть здалеку, щоб подивитись на це. А я навіть не дивилась як у нас тут все облаштували. Побувала на Поштовій площі. Там зранку нічого і майже нікого немає. Потім подивилася що змінилося  після реконструкції площі.

 Всі дерева з площі перетягли у одне місце.

З іншого боку тепер знаходиться великий пивбар. Чомусь здалося, що із-за пивбара робилася Поштова площа, бо він тепер займає велику частину зверху біля паркану і увесь бік від набережної.

Потім вирішила подивитися на пам'ятник, який недавно відкрився. Я знала, що він десь Є. Але ніяк не могла його знайти. Запитала там про нього, але ніхто його не бачив. Потім знайшла його . З одного боку від нього стояв шатер. А з іншого боку через нього проходив паркан.

Композиція авторства київського художника Володимира Журавля складається з чотирьох фігур дітей - трьох хлопчиків і дівчинки - прообрази Кия, Щека, Хорива та їхньої сестри Либеді. Вони "граються" корабликами на карті міста, на якій позначені місця, що цікавлять туристів: пам'ятники, церкви, парки.(с)інет

Не зрозуміло навіщо таку прикрасу так приховали. Тут не те що туристи його побачать, а навіть мешканці міста не можуть знайти. Я вже мовчу, що його навіть важко сфотографувати, бо паркан проходить як раз по карті міста, де вони граються корабликами.  

Недалеко від них знаходиться  і їх сестра Либідь

Після того як я почала фотографувати малечу, то люди звернули увагу на скульптуру і теж почали підходити та дивитися що воно таке.

Далі пішла на  Михайловську, Софіївську і Майдан Незалежності. Нічого особливого. Скрізь огороджена велика площа із сценою. На Майдані Незалежності працювали музикальні фонтани.

Чомусь я  по іншому уявляла фан-зони Євробачення.

6

Коментарі

113.05.17, 22:21

Цікавий репортаж! Схоже, нічого не втратив, що не подивився Поштову площу.

Другорядні фан-зони не дуже цікаві. А от на Хрещатику було на що подивитись.

    анонім

    214.05.17, 04:28

    А де саме знаходиться цей пам'ятник?

      314.05.17, 11:49Відповідь на 2 від анонім

      А де саме знаходиться цей пам'ятник?дивися перше фото і там наверху білий шатер, а це лівіше від нього
      там поставили лавки
      тут краще видно де на лавці сидить Либідь http://photo.i.ua/user/385887/453731/14553140/

        425.02.18, 15:58