Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

***про декларації

  • 31.10.16, 20:00
У Нацраді реформ планують у майбутньому впроваджувати нульові е-декларації для всіх громадян України
Про це повідомив голова Національної ради реформ Дмитро Шимків, передає РБК-Україна."Впровадження у майбутньому нульової декларації для всіх громадян України є важливою частиною реформи", - повідомив Шимків.
© http://uazmi.org/news/GNZ8JIwpoqlD2muAjBSzO


Представила. Невелике село, де немає Інтернету і світло весь час зникає. Біля свічці сидить  бабуся  и заповнює декларацію.

У  депутатів шуби, машини, коштовності, картини , чому і бабусі не писати своє майно.Сарай  один(2 поросяти і 5 кролів, на жаль корова вже пішла на м’ясо), курник один (5 курей), льох (бочка з огірками, бочка квашеної капусти, квашені помідори, картопля, буряк 10кг, морква-20кг, сало 6 кг), хата (невеличка на три кімнати) , а ще город (30соток), садок (10 дерев, 15 кущів смородини, 15 кущів малини, квіти біля хати). Бабця майже олігарх.)))

Доходи – це мінімальна пенсія, влітку продає овочі з городу, а також у курки були курчата і так далі. Витрати – порося щось зїло і здохло , яблука змерзли і не встигла їх продати, картоплю щось погризло, одне дерева біля двору пішло на дрова і так далі. Кошти у банку – банку з грошима закатала і закопала під смородиною. Кошти вдома – відала пенсію на зберігання сину у місто , а то там аж 5 тисяч гривень.

Ну ось. Залишилось зовсім трохи.  Тепер  бабці треба  знайти Інтернет, зробити електроний підпис і сплатити податки за своє майно .

Хто не знає, то отак виглядає палац у  селі (фото 2016), а не так як ви собі його уявляєте. А хата у депутатів зовсім не схожа на палац. А хата у бабусі, то зовсім не хата а вже маєток зі звиринцем і фруктовим садочком ))


Так і хочеться запитати, а не планується реформ щоб забезпечити людей роботою і якось допомогти підприємствам, щоб вони могли розвиватися і не закривалися .

3

Коментарі

Гість: миклаван

131.10.16, 20:25

а памидорок нужно біло ещо і перещітать .мало лі шо .і весь інвентар і причандали

    231.10.16, 22:09Відповідь на 1 від Гість: миклаван

    а памидорок нужно біло ещо і перещітать .мало лі шо .і весь інвентар і причандалиЛяшко ведь задекларировал вилы

      31.11.16, 00:22Відповідь на 2 від LotusDomino

      Забула написати про домашніх тварин у селі ж котів багато . От ще прочитала про декларації:
      Заместитель мэра Днепра Михаил Лысенко задекларировал собаку породы американский бульдог, приобретенную за 38 тыс. грн

        41.11.16, 00:29

        В комментариях буду добавлять , то что понравилось по этой теме :

        Об этом Дубинский сообщил в своем фейсбуке.

        "Я проанализировал е-декларацию главы НБУ Гонтаревой, и нашел нарушение установленных Нацбанком же норм продажи валюты в одни руки. А именно - пока вся страна бегала и покупала 200 долларов с паспортом, главе НБУ удавалось покупать в среднем по 3192 доллара в день", - пишет Дубинский.
        https://www.facebook.com/dubinskyi/posts/1292145750836980