хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Наступ на пам'ять України

 Знову як це вже було в Європейській історії демократично вибрана влада зрозумівши перемогу на виборах як перемогу своєї ідеології, починає брутально користуватись своїм правом переможця. Йде тотальна наруга українських святинь. Не оминула лиха доля і нашу історичну Пам"ять.  Все що було напрацьовано в напрямку організації збереження і наукового осмислення новітньої трагічної історії України комусь дуже було потрібно понівечити і викинути на смітник. Наші читачі люди розумні, самі здогадаються на якому злодієві горить шапка.

В Інституті національної пам'яті почала працювати ліквідаційна комісія. 15 лютого 2011 року у працівників установи останній робочий день.  Нагадаю - наступ на Інститут йшов поступово. Нова влада на наважувалася робити рішучі кроки не знаючи як на це прореагує українська спільнота.  Спільнота виявилась пасивною. Наміри влади стали зрозумілими коли спочатку наче на сміх призначили директором Інституту комуніста.  Далі маємо те, що й мусило бути.....

П.Стратілат

Читайте, люди добрі:

" Ліквідація установи відбувається згідно з указом президента В.Януковича від 9 грудня 2010 року за № 1085/2010. Щоправда, вже в наступному указі № 1086/2010 президент зобов'язує Кабінет Міністрів створити Український інститут національної пам'яті, як науково-дослідну бюджетну установу при Кабінеті Міністрів України.

В Кабміні створили ліквідаційну комісію на чолі з першим заступником голови інституту Володимиром Кривошеєю, а також - комісію, якій доручили зайнятися створенням нового інституту.

До останньої ввійшли міністр юстиції Лавринович, міністр освіти Табачник, міністр фінансів Ярошенко і нинішній голова інституту Валерій Солдатенко.

Також, на виконання указу президента, у Кабміні підготували проект постанови про створення Інституту національної пам'яті як науково-дослідного інституту. Вона має бути подана на розгляд уряду до 20 грудня 2010 року і в ній, зокрема передбачається:

- заснувати науково-дослідний інститут національної пам'яті;

- доручити міністерству освіти в двомісячний термін, розробити статут нової установи, її організаційну структуру, штатний розпис та граничні обсяги фінансування.

Поки що цю інформацію цю не оприлюднюють, відтак всі процеси відбуваються за зачиненими дверима, повідомляє видання, стверджуючи, що керівництво новим УІНП не довірять Валерію Солдатенку.

Основна причина - старість. В квітні 2011 р. Солдатенку виповнюється 65 років - граничний вік перебування на державній службі. Тому ім'я керівника, який займатиметься науково-дослідним "забезпеченням" формування політики національної пам'яті - під питанням.

Особливо не пощастило третьому заступнику Валерія Солдатенка - Дмитру Вєдєнєєву, якого призначили на посаду в листопаді 2010 року, вважає видання. Саме тоді розроблялася адміністративна реформа - і людям, які приймали таке рішення було добре відомо, що Вєдєнєєву вдасться попрацювати всього лиш місяць-два. Він пішов на цю посаду, покинувши престижне крісло завідувача кафедри історії національних спецслужб Національної академії СБУ."

http://joff.ucoz.ru/news/nastup_na_pam_39_jat_ukrajini/2011-01-11-169
3

Коментарі

111.01.11, 18:16

тебе на память наступили?

    211.01.11, 18:21

    Что-то непонятно. Идет реорганизация института в более прогрессивную его форму. Что опять не так?

      анонім

      311.01.11, 18:33

      їм національна пам"ять не потрібна,уроди

        Гість: Алчі

        411.01.11, 18:36

        африка неза горами ...

          511.01.11, 18:42Відповідь на 1 від Q2

          тебе на память наступили?Это не моё.
          Написал мой приятель Пётр Стратилат и попросил разместить тут. У меня другая точка зрения, но я считаю. что и такое видение должно быть. Украина - страна идущая по пути построения демократического строя

            611.01.11, 18:45Відповідь на 3 від анонім

            їм національна пам"ять не потрібна,уроди Справа в тому що за попередньої влади цьому інститутові надали статус ....Департамента....
            В Україні вже був історичний інститут від Академії наук. Зараз вирішили що один зайвий....

              711.01.11, 18:51Відповідь на 5 від joff

              заметка - пафос и демагогия.
              а вот на счёт построения демократического строя сомневаюсь. скорее полностью коррупционное государство

                811.01.11, 19:31

                "Зараз вирішили що один зайвий...."
                Это давно всем было ясно. Тем более, непонятно, что такое "нац.память". Вроде специальности "украинского театра", когда есть просто театр.

                  911.01.11, 21:40Відповідь на 7 від Q2

                  заметка - пафос и демагогия.
                  а вот на счёт построения демократического строя сомневаюсь. скорее полностью коррупционное государство
                  Ну и что что пафос и демагогия? Это его первые шаги в написании заметок. Пусть растёт
                  А что до того, что государство коррупционное, то нас этим не испугаешь. Привыкли. Украина была ВСЕГДА такой. Сколько помню её в формате независимой страны

                    1011.01.11, 21:42Відповідь на 8 від фон Терджиман

                    "Зараз вирішили що один зайвий...."
                    Это давно всем было ясно. Тем более, непонятно, что такое "нац.память". Вроде специальности "украинского театра", когда есть просто театр.

                    Ну, где-то так.... Это скопировали у поляков. Те так и вошли в Европу с горько поднятыми бровками. Мол таааааааак страдали от тоталитаризма....

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна