хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Золота Орда - державотворчий фермент Московії

Русь була одна -- з центром в Києві. Це була держава, яка об'єднувала виключно слов'янські землі. Землі ж, які потім сталі Московією, не входили в Давньоруську державу, хоча спочатку царські, а потім радянські історики цього дуже хотіл.Московити-", фальсифікуючи свою історію, вкрали слово "руський" у корінного народу Подніпров'я -- коли їм знадобилося "велике минуле" для імперії, Адже Московія і Московське царство сформувалися за ініціативи золотоординської татарської еліти на територіях корінного угро-фінського населення. Золота Орда стала державотворчим ферментом майбутньої Російської імперії, а Московія -- улюбленим улусом Золотої орди в її ж складі і з дозволу її хана.Найбільш вражає геноцид Новгорода, коли Москва в садистський спосіб цілком знищила цю давню, понад 600-річну високу слов'янську культуру 
и Той факт, що для "створення" історії Росії Петром І була використана історія Русі Про те, як фальсифікувалася історія Росії за Катерини ІІ,Москва, принагідно згадаючи, що перший храм в цьому місті був побудований в 1272 році, а перший князь був посажений там не раніше 1277 р назва столиці а. "Москва" у фінській мові означає "каламутна вода" гниле болото Московський археолог пише, що слов'янських могил до Х ст. ніде в Московщині незнайдено. Московський історик підтверджує: „В жилах московського народу тече щонайменше 80 % фінно-татарської крові"На захід від угро-фіннів жили предки теперішніх білорусів та литовців. На суміжних землях вони змішувалися з угро-фіннами і розчинилися без сліду в угро-фінському морі.Московське царство почало називатися Росією тільки при Петрі I, коли той уперше, начебто інкогніто, їздив до Європи . Просто Москву тоді ніхто не знав і вважав її азіатською країною. . А Русь знали здавна. Ось чому, повернувшись з Європи, московський цар перейменував своє царство в Російське Великороси — це єдиний у світі народ, який до початку 18 ст не мав своєї назви, а звався московським людом М. Булгаков писав:обрая госпожа, есть далекая страна, вы не знаете её, это Московия.
7

Коментарі

анонім

115.03.12, 09:49

а чё вы себя русьскими не называете,а страну-Республика Русь,стесняетесь?Не надо,русский звучит гордо!

    215.03.12, 09:49

    Снова трёп на околоисторические темы?

      315.03.12, 09:57Відповідь на 1 від анонім

      Дык.. так уже московиты и прочая чудь.. опорочили название нашего народа.. што в приличном обществе стыдно в таком признаваться.. Уже бытует стереотип.. коль русьский.. то обязательно бандит в лаптях.. и обязательно пьяный..

        Гість: Ещё немножко

        415.03.12, 10:01

        Многострадальная земля наша
        Но пока доминируют белые

          515.03.12, 10:10

          От звідси і прірва між менталітетами двох, різних народів.

            Гість: vktb

            615.03.12, 10:28Відповідь на 1 від анонім

            русскій звучить як підданий русі, раб русі... гордіться

              Гість: Ром@н_Сергеич

              715.03.12, 10:28

              Кляти росияны.

                анонім

                815.03.12, 10:38

                опять копипастная политика в ленте

                  915.03.12, 10:47

                  А Москва и сейчас как гнилое болото! кого там только нет.

                    анонім

                    1015.03.12, 15:13Відповідь на 6 від Гість: vktb

                    а украинец как подданый окраины,раб с окраины... гордіться

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна