хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

РуSSo - фашисто

У своїх відкритих текстах  націонал - соціалістична ідеологія в загальних рисах являє собою німецький варіант поєднання російсько - імперської та марксистко - ленінської ідеології . Суттєва вдімінність між ідеологіями лежить не у відкритих , а у прихованих , закритих положеннях. Якщо кремлівські ідеологі проголошували інтернаціоналізм, а насаджували російський шовіністичний імперіалізм , то ідеологі гітлеризму навпаки  - проголошували німецький націоналізм , а планували встановити панування своєрідного есесівського інтернаціоналізму  - нового суспільства расово  "чистих" людей , без уваги на їх національну приналежність ( у секретних планах "SS" планувалося масове знищення будь - яких "расовонеповноцінних" людей , в т.ч. й німців , правда , в останню чергу )

   Hа сайті  http://politiko.ua  iснував такий собі користувач   RUSS  активно пропагуючий "воз’єднання" трьох "братніх" народів ( українського , білоруського та кацапського "русского" ) в єдину державу і основою цієї держави має бути "воз’єднання" за гаплогрупо R1a1 та за "об’єдночую" релігією - православієм. Основним гучномовцем його є  Радикальна Українська Солідаристська Спілка 


Ідея об’єднання на основі гаплогрупи як вже видно виникла вперше не у РУССов , якщо взяти конкретно які національності та яка частка цієї гаплогрупи є серед цих народів то ми бачимо що багата частка серед них навіть не європейц Этногеографическое распространение Наибольшее распространение имеет в Северо-Западной Индии, Пакистане, Центральной и Восточной Европе: среди лужичанentry.bml (63 %), поляковentry.bml (ок. 56 %),украинцевentry.bml (54 %), русскихentry.bml (52—53 %), белорусовentry.bml (52 %), литовцевentry.bml (45 %),латышейentry.bml (41 %), татарentry.bml (33—34 %), башкирentry.bml (26 %) (у башкирentry.bml Саратовской и Самарской обл. до 48 %)[1]; и в Центральной Азии: у худжандскихentry.bml таджиковentry.bml(64 %), жумгальских киргизовentry.bml (63 %), ишкашимцевentry.bml (68 %). Умеренное распространение в скандинавских странах (23 % в Исландииentry.bml, 18—19 % в Швецииentry.bml и ок. 27 % в Норвегииentry.bml), в Иранеentry.bml (от 4 до 25 %?)[2].

(джерело Вікі )

Ал RUSS  nbsp;, про це навіть не згадує , але "активно бориться" з жидівством. На перший погляд він начебто каже правилні речі , але чи є це так насправді ?

14 декабря 2010 года в Москве между гражданами России, Украины и
Беларуси был подписан «Договор о создании собора вольных объединенных
держав» на базе «Духовно-родовой державы Русь».
Этот Договор
документально утверждает этническое единство славянских народов, ведущих
свою родословную от арийского населения древней Руси.


Зверніть увагу , чому саме у Москві ?  Може саме тому що вона ще з часів Орди виступає "сабєратєлнєцєю" земель руських ?  І знов ідея "воз’єднання" трьох "братніх" народів , але зараз вже "науково" обоснована . Ну і звісно православіє , куди ж вже без нього ? :) 

Та і ще на РУССа , одне згадування про бандерівців, українських націоналістів та РУНВіру діє як червона ганчірка на бика  і зазвичай головним доводом у суперечці у нього є знов тема жидівства. 

Те , скільки горя завдало християнство Україні не варто тут згадувати , варто тільки нагадати що до хрещення Україна була наймогутьньошою державою Європи , яку жоден ворог не здатен був підкорити . 

За часів Ющенко , Україна начебто стала відроджуватися , принаймні так здавалося на перший погляд. Навіть він надав звання Героя України Бандері та Шухевичу . Але коли до України повернувся Лев Силенко , духовний вчитель РУНВістів , то родина Ющенків зробила все щоб його виштовхнути назад з України.  Лев Силенко: убитий вигнанням?

1558.jpg

А тепер нагадаємо що думали про роль християнської віри визначні Українці :


«Душе моя, знай, що читати Біблію і брехню – це те саме»(Г.Сковорода); 

«Церков-домовина розвалиться... і з-під неї встане Україна»(Т.Шевченко);

«Християнство от де зло»; «Я ні краплі крові не віддам за кров Христову»Л.Українка);

«Біблія – Славо Боже – це погано скомпоновані твори іудейських раввинів...»І.Франко).


Так чи є ця РУСС проукраїнською чи промосковською ? 

Москва дуже підступна , вона використовує будь які методи за те щоб не відпустити Україну зі своїх пазурів , вона дуже добре розуміє що існувати їй у теперешньому стані вже залишилося не довго і питання стоїть саме яка нація успадкує і очолить "слов’янський простір" після розпаду РФ.  Москва дуже легко віддає китайцям тисячі квадратних кілометрів Далекого Сходу  , але витрачає величезні кошти на свою пропаганду у Криму та  взагалі на Україну, бо дуже добре розуміє що без України вона просто зникне як державне утворення та і взагалі припиниться існування "русского" народу як етноса який просто розчиниться серед інших. 

Саме тому боротьба збанкрутілої  Московської "Християнсько - Православної" цивілізації з Україною , з її самобутністю , з цивілізацією онуків Дажбожих , саме ця боротьба стане змістом цілої епохі глибоких змін на "слов’янських просторах" колишнього СССР.

3

Коментарі

анонім

112.01.13, 07:32

Глубоко так копнув.

    213.01.13, 10:35

    Ні не фашист. Звичайний мацкальский нацист.