Раду штурмують

Стрім на Громадському 

Турчинив кричинь у мікрофон: "Припинить провокацію проти парламентуkill "

***

Почему в ВМС Украины не нашлось своего «Варяга»

Список кораблей и судов ВМС Украины, над которыми на сегодняшний день поднялся российский флаг, шокирует. В составе нашего военного флота осталось 10 кораблей, катеров и судов обеспечения, оккупантам мы сдали 51.

ВМС Украины практически уничтожены. Это и ранее был скорее бессистемный набор кораблей, доставшихся нам от раздела ЧФ СССР, нежели полноценный военный флот. Сейчас мы не имеем и этого.

Но с точки зрения патриота хуже то, что наши корабли достались оккупантам. Ведь ВМС мы можем возродить, имея серьезные кораблестроительные мощности (плюс можно рассчитывать на поставку военно-морской техники с Запада - по бросовым ценам или вообще в качестве военно-технической помощи). Но как получилось, что мы столь серьезно «усилили» врага?

И возникает вопрос: почему в наших ВМС не нашлось ни одного экипажа, повторившего судьбу крейсера «Варяг»? Почему экипажи не затапливали свои корабли, чтобы они не достались противнику? Неужели не нашлось патриотов?

С точки зрения эмоций вопрос понятный. С точки зрения логики – сомнительный. И вот почему.

В Украине не введено военное положение. Украина официально – не в состоянии войны. И это определяет многое.

Во время боевых действий командир, видя ступор высшего командования и отсутствие четких приказов, может действовать на свое усмотрение, взяв всю ответственность на себя. А там – либо герой, либо не очень. Но в итоге, как говорится, война все спишет.

Нет войны – некому списывать. С точки зрения «мирного» законодательства командир, затопивший вверенный ему корабль по своему усмотрению – вредитель, умышленно портящий государственное имущество и наносящий убыток в особо крупных размерах.

Это – уголовная статья. И любой командир это прекрасно знает. А потому желающих играть в лотерею с правосудием не находится. Уж слишком долго придется выплачивать компенсацию из офицерской зарплаты. Это если еще за решетку не угодишь.

А потому командиры ждали приказов из Киева. Оттуда же подобных приказов не поступало, и поступать не могло (в МО и ГШ тоже никто не хочет менять удобное кресло начальника на тюремные нары). Опять-таки, потому что брать на себя ответственность в военное время – это одно, а в мирное – совсем другое.

Осуждать ли нам и командиров кораблей, и их начальство? Я бы с этим не спешил. Ведь изначально вопросы нужно задавать совсем другим людям, прямого отношения к армии и флоту не имеющим.

Істерія

Всі збройні формування відтепер діють незаконно – МВС

Вони бояться народу більше ніж окупантів.

Привид противсіхів

Ще досі просторами мережі блукає привид противсіхів. Якісь люди непритомні. Відкрийте вікіпедію і подивіться результати голосування.

Кожен скаже, що скористався конституційним правом і віддав свій голос, як собі вподобав. Але треба бути чесним до кінця із собою, в першу чергу. 

Якщо проти всіх було 2,2%, то як назвати тих людей, хто проголосував за Тігіпка 13,06%. Тобто вони – няшечки, вони скористалися своїм правом і проголосували? Ні, вони долбойоби. І це ще не всі. Ще були технічні кандидати Сеня -6,9%,  ЮЩ – 5,5%, комуняка - 3,5%, Литвин 2,3%, Тягнибакс – 1,5%, Гриць – 1,2%.

Висновок:

1.       Основні гравці: Вітя -35%

2.                                    Юля – 25%

Технічні клоуни: 13+6,9+5,5+3,5+2,3+1,5+1,2 = 34%

Отже, у всьому вині 2,2 відсотка противсіхів, а 34 відсотків долбойобів – правильні громадяни.

Корективи – відсоток фальсифікацій, каруселей, продажних голосів

Підсумок Президентських виборів в Україні 2010, перший тур 17 січня та другий тур 7 лютого

Вибори 2014.

Доступу до виборів нормальних людей немає. Де візьме пересічна людина, чесна припустим, 2,5 млн. застави, щоб піти на вибори президента. Штучні бар’єри та узурпація влади проституційними елітами. 

І ось воно блять вже заявило, що йде на вибори. Тігіпко балотується в президенти як самовисуванець.

Хіба Ви не знаєте хто ця мразь пазорная. То воно тоді набрало 13% і цей раз набере щось?

А винні 2,2% противсіх, всього 2 % притомних людей, яких заїбало це все.

За Державу прикро.   

П.С. Хто така Юля всі знають? Хіба ще не повилазило Вам дивитися, що вона/вони роблять і ким є? 

Не стало

Да, проект Закону про внесення змін до статті 28 Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" (щодо відкритості відомостей Державного реєстру прав) (№3378) - був убогенькою напівмірою.

І тим не менше - часткове відкриття реєстрів могло б стати ПРИНЦИПОВОЮ новелою.

АЛЕ - НЕ СТАЛО

Результати вкрай невтішні - лише 175 голосів "за" - http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=4347

Покидьки-депутани відмовились навіть відправити цей законопроект на доопрацювання – лише 207 "за" - http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=4349

Не дали голосів паскудні риги (2 голоси "за"), комунізди (0 голосів) та "Економічний розвиток" (5 голосів).

Ті, хто не голосував за цей законопроект, оголошуються мною особисто ворогами народу та асоціальними, небезпечними тіпанами, мразями, які "жеруть сало під ковдрою", ТОМУ ЩО ВОНИ ВІДВЕРТО БАЖАЮТЬ ЗЛА УКРАЇНІ.

Соррі, але коректніших слів у мене для них немає.

ВОНИ - ВОРОГИ.

===В усіх успішних країнах інформація практично про ВСІ ресурси цих країн (крім тієї інформації, яка є державною таємницею) - є ВІДКРИТОЮ та ЗАГАЛЬНОДОСТУПНОЮ - а саме про всі види майнових прав. Це відкриті РЕЄСТРИ, КАДАСТРИ та БЮДЖЕТИ.

Тому В ІНТЕРЕСАХ ВСІХ ПРИСВОЮВАЧІВ слід прагнути до отримання максимальної кількості інформації про спільний ресурс та розкриття її для максимальної кількості присвоювачів.

Якщо якийсь присвоювач / група присвоювачів спільного ресурса приховує інформацію та /або перешкоджає іншим присвоювачам в її отриманні - така поведінка є АНТИСУСПІЛЬНОЮ, бо підвищує ймовірність ухвалення окремими особами та групами осіб - НЕПРАВИЛЬНИХ, шкідливих ДЛЯ СУСПІЛЬСТВА В ЦІЛОМУ рішень.===

ЗІ. Так, це неприхована реклама "Школи Юного Кальмара".

Хто бажає вивчити ази суспільствознавства - ЧИТАЙТЕ, ПОЧИНАЮЧИ З ПЕРШОГО УРОКА!!!

https://www.facebook.com/groups/calmars/permalink/673431799364552/