Україна - держава з політичними в'язнями!

Звернення до співвітчизників. Україна потребує правди. Тому наш обов'язок назвати речі своїми іменами. Країни світу поділяються на ті, де є політичні в'язні, і де їх немає. Протягом року влада тягне Україну до числа ізгоїв світу, і вже майже досягла в тому успіху. 
У 2010 році в Україні з'явилися політичні в'язні. 
Порушено кримінальні справи проти учасників підприємницького протесту – за безглуздим звинуваченням у "вбиванні кілочків" на Майдані.
Дев'ятеро громадян ув'язнено за звинуваченнями у спилюванні незаконно встановленого ідола Сталіна, який українським судом визнаний злочинцем і вбивцею мільйонів українців. 
До багатьох колишніх чиновників висуваються різноманітні звинувачення. Представники влади ще до вироку суду дають вказівки, хто винний, а хто ні. 
У той же час факти сучасного казнокрадства відбуваються на очах у всього суспільства й лишаються показово безкарним.
Натомість влада звільняє з ув'язнення вбивць і мажорів-злочинців. А прокурор грає "Мурку". Як результат, минулого року злочинність в Україні зросла одразу на третину.
"Діалог" влади із суспільством перетворився на монолог влади, яка "має" країну. Влада заявляє, що її мета – забезпечити "стабільність і спадкоємність влади".
А справжня ціль політичних переслідувань – паралізувати громадянську активність. Щоб люди забули, що саме вони є джерелом влади, які мають конституційне право розпоряджатися нею та вирішувати долю влади на свій розсуд.
Вся відповідальність за відсутність справедливого суду лежить на владі, яка без виборів отримала ті повноваження, які їй не давав народ.
Найкращий уряд – той, що учить народ управляти собою. А найгірший – той, що позбавляє його такої можливості. Всупереч Конституції в Україні діє уряд, який не представляє результатів виборів. Заплановано позбавити громадян права визначати місцеву владу.
Там, де закінчуються чесні й регулярні вибори, починається рабство. Український народ не терпів його раніше, не терпітиме і в XXI столітті.
Бо страх перед злом є зло. Так само, як і байдужість. 
У той час, як в усьому світі органи влади починають економію з себе, в Україні заклик до народу "затягнути паски" підкріплено блюзнірським збільшенням апетитів влади. Для своїх "реформ" влада мала б обрати іншу країну, якої не шкода. 
А насправді для успіху перетворень потрібно головне – не красти. 
Представники нинішньої влади десятиліттями керують Україною і не можуть похвалитися нічим, крім приватних статків для себе і передостаннього місця в Європі для України. 
При цьому вони не сходять з екранів, повчаючи країну, як їй, "бідній", жити. Якби Україна була така бідна, то її б не розкрадали вже стільки років, і не ставали в чергу до високих посад, щоб продовжувати цю приємну справу і далі. 
Репресії влади свідчать, що її застарілі страхи досі не подолані. Помщаючись на опонентах, представники влади віддячують за свої мокрі долоньки шість років тому. 
Замість гідної стриманості, влада своєю мстивістю множить страх навколо себе, і від того сама боїться. Хоча для влади було б корисніше негайно звільнити політв'язнів і спробувати переконати суспільство, що з нею в майбутньому не слід чинити так, як вона на те заслуговує.
Ми заявляємо, що підтримуємо кожного, хто сьогодні зазнає політичних репресій і утисків – не залежно від колишніх посад чи партійності. 
Народ, який забуває про солідарність, приречений. 
Тому кожен репресований має отримати дієву політичну, юридичну та іншу підтримку. Найменша можлива підтримка – широкий розголос про кожен випадок політичних переслідувань. 
Ненависть перемагається братерством. Сьогодні Україні потрібні не стільки заклики, як приклади. Аморальності й деградації влади суспільство має протиставити максимальну згуртованість

"ворогів нації" Леніна та Сталіна на смітник

З нагоди 61-ї річниці загибелі Романа Шухевича, націоналісти влаштували акцію протесту під стінами Януковича та викинули в імпровізований смітник Леніна та Сталіна.

ВО "Тризуб" ім. Степана Бандери з нагоди 61-ї річниці загибелі головнокомандувача УПА Романа Шухевича провели під стінами Адміністрації президента акцію протесту проти дій нинішньої влади.

Зокрема, присутні "тризубівці" протестували проти узурпації влади в Україні Московської імперією, проти взяття під варту "справжніх патріотів", які борються за право українців бути господарями на власній землі.

Крім того, учасники акції викинули в "імпровізовану скриньку історії" портрети Сталіна, Леніна та інших "ворогів нації".

Націоналісти вкотре закликали владу "дати жити" наональному духу в Україні, підкреслюючи, що "окупаційна влада лише паплюжить пам'ять" про народних героїв".

"Кожен народ має парво на свободу. Генерал Роман Шухевич - герой України", - з такими лозунганами націоналісти пікетували Адміністрацію президента.

87%, 40 голосів

13%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

На Тернопіллі вшановуватимуть Романа Шухевича

Голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда видав розпорядження «Про відзначення в області 61-ї річниці від дня героїчної загибелі Героя України, генерал-хорунжого, головнокомандувача Української повстанської армії, голови Секретаріату Української головної визвольної ради Романа Шухевича».

Згідно із розпорядженням, 2 березня в актовій залі Чортківського обласного педагогічного училища ім. Олександра Барвінського відбудеться урочиста академія пам’яті Героя України Романа Шухевича. На 5 березня запланований мітинг-реквієм пам’яті Героя України Романа Шухевича в с. Заболотівка Чортківського району за участю депутатів усіх рівнів, представників органів місцевого самоврядування, політичних партій, громадських організацій, учнів та студентів Тернопільської області.

Районним, Тернопільській міській радам рекомендовано протягом березня 2011 року провести у населених пунктах області тематичні заходи, урочисті збори, покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків Роману Шухевичу, Степану Бандері, могил та пам’ятників борцям за волю України.

Управлінням освіти і науки, культури обласної державної адміністрації рекомендовано забезпечити проведення у навчальних закладах та закладах культури Тернопільщини історичних годин, книжкових виставок, зустрічей з воїнами УПА, вечорів на вшанування пам’яті борців за волю України.


Заборонити пам'ятники катові.

  • 17.02.11, 17:04
У Верховній Раді зареєстровано проект закону про заборону спорудження (створення) пам`ятників і монументів Йосипу Сталіну та іншим особам, винним в організації Голодомору 1932-1933 років в Україні. Як повідомляється на сайті парламенту, авторами законопроекту є народні депутати від “Нашої України – Народної самооборони” Олександр ТРЕТЬЯКОВ та Ірина ГЕРАЩЕНКО.

Відповідний документ вони зареєстрували у ВР  16 лютого. Наразі законопроект передано керівництву ВР, зазначається на сайті.

http://www.unian.net/ukr/news/news-421543.html

Профспілка шахтарів-бандерівців

  • 17.02.11, 15:35
Вперше в Україні національна профспілка "шахтарів-бандерівців" створена без будь-чиєї допомоги чотирма ентузіастами у квітні 1995 року на шахті "Південнодонбасівська №1", також створено первинні осередки профспілки ще на двох шахтах. Профспілка організовує поїздки дітей шахтарів на Захід України, опікується сім'ями шахтарів, що загинули, надає їм матеріальну та юридичну підтримку. 

Адреса: м. Донецьк, Петрівський р-н, вул. Марсельєзи, буд. 36, кв. 2.

Тел: 066 895 95 67 

                                                                                                                                          Голова профспілки
                                                                                                                                          Олександр Луцик

Звичайний фашизм?

  • 05.01.11, 11:00
Російський фюрер з насолодою плюнув на могили мільйонів українців, загиблих під час Другої Світової Війни. А присланий ним до Львова гауляйтер радісно підгавкнув «царю-батюшке», заявивши, що «никакой Украины не было, нет и быть не может». Прем`єр Росії Владімір Путін вважає, що Росія перемогла б у Великій Вітчизняній війні, навіть якщо б Україна не входила до складу СССР. Виступаючи в прямому ефірі, Путін сказав – «Тепер з приводу наших відносин з Україною. Я дозволю з вами не погодитися, коли ви зараз сказали, що якби ми були розділені, ми не перемогли б у війні. Ми все одно перемогли б, тому що ми країна переможців». За його словами, найбільших втрат зазнала саме Росія, а війну було виграно за рахунок її індустріальних ресурсів. Паралельно Генеральний консул РФ у Львові Євгєній Гузєєв заявив, що Україна була створена австрійцями, аби відділити її від Росії, а українську мову на Галичину завезли більшовики. Прочитавши таке, мені, як історику за освітою, захотілося нагадати деяким «нацлідерам» і «дипломатам» гебешного розливу елементарні факти зі шкільної програми. Але це не має сенсу – бо проблема полягає зовсім в іншому. Врешті-решт, а чого ще чекати від ворога, який хоче тебе знищити – поцілунків? Від «Истинно русского человека, великоросса-шовиниста, в сущности, подлеца и насильника, каким является типичный русский бюрократ», як колись сформулював «товаріщ» Ульянов. Можна було б задати питання – чому ж мовчить українська влада, але ж хіба потребує зайвого підтвердження той факт, що її не існує? Є лише намісники «Юго-Западного федерального округа», а в них зовсім інші пріоритети – розганяти учасників акцій протесту, затримувати журналістів, бити опозиціонерів і плазувати перед Кремлем.

Дивлячись на цю гидоту, лишається тільки пошкодувати, що свого часу всі українці не пішли шляхом воїнів УПА – воювати проти обох тоталітарних бандитських режимів. Можливо, зараз Київ був столицею не Малоросійського генерал-губернаторства, а держави, яку б Москва не наважувалася поливати помиями.

Костянтин Єлішевич

До Дня Народження Степана Бандери

  • 01.01.11, 23:02

На честь Бандери у Києві запалили смолоскипи.

102-роки з дня народження Степана Бандери також відзначили у Львові, Івано-Франківську, Житомирі, Рівному.

У Києві відбулася хода, присвячена 102 річниці з дня народження лідера Організації українських націоналістів Степана Бандери. Вшанування пам'яті Бандери почалося в Михайлівському соборі запалюванням поминальних свічок. Після цього учасники акції пройшли ходою до Софіївської площі. Також сьогодні понад 2 тисяч демонстрантів провели смолоскипну ходу Хрещатиком у напрямку Майдану Незалежності. Демонстранти вигукували гасла "Бандера - наш герой, Покрова - наше свято!". Кілька разів в натовпі лунали вибухи петард, проте ніяких заворушень не відбулося. Демонстрантів супроводжувала міліція. Крім факелів, учасники ходи тримали прапори ВО "Свобода", а також червоно-чорні і синьо-жовті прапори. Також акції, присвячені 102-річчю з дня народження Бандери, пройшли у Львові, Івано-Франківську, Житомирі, Рівному.

До дня народження Степана Бандери

  • 29.12.10, 01:40
Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич підписав розпорядження про відзначення в області 102-ої річниці від дня народження Провідника ОУН Степана Бандери.

Згідно розпорядження голови обласної ради створено організаційний комітет, до якого увійшли: Василь Гладій – перший заступник голови обласної ради, співголова організаційного комітету, Роман Іваницький – заступник голови обласної державної адміністрації, співголова організаційного комітету (за згодою), Василь Скрипничук – керуючий справами виконавчого апарату обласної ради, секретар організаційного комітету. Також членами оргкомітету стали Віктор Анушкевичус – Івано-Франківський міський голова, Микола Василів – Середньоугринівський сільський голова, Фотій Володимирський – голова Братства ОУН-УПА Карпатського Краю, Василь Дзундза – голова Калуської районної ради, Василь Качмар – голова Калуської районної державної адміністрації, Степан Лесів – завідувач філіалу Івано-Франківського обласного музею визвольної боротьби імені Степана Бандери.

Обласна рада рекомендує Калуській районній раді та районній державній адміністрації і виконавчому комітету Івано-Франківської міської ради організувати проведення 1 січня 2011 року віче у селі Старий Угринів Калуського району та біля пам'ятника Степанові Бандері на Європейській площі у місті Івано-Франківську.

Також Івано-Франківська обласна рада рекомендує районним радам, районним державним адміністраціям та виконавчим комітетам міських рад міст обласного значення провести у населених пунктах області й інші тематичні заходи – урочисті збори, покладання квітів до пам'ятників Провідникові ОУН Степанові Бандері, могил та пам'ятників борцям за волю України за участю представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, політичних партій та громадських організацій, учнів та студентів.

Обласна рада рекомендує головному управлінню освіти і науки обласної державної адміністрації забезпечити проведення у навчальних закладах області історичних годин, оглядів-конкурсів учнівських творів, зустрічей з вояками УПА, вечорів на вшанування пам'яті борців за волю України.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна