як тут не плакати?

  • 20.07.07, 10:46

мені бракуватиме твоєї, часом епатажної, гри на гітарі... твого тонкого гумору... розмов про наших таких різних і таких однакових тварин... Бракуватиме ТЕБЕ

Прощавай, друже. Спи спокійно. Ми обов"язково ще колись зустрінемося

У "Мітли" є власна філософія

  • 19.07.07, 12:35
У Великій Британії вийшла книга про філософський зміст пісень групи Metallіca

У Великій Британії видано книгу "Metallіca and Phіlosophy", що розкриває філософський підтекст пісень колективу. Автором путівника творчістю Metallіca виступає професор філософії Лондонського Королівського коледжу Вільям Ірвін.

На думку Ірвіна, багато пісень групи несуть на собі вплив праць таких відомих філософів, як Декарт, Платон, Сартр, Камю, Арістотель, Ніцше, Маркс і К'єрк'єґор. Професор простежує в піснях Metallіca такі теми, як воля, мораль, справедливість, зв'язуючи їх з тим, що про це говорять знамениті філософи.

Для спрощення "орієнтації на місцевості" книга поділена на розділи, що одержали назви пісень Metallіca із коротким описом висунутих проблем. Наприклад, у розділі під назвою "Rіde the Lіghtnіng" розглядається гуманітарно-філософське підґрунтя виправдання страти, а в "Fade to Black" - питання "доцільності" суїциду.

"Metallіca - більше, ніж група, а ця книга - більше, ніж просто пропуск у її внутрішній світ", - зазначено в анотації до "Metallіca and Phіlosophy". - "Це глибокий аналіз саундтрека вашого життя. Тому ставте улюблений диск Metallіca у плеєр, розкривайте книгу й відправляйтеся в захоплюючу подорож разом із чотирма вершниками ("Four horsemen" - поширена назва групи) і тінями знаменитих філософів за їхніми плечима".

"Найцікавіша книга, справжня дисертація на тему творчості Metallіca", - вважає гітарист Anthrax і давній друг музикантів групи Скотт Йєн. - "Від неї просто неможливо відірватися". Коментарів від самих учасників Metallіca поки що не надходило.


Оригінал  http://azh.com.ua/newspage.php?subaction=showfull&id=1184841907&archive=

Заєць і гіподинамія

  • 12.07.07, 12:59
Отаке премудре слово мені недавно видала одна пані. Сказала, якщо я не буду виводити Зайця гуляти, то на ньго нападе напасть під назвою гіподинамія. lol ги-ги.
Сьогодні, виходячи з під"їзду побачила сусідську таксу і вирішила познайомити її з моїм звіриком. Будуть розвивати інстинкти. Такса -- мисливські, заєць -- самозбереження, а то він анічогісінько не боїться.lol Заодно і загроза гіподинамії зникне devil 
 
Але ж я добра дитина...devil
 
 
 

не хачу учицца

  • 11.07.07, 12:23
Блін, де знайти бажання попрацювати?
 
Варіант: На дні пляшки! -- не годиться

ТГЕ

  • 10.07.07, 11:47
Музичне відкриття року - пітерська група "Тролль гнёт ель".
Вчора була на їхньому концерті. Просто "отрыв башки". Море позитиву, купа синців ))))
і цілий ранок мугикання пісеньки "Праздник похмеляйнен":
 
Ценит Пеккалайнен праздник Заливайнен - песни распевайнен,
Морду набивайнен, по земле валяйнен, где угодно засыпайнен.
Но после Заливайнен праздник Похмеляйнен
В гости к Пеккалайнен заходлайнен -
Голова болайнен, тело всё ломайнен,
Как найти скорее Лапин Культа
Для бедный Пеккалайнен.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ностальгія

  • 09.07.07, 09:53
Вихідні минули під "знаком" легкої і приємної ностальгії. Два короткі дні каталася в найулюбленішій машинці, сидячи у спортивному шкіряному сидінні, слухаючи задоволене муркотіння двигуна, відчуваючи її динаміку, лювлячи зустрічний вітер у долоні. А ще було гальмування зі скрипом, входження в повороти на швидкості 110.
Мені все одно, що вона старенька і має купу недоліків...
Мені все одно, що вона вже не може випустити на волю весь табун коней, написаний у техпаспорті...
 
Я її люблю...
Вона любить мене...
Деколи здається, що вона побачивши мене посміхається і хитро примружується... 

Кусочки мене

  • 05.07.07, 17:30
Я така як є, прошу мене такою приймати
Сторінки:
1
24
25
26
27
28
29
30
31
попередня
наступна