хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Про культуру, День Незалежності та Крим.

Про Культуру. Я хоч іще й не підстаркувата людина, але вже в повному розквіті сил. Отож підліткові шмарклі – то вже пройдений етап мого життя. Але буває як накриє, як наверне хвиля романтизму, хоч святих винось. Отож припекло мені вірша намилити про кохання. Та от лихо, ніяк риму до слова «болт» підібрати не можу.

Іще про культуру. Російські окупанти потягли до своєї нори із Криму 38 полотен відомого художника Айвазовського. Ніби то на виставку у Третьяковській галереї, до того ж з нагоди двохсотріччя з дня народження славетного майстра. Потягли вже місяць тому, а ювілей святкуватимуть аж у наступному році, майже як циган кожуха продає. Обіцяють повернути у листопаді, за півроку до ювілея митця! Як у таких випадках каже стара патика Лавров – дибіли бля. Отож, чи повернуть чи ні? То вже ніяких гарантій. На порядність росіян сподіватись – як лайно в гору підкидати, спочатку весело всім, а потім весело не всім. Кажуть виставка у Москві користується неабияким попитом, дуже москалики до культур охочі. Тож на місці ялтинців я б занепокоївся – прокинуться якось вранці, а Ластівчине Кубло вже десь на Рубльовці «експоніруєтся». Для мене ця тема близька, у малюванні я сам незграбний, до того ж професійно оцінити чужу роботу не можу, Господь хисту не дав. Тож мені особисто подобаються твори  людей, які малювати вміють і що важливо – коли я розумію що саме майстер написав. Роботи Айвазовського мені дуже подобаються і коли мені траплялося побувати у Феодосії, я не втрачав нагоди завітати до його галереї.

Про культуру в маси. Хто бував у Феодосії, той знає, у маленькому містечку є дві туристичні принади – Чорне море та галерея Айвазовського. Без моря та галереї, Феодосія сумне та жалюгідне місце. Є ще музей Мухіной, це вже «на любітєля». А якщо я не помиляюсь, липень та серпень – самий що не є розпал туристичного сезону. Картини вивезли ну дуже вчасно, а повернуть, якщо повернуть, у пусте місто, з щасливими жителями рідної гавані. Як про те базікав пенсіонер що бачив Леніна – єто контрпродуктівно! З іншого боку, навіщо військовій базі мистецтво? Досить пропагандистських плакатів – «тяні носок», «учі устав», «будь бдітєлєн». Цей випадок – лишень маківка айсберга. Але й зайвий привід замислитись хлопчикам та дівчаткам з бавовняними макітрами, що нові хазяї донецьких та кримських латифундій, клали той самий «болт», до якого я так і не підібрав риму і на вас і на ваші наївні сподівання. А єдині люди, яким хоч трошки, хоч на хвилинку, хоч на цівочку цікава ваша доля – то ті самі фашисти та біндєровці, яких ви так натхненно ненавидите та вважаєте джерелом ваших негараздів. З чим я вас і поздоровляю жалюгідні нікчеми.

А Вас шановне панство, українське товариство, я вітаю з днем Державного Прапора, та Днем Незалежності України. Я Вам особисто обіцяю – все в нас буде добре. Нам доля посміхнеться, а наш ворог наїб…ться.

25

Коментарі

123.08.16, 11:21

Я також вітаю зі святом! Слава Україні!

    223.08.16, 11:24

    Все смешалось в кучу люди,кони,картины,День Незалежности власти от народа,прапор и фантазии про добре буквально уже на днях.. А по сути народ С ЖАГОМ ждет осень и как говорил когда то великий спортсмен и хороший боксер Кличко мало кто может смотреть,привыкайте к земле и тд и при этом не наїб…тесь.Я знаю, что для тебя это слишком сложно

      323.08.16, 11:29

      Гарно. Наочно показаний містичний зв'язок слова "болт" зі статками і здобутками місцевих. Скоріше - навпаки

        423.08.16, 11:30Відповідь на 3 від Бес Понятия

        Гарно. Наочно показаний містичний зв'язок слова "болт" зі статками і здобутками місцевих. Скоріше - навпакиЖиття сповнене несподіванок.

          523.08.16, 11:30

          Потомки Орды продолжают "славные" традиции своих предков - грабить и убивать своих географических соседей. А теперь, благодаря флоту и авиации, не только соседей.
          А не пора ли им дать по (ебл...) рукам?!

            623.08.16, 11:34

            картины "вернут" намного позже. виюле след. года.
            http://zn.ua/CULTURE/okkupanty-vyvezli-iz-kryma-v-moskvu-38-kartin-ayvazovskogo-218684_.html
            .

              723.08.16, 11:37Відповідь на 5 від Вискарион

              Потомки Орды продолжают "славные" традиции своих предков - грабить и убивать своих географических соседей. А теперь, благодаря флоту и авиации, не только соседей.
              А не пора ли им дать по (ебл...) рукам?!
              Могли бы дать, уже бы дали, они в силу своей сцыкливости не лезут к тем кто может дать.

                823.08.16, 11:40

                Все смешалось в кучу люди,кони,картины,День Незалежности власти от народа,прапор и фантазии про добре буквально уже на днях.. А по сути народ С ЖАГОМ ждет осень и как говорил когда то великий спортсмен и хороший боксер Кличко мало кто может смотреть,привыкайте к земле и тд и при этом не наїб…тесь.Зато у вас сумасшедший "взлёт" экономических показателей.))) В общем, денег нет, но вы держитесь.

                  923.08.16, 11:42Відповідь на 6 від Al KazlOFF

                  картины "вернут" намного позже. виюле след. года.
                  http://zn.ua/CULTURE/okkupanty-vyvezli-iz-kryma-v-moskvu-38-kartin-ayvazovskogo-218684_.html
                  .
                  На Эхе Москвы пишут что выставка продлится до 20 ноября, правда не сказано какого года http://echo.msk.ru/news/1822998-echo.html

                    анонім

                    1023.08.16, 11:43

                    Я еще к Грину заходил...

                    С праздником. У нас еще день освобождения и день города сегодня

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна