Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Xen@

попередня
наступна

Ось чому так?!

  • 11.12.07, 19:24

Чому так - коли ти кохаєш ЙОГО, ЄДИНОГО, піклуєшся про НЬОГО, то йому стає байдуже до твого внутрішнього світу, до твоїх інтересів у цьому житті (я не кажу про сімейні обов'язки та інтереси)??? 

А ось коли витираєш об нього ноги, верніше ніжки, коли починаєш дивитись або ходити на ліво від заданого раніше напрямку, то у НЬОГО просипається такий інтерес до ТЕБЕ КОХАНОЇ, якого навіть під час першого знайомства не спостерігалось - то хто з нас двох правильно поводиться?..

Найсправді, ніхто не прав!!!

То я звертаюсь до вас, ЧОЛОВІКИ - невже так важко добре ставитись та поважати жінок, які тимчасово або постійно поруч з вами???

Чи вам простіше нас порівнювати з трамваєм, та чекати наступної до тої пори, коли вам остогидне це вештання і ви не вскочите на якусь "розвозку для старих пердунів"?..

Просто наболіло, тому і пишу ці рядки... smoke

5

Коментарі

Гість: Jany

111.12.07, 20:09

я тоже это заметила!!!! только ты начинаешь его любить и показывать ему это, он теряет к тебе всяческий интерес!!! но если ты стаешь холодной к нему, он тут же бежит к тебе....Таке життя...

    211.12.07, 20:18Відповідь на 1 від Гість: Jany

    і в той же час від них тільки і чуєшь, як їм важко, коли їх не кохають, і подібну лапшу на вуха вішають, щоб тільки у ліжко затягнути!..

      Гість: Jany

      311.12.07, 20:22

      в постель для них это святое!!!! горы для тебя свернуттт, тока для этого!!!! то а какой любви речь идет???

        411.12.07, 20:25Відповідь на 3 від Гість: Jany

        саме цікаве, що як тільки ножки витираєш об них, то стільки зізнань у коханні отримуєш, що аж тошно стає!..

          Гість: Jany

          511.12.07, 20:27

          я вот довытералась!!! теперь не знаю как от него отхрестится!!!! не то чтоб особо вытерала, просто когда предложил встречатся, то я сразу сказала "Нет, и быть не может". сама жалею надо было коректней!!! а теперь что с ним делать???

            611.12.07, 20:36Відповідь на 5 від Гість: Jany

            треба лише дізнатись, хто він по знаку зодіака і, якщо він не Діва, то будь-які методи підходять позбутись такого кавалера! А інакше, він може зробити все, щоб твоє життя перетворилось на жах - будь обачною...

              Гість: Jany

              711.12.07, 20:39

              он овен!!!!!!! рогатый!!! упертый как баран!!! он уже начинает это делать!!!