хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Дебют Гната Голки у 5-му числі журналу "Перець"

Анонс! Шановні громадяни Веселої республіки "Перець".Упродовж останніх місяців Ви мали нагоду знайомитись в Інтернеті з творчістю волинянина, неперевершеного пародиста, байкаря, психотерапевта сучасних українських поетів, який має свою власну "Палату № 6", винахідника віршоплюйок та хняцівок, з хуліганом від поезії Гнатом Голкою. Радий повідомити Вам, що він дебютує у 5-му числі журналу "Перець. Весела республіка" з двома віршами про пиво та його шанувальників. Читайте та насолоджуйтесь іскрометним талантом митця. Публікацію проілюстрував не менш талановитий карикатурист Олександр Дубовський. Сподіваюсь, що пародист та карикатурист довгі роки будуть радувати нас своєю непересічною творчістю.

4

Коментарі

113.05.17, 15:19

ЧУДОВИЙ ваш ЖУРНАЛ але на жаль його нема в кіосках ФРАНКІВСЬКА ....

    213.05.17, 20:18

    Беда. Подписался на pressa.ua ещё в марте. В апреле не пришёл. В мае не пришел.
    Деньги небольшие и я забью, но журналу от этого легче не будет.

      317.05.17, 12:39Відповідь на 2 від Felix

      Якщо ти підписався в березні то твої номери почнуть виходити з травня в кінці місяця

        417.05.17, 14:35Відповідь на 3 від Димитрик

        Якщо ти підписався в березні то твої номери почнуть виходити з травня в кінці місяцяВ абонементе апрель тоже учтен. Или апрельский выпуск приходит в конце мая?

          517.05.17, 15:03Відповідь на 4 від Felix

          Апрелький и майские номера журналов в печати. Днями получите их. На "Перець.Весела республика" в Фейсбуке я уже дал анонсы журналов. Потерпите и не рвите себе нервы. Уничтожить журнал- мгновенное дело. Возродить его- это тяжкий труд и дорога со многими препятствиями. А дорогу осилит идущий.

            627.05.17, 02:25Відповідь на 5 від VChmyriov

            Апрелький и майские номера журналов в печати. Днями получите их. На "Перець.Весела республика" в Фейсбуке я уже дал анонсы журналов. Потерпите и не рвите себе нервы. Уничтожить журнал- мгновенное дело. Возродить его- это тяжкий труд и дорога со многими препятствиями. А дорогу осилит идущий.УСПІХІВ Вам й всім хто дав і дасть на зад перцю НАШИМ ворогам.....Множте СОВІСНО пісню \ марш ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ з БОГОМ ....Друже мій, станьмо в стрій!
            Чуєш вже ВІЙНА гримить – а значить завтра в бій!

            Знов у нашій хаті вороги трикляті,
            Знов імперське кодло лізе з всіх щілин,
            Знов прийшло зі Сходу горе для народу,
            Знову час настав згадати, брате, наш козацький чин! http://video.i.ua/user/4400999/75866/460365/ РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМ http://blog.i.ua/user/8113241/ Слава Україні