хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Запрошення

Шановні співгромадяни Веселої республіки Перець (В.Р.П.)!

    1-го квітня 2017 року  славнозвісному веселому  часопису "Перець" виповнюється 95 років.

У  п"ятницю, 31 березня, у Будинку художників  України (м. Київ, Львівська площа) о 17-00 відбудеться відкриття виставки карикатур художників-перчан.  Попередньо запрошуємо всіх шанувальників карикатури на Виставку. Під час відкриття виставки буде проводитись акція з легалізації інтернет -загалу  громадян Веселої республіки Перець.

Що це означає?

 Ви приходите на виставку, реєструєтесь  в  адміністратора  за прізвищем або інтернетівським «ніком», оглядаєте виставку, вибираєте стенд  карикатуриста, який Вам більше за все припав до душі.  На тлі цього стенду Ви будете сфотографовані самі або, за Вашим бажанням,  із автором карикатур.  Згодом  Ваша фотографія – знову ж таки за бажанням - буде оприлюднена  на сторінках В.Р. ПЕРЕЦЬ у «Фейсбуці»  та інших перчанських ресурсах у соцмережах. Це фото  буде  свідчити про присвоєння Вам звання «Почесний громадянин Веселої республіки Перець».

 Приходте на виставку самі , приходьте родиною, запрошуйте своїх родичів та знайомих. Місця вистачить усім!

Виставка триватиме  до 14 квітня.

Якщо Ви, попри велике бажання, не зможете потрапити на виставку у день її відкриття, акція буде продовжена   у дещо іншому форматі.  Ви маєте сфотографуватись на тлі стенду  Вашого улюбленого карикатуриста самостійно (зробити селфі) та відправити  фотку , зазначивши свою персону, на електронну адресу k_sivilla@yahoo.com

Переконані, що після відвідин Виставки, Ви не зможете утриматись від спокуси  передплатити гумористично-сатиричний часопис «Перець. Весела республіка» на друге півріччя 2017 року. 

Чекаємо на Вас, шановні друзі!

Редакція журналу «Перець. Весела республіка»

Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
3

Коментарі

124.03.17, 13:05

    224.03.17, 13:15

    а что, читаю