хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

А чому б не замовити рекламу?

Шановні успішні бізнесмени, власники великих і не дуже корпорацій та холдінгів! Креативні підприємці.
Я ось що пропоную. А чому б Вам не замовити рекламу у журналі "Перць"? Ви, вважаєте що бути поруч із сміхом, це смішно? Аж ніяк! Це дуже серйозно та креативно. Багато великих компаній, у державах, де щорічно проводяться по 3-4 міжнародних та локальних конкурси карикатур, розміщують свої рекламні постери у виставкових залах та на сторінках каталогів карикатур, які потім розсилються карикатуристам щонайменше у 45-50 країн світу. Ваша реклама могла би бути дуже креативною та добре запам"ятовуватися. До кожного номера журналу ми могли б робити окрему рекламну вставку у середині журналу, та випускати додатковий наклад такої вставки . Наприклад, виробнику сирів могли б присв"ятити цілу серію смішних, повчальних та мудрих карикатур на молочну чи сирну тематику. Запевняю Вас, що подібну ексклюзивну сюжетну та креативну рекламу в Україні до нас ніхто не робив. Думайте та давайте пропозиції. Ми відкриті до спілкування.

За дорученням колективу редакції журналу "Перець. Весела республіка"                                https://www.facebook.com/PerecRepublic/?ref=bookmarks
В.Чмирьов- інтернет-редактор сторінки журналу у "Файсбук".
Зразок реклами, поданої у підсумковому каталозі за результатами конкурсу карикатур "Автосалон 2016"(Хорватія) і моя рекламка поганої стоматології під вивіскою "Гарна стоматологія" та високоякісного манікюрного кабунету.

Світлина від Перець. Весела республіка.
Світлина від Перець. Весела республіка.
Світлина від Перець. Весела республіка.
Охоплено 59 людей
0

Коментарі