хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Аркуш на трупі

Загадкова історія трапилася з моїм малюнком , надрукованим у 15 числі журналу «Перець» за 1991 рік. Навесні 1993 року мені зателефонував  В.Ф.Зелінский, тодішній головний художник журналу, і запросив терміново прибути  до редакції журналу. Не гаячи часу, десь за півгодини я приїхав до редакції. В кабінеті у Зелінського мене вже чекали два добродія. За зовнішнім виглядом я відчув в них працівників правоохоронних органів; сам таким був. Виявилось, що вони з карного розшуку Одеси. Після взаємних реверансів під час знайомства, переді мною   поклали   розворот журналу з моїм малюнком(див. нижче.)

    - Що ви можете сказати про цей малюнок?

    - Це дійсно мій малюнок. На ньому я відобразив  типових цеховиків, які   незаконно збагачувались за часів СРСР, а тепер поділили  місто «N» на сфери впливу та відкрито його грабують.  А що вас не влаштовує?

    -  Аркушами журналу було прикрите обличчя одеського бізнесмена, нещодавно знайденого вбитим біля моря. Скоріше за все  вбитому помстилися за якісь старі гріхи.

    Після допиту, переконавшись що до вбивства я не маю жодного відношення, мене було люб’язно «відпущено» на волю.  Чим закінчилося розслідування вбивства мені досі не відомо.


4

Коментарі

12.12.16, 18:40

то ви небезпечна людина, виявляється

    22.12.16, 19:06

    так вот кто подал идею схемы раздела Украины на сорта...

      32.12.16, 20:31

      Визитку Яроша не вы рисовали? Она тоже встречается на местах преступления .
      Ваш рисунок и сейчас очень актуален, только теперь схема раздела на зоны контроля на карте Украины .