хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Чергове про "Перець"

Шановні друзі, колеги, знайомі, випадкові читачі та коментатори моїх дописів  в Інтернеті, користувачі соціальних мереж, які схвально відреагували на звістку про відновлення видання славнозвісного  сатиричного журналу "Перець" з 2017 року! Звертаюсь до Вас з великим проханням!  Підтримати  оновлений журнал не тільки схваленням такої значної події у культурному житті незалежної України, але й матеріально. Я вже оформив передплату на журнал на 1-е півріччя 2017 року. А коли це зробите  Ви?


Нагадаю, що за часів СРСР  "Перець" виходив двічі на місяць накладом майже 3,3 млн. примірників. Журнал "Перець" був єдиним виданням в Україні, який приносив прибуток і був бездотаційним.

 

Вільно  оформити передплату  на часопис  у ті часи було занадто проблематично, існували ліміти на популярну друковану продукцію.  Спочатку треба було передплатити  на газету "Правда"  та будь яке республіканське компартійне видання ("Під прапором  комунізму","Радянська Україна"?, тощо...")і тільки після цього  особі дозволялося оформити передплату на  журнал "Перець". І це ще за умови,  якщо тобі пощастить  щось  отримати під час розподілу дефіцитних видань, зокрема: "Перець".
То ж, не зволікаймо!.  Усією громадою  посприяємо реанімуванню журналу.

     
1

Коментарі

Гість: Fairy-tale_

17.11.16, 11:36

Помню этот журнал , разглядывала картинки у бабушки с дедушкой в летней ссылке, нравились дядьки с большими синими носами

    27.11.16, 12:01Відповідь на 1 від Гість: Fairy-tale_

    Обома руками ЗА! Тільки в друкованому форматі буде важко поширювати. Часи змінилися. Та і журнал має виглядати інакше

      Гість: Fairy-tale_

      37.11.16, 12:04Відповідь на 2 від evgstereo

      Обома руками ЗА! Тільки в друкованому форматі буде важко поширювати. Часи змінилися. Та і журнал має виглядати інакшеТа й гумор дещо змінився, як і життя.

        47.11.16, 12:13Відповідь на 3 від Гість: Fairy-tale_

        Так, більше сатира і гротеск...в умовах війни. А на фронті без гумора важко

          Гість: Fairy-tale_

          57.11.16, 12:21Відповідь на 4 від evgstereo

          Так, більше сатира і гротеск...в умовах війни. А на фронті без гумора важкоМоже й так.