хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Rakarskiy

попередня
наступна

Електродинамика над єдністю * двигун та генератор DC

  • 14.03.24, 12:32


Нещодавно сперечався з прихильником недоторканності ортодоксальної фізики, її гілки електродинаміки. З цієї причини я зібрав у логічний ланцюжок різні свої публікації та ідею довести абсурдність висловлювань про неможливість створення електростанції, на якій приводом буде малопотужний електромотор. Ця робота відволікла мене від інших завдань, які я вважаю важливішими. Те, що я заявив у публікації, давно для мене не новина. Це може бути новиною для вас. Я розрахував електродвигун і генератор в одному ланцюзі, на одному валу в режимі понад єдності. Як це вийшло з усіма аргументами читайте в матеріалі. 
Попереджаю, це моє розуміння електродинаміки (і далеко не повне). У мене немає бажання когось переконувати або починати бійки і дискусії.
У матеріалі я дуже наочно все представив на прикладах. Я намагався представити це якомога простіше. Якщо претендувати на спосіб викладу за методом: "скажіть мені все простіше, щоб я розумів, бо в мене немає часу думати", то не намагайтеся знайомитися з моїми роботами. Бажаю всім приємного і пізнавального читання.
Ви можете безкоштовно завантажити за посиланням:





0

Коментарі