хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Асоціація з ЄС заощадить бюджет України

  • 04.11.13, 21:07
УНІАН
Асоціація з ЄС заощадить бюджету України тільки на митних тарифах 600 млн. євро

Україна тільки на митних тарифах зможе заощадити 600 мільйонів євро після підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Про це заявив журналістам у Донецьку посол Європейського союзу в Україні Ян Томбінський в понеділок. 

"Ми порахували, що кожен рік українські експортери ЄС платять 600 мільйонів євро за митні тарифи. Цих тарифів не буде і ці гроші можна буде інвестувати в модернізацію технологій", - сказав Томбінський. 

Він зазначив, що з боку ЄС вже розроблено проекти фінансової підтримки України для удосконалення технологічних стандартів. 

"Але цього погляду, того, що потрібно інвестувати в українську економіку, за 10 років не багато. Більше інвестицій потрібно зробити, щоб відкрити ринки, заробити грошей і за них модернізувати українську економіку", - сказав посол.
11

Коментарі

14.11.13, 21:14

солотко співают

    24.11.13, 21:24Відповідь на 1 від Dra-Gon

    солотко співаютв ТС краще не буде.

      34.11.13, 21:31Відповідь на 2 від Korsar-K

      солотко співаютв ТС краще не буде.та ні я за євро може хоть німці у нас порядок наведут

        44.11.13, 22:06Відповідь на 3 від Dra-Gon

        солотко співаютв ТС краще не буде.та ні я за євро може хоть німці у нас порядок наведутне німці і ніхто другий не повинні в нас щось наводити,це ми повинні зробити виключно самі.

          54.11.13, 22:14Відповідь на 4 від Korsar-K

          солотко співаютв ТС краще не буде.та ні я за євро може хоть німці у нас порядок наведутне німці і ніхто другий не повинні в нас щось наводити,це ми повинні зробити виключно самі.а хто це буде робити кухонні націоналісти я дивлюсь по сво місцевості кождий каже моя хата скраю скотами живуть так і помрут

            64.11.13, 22:23Відповідь на 5 від Dra-Gon

            солотко співаютв ТС краще не буде.та ні я за євро може хоть німці у нас порядок наведутне німці і ніхто другий не повинні в нас щось наводити,це ми повинні зробити виключно самі.а хто це буде робити кухонні націоналісти я дивлюсь по сво місцевості кождий каже моя хата скраю скотами живуть так і помрутЄ люди які дійсно вболівають душею за Україну,але в даний час вони в опалі або знищені як Чорновіл,я вірю що знайдуться патріоти,тому приклад Грузія.

              74.11.13, 22:34Відповідь на 6 від Korsar-K

              солотко співаютв ТС краще не буде.та ні я за євро може хоть німці у нас порядок наведутне німці і ніхто другий не повинні в нас щось наводити,це ми повинні зробити виключно самі.а хто це буде робити кухонні націоналісти я дивлюсь по сво місцевості кождий каже моя хата скраю скотами живуть так і помрутЄ люди які дійсно вболівають душею за Україну,але в даний час вони в опалі або знищені як Чорновіл,я вірю що знайдуться патріоти,тому приклад Грузія.будем мати надію я за обома руками

                84.11.13, 22:35Відповідь на 7 від Dra-Gon

                солотко співаютв ТС краще не буде.та ні я за євро може хоть німці у нас порядок наведутне німці і ніхто другий не повинні в нас щось наводити,це ми повинні зробити виключно самі.а хто це буде робити кухонні націоналісти я дивлюсь по сво місцевості кождий каже моя хата скраю скотами живуть так і помрутЄ люди які дійсно вболівають душею за Україну,але в даний час вони в опалі або знищені як Чорновіл,я вірю що знайдуться патріоти,тому приклад Грузія.будем мати надію я за обома рукаминадію потрібно мати завжди.

                  94.11.13, 22:38Відповідь на 8 від Korsar-K

                  солотко співаютв ТС краще не буде.та ні я за євро може хоть німці у нас порядок наведутне німці і ніхто другий не повинні в нас щось наводити,це ми повинні зробити виключно самі.а хто це буде робити кухонні націоналісти я дивлюсь по сво місцевості кождий каже моя хата скраю скотами живуть так і помрутЄ люди які дійсно вболівають душею за Україну,але в даний час вони в опалі або знищені як Чорновіл,я вірю що знайдуться патріоти,тому приклад Грузія.будем мати надію я за обома рукаминадію потрібно мати завжди.я давно готовий

                    105.11.13, 02:19

                    Я не хочу в ЕС.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна