хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Українців з мінімальною зарплатою перевірять податківці

  • 18.07.13, 22:35
Королевська вважає офіційний середній оклад в країні необ'єктивним.

 
Коментарі
Роботодавців і українців, які отримують мінімальну зарплату, перевірять. 
 Міністерство соцполітики і Міністерство доходів і зборів України планують провести моніторинг громадян, які отримують мінімальну зарплату, а також їхніх роботодавців. Про це заявила міністр соціальної політики Наталія Королевська, пише "Сегодня".


"Зараз ми об'єднуємо зусилля служби зайнятості, Пенсійного фонду та інспекції з праці, тісно співпрацюємо з Міністерством доходів і моніторимо кожну вакансію і людей, які отримують мінімальну зарплату. Всі структури отримали завдання йти і знайомитися з цими людьми, розмовляти з роботодавцем, чому у людини мінімальна зарплата", - повідомила Королевська.

За її даними, мінімальну зарплату в Україні отримують 1,8 млн осіб. Міністр вважає, що більшості з них платять "мінімалку", а решту видають у "конвертах" для мінімізації податків.

 Читайте також: "Білі" зарплати українців можуть зрости на 5% 


"Середня зарплата - 3 253 гривні на травень... Середня заробітна плата, я вважаю, сьогодні необ'єктивна, бо трохи менше 15% людей отримують у нас мінімальну зарплату", - додала Королевська.

Вона зазначила, що з такими роботодавцями буде проводитися робота для того, щоб лояльними методами стимулювати їх підняти зарплату.

Нагадаємо, середня зарплата українців у травні зросла на 20 гривень і становила 3 тис. 253 гривень.
6

Коментарі

118.07.13, 23:07

Більшості ,без всяких мінімалок,просто платять в конвертах...

    219.07.13, 00:06

    Ну і шо тут такого? Каральовська черговий раз пукнула і з того ми нічого реально не побачимо але відчуємо запах перепрошую від якого зарплати зменшаться, тобто будуть стояти на місці а інфляція буде її з'їдати.

      319.07.13, 22:46Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

      Більшості ,без всяких мінімалок,просто платять в конвертах...дійсно,так.

        419.07.13, 22:47Відповідь на 2 від заблокований

        Ну і шо тут такого? Каральовська черговий раз пукнула і з того ми нічого реально не побачимо але відчуємо запах перепрошую від якого зарплати зменшаться, тобто будуть стояти на місці а інфляція буде її з'їдати.дійсно це простий вепендрож.

          520.07.13, 16:11Відповідь на 3 від Korsar-K

          Більшості ,без всяких мінімалок,просто платять в конвертах...дійсно,так.А цього уряд та фонди не бачать??? Може існувати ресторан в якому офіційно працевлаштовані бухгалтер та адміністратор???

            620.07.13, 17:04Відповідь на 5 від дТОЛЯізХорола

            Більшості ,без всяких мінімалок,просто платять в конвертах...дійсно,так.А цього уряд та фонди не бачать??? Може існувати ресторан в якому офіційно працевлаштовані бухгалтер та адміністратор???хіба тільки ресторан.

              720.07.13, 17:34Відповідь на 6 від Korsar-K

              Більшості ,без всяких мінімалок,просто платять в конвертах...дійсно,так.А цього уряд та фонди не бачать??? Може існувати ресторан в якому офіційно працевлаштовані бухгалтер та адміністратор???хіба тільки ресторан.Я просто навів приклад.Мій син вже 5 років працює в одному з таких закладів на Борщагівці....-Податківці повинні перевіряти власників....Вони й перевіряють:прийшли,гарно поїли,випили на дурняк дорого вина....а Коровельська тут ще про щось триндить...

                820.07.13, 18:04Відповідь на 7 від дТОЛЯізХорола

                Королевська поставлена для того щоб було легше грабувати казну.